Perkos2 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 43 minutes ago, Bejn said: Ponovo se junacki borili I izgubili. Hocemo li jednom I da pobedimo? Pobedili smo prw neki dan Kragujevac posle junačke borbe, za stalne pobrde potreban je i kvalitet ne samo borba 1
СтелаРоса Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Uvek je lakse odigrati utakmicu u kojoj si unapred otpisan, pogotovo ako protivnik za 3 dana ima derbi u prvenstvu pa odluci da malo kalkulise protiv tebe. Mi smo i prosle sezone recimo igrali odlicno protiv Milana, a po meni smo i protiv Intera bili dobri iako smo ubedljivo izgubili. Svakako je lepo videti hrabru Zvezdu, ali pravi ispiti tek dolaze.
Nini3112 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Mene je Elsnik krenuo da bas nervira pa mi mozda vise i smeta nego sto mu je igra losa,bem li ga
Small Owl Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ljudi, ovo je stvarno bilo korektno odigrana utakmica. U pojedinim situacijama smo tako lijepo iznosili loptu iz našeg 16erca, bilo uživanje za gledati. Čak i kad su izašli Arnautović, Radonjić, Gruzijac...i ušli Duarte, Olanjinka i Stanković, imali smo šansu, nije se sve raspalo. Nije mi fer napadati Duartea za poraz. Niti je ono bila mrtva šansa, niti je on promašio nešto što je nemoguće promašiti. Jeste bila odlična šansa ali nije baš da je uradio nešto blamantno pa promašio (tipa Milsonovog penala). Takođe, lik je igrao 15-20 min, kad je Porto ubacio ozbiljne igrače u igru, opet smo gurali i pokušavali. Ono što mene muči jeste to što sam 99,99% bio siguran da ćemo ga primiti. Možda to ima veze sa godinama, možda sa svima onim Ekerenima, Rozenborgovima, Dinamo Kijevima, Rendžersima, Bordoima..Jedno vrijeme smo pobijeđivali kad se nije očekivalo (1. Milojev mandat), sad smo opet upali u onu rutinu gubljenja svih ozbiljnih utakmica. 4
No name Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sve će se ovo zaboraviti ako dobijemo Bragu..Sa tom eventualnom pobedom ovo bi anulirali i ostao bi jedan lep dojam u prva tri kola. Seltik pa dva gostovanja u Portugaliji, nije uopšte lak žreb. Zato je bitno sad uzeti bodove Bragi jer eventualnim kiksom onda bi se teško čupali. 1 od mogućih 9 bodova bi bilo malo. Imamo fore samo još u Krunicu, I da se nadamo da će Radonjic uhvatiti ritam za 90 minuta... Ja bi ozbiljno razmislio da sam na mestu Milojevica da se Ivanic preseli malo na klupu. Tako bi dobili Radonjica levo umesto njega a otvorilo bi se mesto i za Babiku na desnom krilu. Moramo mu pružiti šansu...onda je delovao loše, ali je iz aviona upao na teren...Ja bi iskreno počeo da ga forsiram desno iz utakmice u utakmicu da vidimo na sta ce to ličiti kad udje u kakav takav ritam.
Carl Johnson Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mirko Ivanic je mozda i najveci Zvezdin problem trenutno. Zacementiran je na krilu, sto nije mogao da igra sa 22, a ne sa 33 godine, neefikasan je, a ima neograniceno poverenje Milojevica. Ja bez razmisljanja potpisujem da Babika pocinje svaku umesto njega, pa cak i Duarte nek ide na krilo, makar je hitriji. 9
ПрекоДрине Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Зна ли неко кад се Раде враћа? Прешао бих на 4-3-3 кад се врати, он, Хандел и Костов у средину, а мали Зарић на крило јер не може бити гори од Милсона, Олајинке и Бабике све и да напада на наш гол... 2
Molina23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako igramo 433 sa Krunićem, Handelom i Vasom onda ima logike da Mirko bude krilni napadač koji otvara celu stranu Tiknizijanu. Fali mnogo Rade za balans svim linijama, mislim da će sa Tomašom biti odličan fit. I Babika je doveden da se proslavi u nekoj kontri na teškim gostovanjima. Rotacija nam je prilično otanjila i na tome mora da se radi u narednim nedeljama. Ako Milson i dalje glumi uvređenu primadonu preći na Zarića i Lučića i vozi. Ova ekipa ima kvalitet za 24 i tih 11 bodova, nema tu izgovora.
Мџе Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago (edited) U 4-3-3 bi trebalo da imaš prava krila. U pitanju je ofanzivna formacija koja baš potencira tu ubojitost sa tri dobra igrača napred. Babika i spremni Radonjić bi bila dobra rešenja tu i kada bi Vladan prešao na neku novu formaciju bi bio baš pozitivan znak za mene da žele nešto da promene/spreme. S obzirom da od Čukaričkog igra u 4-2-3-1 skoro pa nemoguće da očekujemo nešto drugo. Edited 2 hours ago by Мџе 1
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Мџе said: U 4-3-3 bi trebalo da imaš prava krila. U pitanju je ofanzivna formacija koja baš potencira tu ubojitost sa tri dobra igrača napred. Babika i spremni Radonjić bi bila dobra rešenja tu i kada bi Vladan prešao na neku novu formaciju bi bio baš pozitivan znak za mene da žele nešto da promene/spreme. S obzirom da od Čukaričkog igra u 4-2-3-1 skoro pa nemoguće da očekujemo nešto drugo. Spremni Radonjić postaje vlažni san kao pipač vrha table za KKCZ pre Bolomboja, otromboljićemo čekajući 🙃 Stvarno greota Božija koliko je nezreo a vidi se na oko da Arnautoviću prijaju akcije sa njim i malim Vasom. Elem, ni ja se ne nadam prelasku na 433, slažemo se da tupimo bezzze. Teraće se klasik 4231 uz oporavljenog Radeta, Šavi kao džoker i to nam je. Edited 1 hour ago by Molina23 1
Recommended Posts