Amigo21 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja sam ovako nesto ocekivao. Promasio sam sa Tinkzijanom jer sam od njega najvise ocekivao a bukvalno nije znao gde bije, ali mislim da sam bio u pravu i da je trebalo da krene Duarte a ne Katai. Ja sam ovde Kataia proglasio legendom kluba prosle sezone pa su me neki napali zbog toga ali mislim da utakmice sa jakim intezitetom ne mozemo da igramo sa Arnautovicem i Kataiem. Manje vise rutniska pobeda, nasa losa igra oni previse hvaljeni a nisu nista specijalno. Kada se pogleda oni su sem gola imali jedan zicer a mi sem dva gola smo imali jos 3 zicera. Ide prica visio nam i drugi gol ali neka ide i prica da je Katai dao drugi gol za 0 2 veroatno bi brojali do 3,4 oni. Necu vise da mracim ali od Milojevicih taktila mi muka... Bebe neka sisaju (cuclu) jos mnogo mleka treba da popiju da dodju na nas nivo
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Igor_ said: Bukvalno kao nacrtana izmena Ivanic-Babika, da na oba krila imamo brze igrace za kontre, ali dzaba nas mag gleda dal Nigerijca ili Rodriga da uvede. Ivanić - Duarte Lekovic isto tako odličan! Pogotovo u prvom poluvremenu.. U drugom je stalno bodrio saigrace, pogotovo Stankovića koji nije imao svoje veče. Jedna baš liderska partija 👏
tsva Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vi tek sad skontali da ceduljas nema pojma? Covek je uspeo da ispadne od Pafosa a i dalje je trener. Inace bolje izgledamo kad mu Terzic posalje cedulju nego kad on sastavlja. 2 bonusa istracala 90 minuta, silni reprezentativci pocrkali u prvom.
zvezdsusrcu Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Mi smo jedna raspustena banda gde se ne zna ko sta radi, a glavni krivac za to je prevazidjeni Miloje koji od pocetka sezone nije sastavio 2 utakmice sa istim timom. Igrace uopste ni ne krivim jer mislim da niko od njih ne zna da li ce i koju poziciju igrati sledeci mec. Sve i nekako, ali toliko tumbati odbranu, meni je to nepojmivo. Covek nije dostojan vodjenja Zvezde, hvala mu za sve od ranije i zasluzan je za zo sto smo sad iole stabilan klub, ali umesto da iz godine u godinu napredujemo sa igrama, on nas vraca na nivo Gobeljica, Rodica, Srnica, Gumenog i ostalih. Zvezda mora da igra jak, neustrasiv i lep fudbal, taman gubili po 3:0 u evropi, jer je jak i lep fudbal razlog sto je vecina navijaca i pocela da voli Zvezdu. Od postavki igre u ovoj novoj Milojevoj eri mi se povraca i od nekoga ko je gledao pripremne utakmice Zvezde postao sam posmatrac sa strane koga ne bi dotaklo ni da smo izgubili. Edited 2 hours ago by zvezdsusrcu 1
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Od nekoga ko je ranije danima čekao derbi i dugo bolovao zbog poraza, pa do onoga kome skoro postane svejedno za rezultat i vrti ostale kanale dok gleda prenos. Na stranu sve što radi uprava i to što rade tzv navijači, ali da Zvezda igra ovako je vec neizdrzivo. I sada ce ovaj opet da istumba tim u sredu, da palamudi... 1
Recommended Posts