Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Small Owl said:

Čitam, Miloje isto pravi zgradu..imamo više građevinaca nego neki klaster visokogradnje.

Mene to nije iznenadilo podobni trener ćaci je sns kadar i sad mu je prilika da se obezbedi kad može da se gradi gde i kako oćeš. 

• Like 1
Posted

Danas protiv IMT na praznoj marakani. 

Nadam se da će milojević izvesti najjači sastav , onaj sastav koji bi trebalo da počne i u Bragi za 4 dana. 

Mada ko zna, nije mu strano ni da nastavi da " odmara" igrače koji su izašli iz  reprezentativne pauze. 

Posted (edited)
20 minutes ago, dzakala said:

Protiv IMT je revijalna utakmica tako da ce odmarati svakako i oni sto su na terenu i van njega

To odmaranje će nam i doci glave. To više odmaže nego što će pomoći. U X utakmica gde smo nekog odmarali mi u narednoj ostanemo isti i bez snage oko 60-og minuta. 

Nama svaki meč u JSL treba da služi kao jači trening gde će prva postava da se uigrava posebno zadnja linija, I tu uigranost primeni u Evropi. 

Nema razloga da prva postava ne počinje svaki meč u ligi, pa da se negde oko 65-70 min...izvrše izmene i da prilika nekom igraču.

Ali mi to radimo obrnuto.  Imamo primer protiv Kragujevca,  gde se istumba sastav , I onda kad počnemo da gubimo , daj uvodi prvi tim u drugom poluvremenu da vadi kestenje, jer rezervisti ne mogu da slome otpor.

Nije isto kad pored standardnih igrača izvrsis dve-tri izmene gde ti novi igrači imaju od koga da uče imaju sigurnost na terenu, i kad staviš potpuno novih 11 i očekuješ ne znam sta, a onda se iscudjavas kako ne ide, kako gube 1-0 na poluvremenu na Marakani ,  kako u poslednjem trenutku spasavaju bodove u Lucanima itd.  

Edited by No name
Posted

Jebemu vise sa tim odmaranjem. Pa onda 90 posto domacih utakmica u kupu i prvenstvu neka odmaraju jer su laganica. Šta koji kurac vise da odmaraju, secali su dzakove cementa pa su lipsali valjda. Neka zajebu i sa treninzima da bi se odmorili.

• Like 4
Posted

Za IMT sam posebno napisao da je nebitno ko ce igrati, i ti koji budu igrali ce se odmarati na terenu.

To je revijalna utakmica sa ekipom ciji sef ce biti na sipci na severu.

• Like 1
Posted

Crvena zvezda: Mateus - Seol, Rodrigao, Učena, Avdić - Krunić, Hendel - Radonjić, Kostov, Ivanić - Arnautović

Nema tumbanja & De Krujne is back. Najs. 

Posted
13 minutes ago, Molina23 said:

Crvena zvezda: Mateus - Seol, Rodrigao, Učena, Avdić - Krunić, Hendel - Radonjić, Kostov, Ivanić - Arnautović

Nema tumbanja & De Krujne is back. Najs. 

Izuzev štopera. Učena i Rodrigao su prvi i poslednji put odigrali kao štoperski tandem od početka protiv Železničara 14.9..... I, nijednom pre i posle toga....