dzoneee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Костов је без сумње следећа већа продаја Црвене Звезде, али много му фали да би постао играч лиге петице(под овим мислим да игра, ротација или стандардан али да игра, не вечита клупа или трибине). Не кажем да не може или неће, али много му фали. Без обзира колико има година. Данас имаш сигурно једно 300 играча у Европи у том годишту који су бољи од њега и конкуренција је паклена, али ако је мудар, вредан, упоран мислим да може забости солидну каријеру. Играње ове аматерске лиге ама баш никакав показатељ није. Када оде одавде и отисне се у озбиљан профи фудбал, слично као и Максимовић уосталом и Недељковић, онда ће се јасније видети шта и како је. Edited 1 hour ago by dzoneee 3
СтелаРоса Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ekipa je u slobodnom padu jos od prve utakmice protiv Pafosa. Jalovi smo, usporeni, defanzivno nesigurni. Nemamo krila nego ih glume veznjaci, a najbolji igrac nam je veteran koji nije spreman da igra 90 minuta. Naravno, to je dovoljno i za ovakvu ligu gde petoplasirani tim sa igracem vise nije u stanju jednu kontru da istrci kako treba. Ono sto je problem je da ide Porto koji ce verovatno da iskoristi sve nase nedostatke i da nas upropasti. Babika, Milson i Badjo - kako lepo bacene pare jebote. I sto je najgore nemamo dokaz da nemaju kvalitet, ono sto za sada znamo je da su neiskorisceni i neadekvatno uvedeni u tim. 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sunce ti poljubim šta su uspjeli sve da promaše i koliko je to komično izgledalo. Nikad ništa slično nisam gledao. Na kraju je štoper morao da dođe u 16 i pokaže kako se to radi. Radnički tuga i žalost. Imaju igrača više, a pohvatali se za prečku. Imam utisak da kad bi svaku utakmicu počinjali s igračem manje da bi opet veliku većinu dobili. Nenormalna razlika u kvalitetu, a i mentalitetu.
Bode Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, СтелаРоса said: Ekipa je u slobodnom padu jos od prve utakmice protiv Pafosa. Jalovi smo, usporeni, defanzivno nesigurni. Nemamo krila nego ih glume veznjaci, a najbolji igrac nam je veteran koji nije spreman da igra 90 minuta. Naravno, to je dovoljno i za ovakvu ligu gde petoplasirani tim sa igracem vise nije u stanju jednu kontru da istrci kako treba. Ono sto je problem je da ide Porto koji ce verovatno da iskoristi sve nase nedostatke i da nas upropasti. Babika, Milson i Badjo - kako lepo bacene pare jebote. I sto je najgore nemamo dokaz da nemaju kvalitet, ono sto za sada znamo je da su neiskorisceni i neadekvatno uvedeni u tim. Od druge sa Lehom po meni. U duelima sa Linkolnom su neke stvari bile problematicne takodje. Ali ajde, sam pocetak sezone, prelazni rok vrlo aktivan. Realan kvalitet ove ekipe bice rezultati u Ligi Evrope.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prvo o stručnjaku pedantnom.Čemu stalno faking rotiranje i izmišljanje tople vode?Kreni sa najjačom postavim,daj ovim nesrećnicima 3 komada pa onda odmaraj nosioce. Suditi o malom Kostovu večeras na osnovu lošeg pasa Marku je baš onako bezveze,da ne kažem zlonamerno. Dete je odigralo odličan meč,veliki radijus kretanja ,odličan pregled igre,lopte mu imaju oči,nije sebičan i ne davi loptu.Klinac je baš dobar.Malo je lošiji u defanzivi,loše se postavlja defanzivno i često kasni na igrača i gubi duele zbog lošeg i kasnog postavljanja.Ali je mlad i neiskusan i ima svo vreme sveta da i taj segment unapredi.Verujem da uz pravilan rad,fokus može da ima zavidnu karijeru. Meni je npr danas bio jedan od boljih. Milson!?Bezveznjak za koga su dali 5 mil EUR.Svaki naš napad kad on im a loptu je prekinut,što njegovim lošim pasom,što faulom nad njim posle 12 dodira i usporavanja napada.Užasan i bezvezan igrač isto onoliko koliko i trener koji ga trenira. Marko je klasa! 2
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pogledao sam samo golove ali sam video na sofascore da je produžio 17, jel to bio neki prekid ili šta?
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I da još samo kažem,Porto će nas upropastiti da će biti jako ružno za gledati.
Bode Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 9 minutes ago, Урош19 said: Pogledao sam samo golove ali sam video na sofascore da je produžio 17, jel to bio neki prekid ili šta? Zasuli su Stojkovica topovskim udarima u vise navrata, bila su dva prekida od kojih jedan duzi, pod laznom pretnjom da ce utakmica trajno biti prekinuta posle treceg. Nakon toga parola i skandiranje generalu povratniku, svasta nesto "zanimljivo". Zavidim ti sto nisi gledao. I da dodam, i dalje igramo napamet, po sistemu ako prodje prodje, ni tu nisi nista propustio. Edited 1 hour ago by Bode 2
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Урош19 said: Pogledao sam samo golove ali sam video na sofascore da je produžio 17, jel to bio neki prekid ili šta? Jeste. Prekidano par puta zbog onog na golu Radničkog Kg, jer su bacani topovski udari, a on se teatralno valjao po zemlji. Posle treceg puta je sudija prekinuo meč i igrači su otišli ka tunelu. Nakon 7-8 minuta se nastavilo. 1
MGinobili20 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Након свега виђеног ове сезоне, за који дан гостујемо Порту, а ми смо толико неозбиљни да имам осећај да гостујемо прајм Барси из 2015.
Spooky Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Ja sam veceras uzivao gladajuci malog Kostova, rekli ste sve vec o njemu, tacno je da malo skripi u defanzivi ali je top talenat, za jednog 17-ogodisnjaka je odigrao vrlo zrelo i skoro svaki pas mu je bio dobar i smislen. Zaric isto dobar, Lekovic se golom iskupio za ono proklizavanje i videlo se koliko mu znaci to. Eto, moja ciganska dusa sa stadiona otisla zadovoljna O svemu ostalom cu misliti sutra :) 1
Perkos2 Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Uprkos 2:1 Zvezda je ovu utakmicu izgubila na svim poljima 1 1
Markoss Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 3 hours ago, TB Told said: Pa dobro, pokazao je u poslednjih desetak minuta da jeste talentovan i da treba da dobija priliku. To nisam osporio. Kazem samo da je razlog zasto ima minute Terzic, a ne Milojevic koji je u njemu video talenat koji treba da dobije priliku.
Recommended Posts