Markoss Posted yesterday at 12:19 PM Posted yesterday at 12:19 PM Ma Radonjic se nece dovesti u red nikad. Covek je dosao pocetkom septembra 2024. godine i bukvalno konstantno ide ta prica da ne moze vise od 45 minuta da igra. 9
Perkos2 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Ko u današnjem fudbalu može da trpi najmanje tri igrača koji su nespremni celu sezonu? Da barem ima izmena kao u košarci Edited 19 hours ago by Perkos2
dunaj95 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Navijači polarizovani... Posjeta daleko od renomea kluba... Igrački kadar "čudnjikav" ...tim bez identiteta...trener nervozan... puno se priča o nefudbalskim stvarima i unutar igračkog kadra... Itd...itd... Sve u svemu dosta loša vibra vlada oko FKCZ... Iz svega toka proizilaze i ovakve bezlične partije u Evropi... Ovaj tim, čisto igrački gledano, kvalitativno ima potoncijal za puno ozbiljniji fudbal...al jbg nije sve ni u kvalitetu... Šteta...
Bejn Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Problemi 1,2,3,4 i 5 su trener kog je moderan fudbal odavno pregazio. Da je samo "nervozan". Onda na 6. mestu kiša i košava. Edited 15 hours ago by Bejn
Molina23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Vladan je godinama bio poznat da ume da za kratko vreme zategne linije tima, naročito u ovim reprezentativnim pauzama. Ništa, njente, 0. Očekivao sam neka bolja rešenja u napadu, bez Mirka na krilu, više Bađa koji je totalno zaboravljen i u domaćici, Kostov koji odjednom igra krilo a dečko je 8/10, guranje Veljkovića koji je očigledno u solidnom kanalu itd. Sve ukazuje da kouč i štab ne vladaju situacijom i da se već na zimu mora razmišljati o promeni. Valjda će ih Porto, Braga i Lil naterati da izbiju iz glave pomisao da sa sporaćima pecaju kontre. Pa makar to značilo i mučenog Olajinku na krilu. Pre će one čačkalice nešto smestiti u Portugalu nego futsal majstori. 2
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Fizička spreman je kod igraca na jako niskom nivou. To je jedna od zamerki. Guranje igraca na pozicije koje ne mogu da odgovore ( Ivanic krilo) je druga stavka. Masa igraca je zaboravljena usled čestih rotacija. Jedan tim mu je za Evropu drugi za ligu, gde automatski nema uigranosti..Odbranu je rotirao vise nego iko, nema ko sa kim nije igrao, I on će tu praksu nastaviti u to sam siguran. Ovo je sam deo stvari na koje ljudi imaju najviše zamerki, a ovo je suština. On prosto sebe neće da promeni. Da ne govorimo o promeni formacije i tako nekim stvarima. On je čovek zakucao do ovog nivoa za nesto vise on ne može. Uostalom za nesto vise treba i stručni štab, ja ne znam ko je zadužen za kondiciju ali ovo je pakao. 70 % igraca fudbal ne može da igra. A kad vidim Vujadina na klupi sve mi je jasno.
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 hours ago, Molina23 said: Očekivao sam neka bolja rešenja u napadu, bez Mirka na krilu, više Bađa koji je totalno zaboravljen i u domaćici, Kostov koji odjednom igra krilo a dečko je 8/10, Ne znam na osnovu čega si očekivao da će Milojević forsirati mlađe igrače na prirodnim pozicijama, kad to nikada nije radio do sada. Ja sam već ukazao da Milojević nije u prethodnim evropskim utakmicama uvodio bilo kog veznog igrača, iako je očigledno da su starteri ostali bez snage.
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kostov bi protiv Seltika bio dosta produktivniji od dvojca Elsnik -Hendel...verujem da ništa slabiji ne bi bio i da je mogao da igra bar pola sata. Još uvek mi u glavi njegove (milojević) egzibicije i totalno nepoznavanje sopstvenog kadra. Na utakmici sa Barselonom prošle godine, on Maksimovica koji je cista 8-10, stavi na krilnu poziciju, ubije momentum posle dobre igre u Milanu, I momak kreće od tog meca da pada. Pojeo ga bek Barselone, nije znao gde će na terenu, a sve zbog milojevica koji ne može da prepozna poziciju i gde koga treba da postavi. Isto je sad i sa Ivanicem. Non stop ga gura na krilo, gde ovaj apsolutno ne može da igra na toj poziciji. Više bi doprineo i Olajinka levo jer ima obrise krila nego Ivanic.
Мџе Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Što kao i u mnogo slučajeva kada su tvoji postovi u pitanju nije istina. Maksimović je imao odlične partije na krilu, pokazao novi arsenal u vidu odličnog centaršuta i sada je u Lajpcigu ušao da zameni krilo. Neverovatno je da ti koji imaš shvatanja fubala od pre 50 godina u smislu rotacija, veličini igračkog kadra itd. ovde pišeš kako on ne zna i ne ume da prepozna kadar. Kao da nekom zameraš što programira u pajtonu jer je kobol odličan.
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Milojevićev problem je taj što je kukavica a ne što je neznalica...
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 minutes ago, Мџе said: Što kao i u mnogo slučajeva kada su tvoji postovi u pitanju nije istina. Maksimović je imao odlične partije na krilu, pokazao novi arsenal u vidu odličnog centaršuta i sada je u Lajpcigu ušao da zameni krilo. Neverovatno je da ti koji imaš shvatanja fubala od pre 50 godina u smislu rotacija, veličini igračkog kadra itd. ovde pišeš kako on ne zna i ne ume da prepozna kadar. Kao da nekom zameraš što programira u pajtonu jer je kobol odličan. Bitno je da ti imaš shvatanje fudbala 50 godina unapred. Neka mene nek ostanem 50 g unazad, jer je fudbal prosta igra , a upravo zbog milojevića i sličnih deluje da je to naučna fantastika. Upravo je fudbal pre 50 g bio fudbal kad je krilo bilo krilo, stoper bio stoper, a špic bio špic. Nije bilo potrebe da se eksperimentise I mrsi muda. Maksimovic je svoj najbolji meč pružio u Milanu protiv Intera, gde ga je taj meč vinuo u visine bas kao o derbi Na kojoj poziciji je igrao? Covek je čist vezni ( ofanzivni) igrač, to što si ti naveo primer iz Lajpciga nema ama baš nikakve veze. Pogledaj meč sa Barselonom kada je doslovno uništen na toj poziciji krila , baš kao što će biti uništen svaki put kad dodje na svoju neprirodnu poziciju. To sto se propagira da svi igraju sve, upravo dovodi do konfuzije medju igračima. Ja otkad pratim fudbal i otkad sam igrao profi fudbal , oduvek se znalo startnih 11 ( prva postava) rezerve itd...uvek sam bio protiv 35 igrača u rotaciji jer je to neodrživo da svi igraju I svi konkurišu. To se upravo sad dešava da se ne zna časni krst, da igraš jednu utakmicu pa te nema mesec dan pa opet kao padobranac uskočis. To je ono što se sad propagira. U ovakvom sistemu nikad neće biti uigranost, povezanosti na terenu, i tim jednostavno neće nikad dostići punu formu.
Recommended Posts