Мџе Posted yesterday at 03:58 PM Author Posted yesterday at 03:58 PM Zanimljiv par Učena i Rodrigao, donese stabilnost na lopti i u duelu. Mogu zajedno da budu bolji od Spajića i Djige.
fradler Posted yesterday at 04:31 PM Posted yesterday at 04:31 PM Sumnjiv je Rodrigao, trom i nonsalantan, ja bih forsirao Ucenu i Veljkovica.
Bobby Shurda Posted yesterday at 04:32 PM Posted yesterday at 04:32 PM Ovo je stvarno nenormalno da ne prekidaju meč kada seva i grmi direktno iznad stadiona, pogotovo što je skoro bila tragedija u našoj zemlji. 1
Molina23 Posted yesterday at 04:34 PM Posted yesterday at 04:34 PM Liga Aleksandra V. Kataija Osećaj da je već 15 spakovao u domaćici.
Markoss Posted yesterday at 04:42 PM Posted yesterday at 04:42 PM Meni Hendel ovaj vise Elsnik nego Rade. Ne vidim kako nam on resava ista na DM, a sad mi je jos manje jasno sto nismo Elsnika pustili kad smo vec doveli zamenu za njega. 1
mare80 Posted yesterday at 04:47 PM Posted yesterday at 04:47 PM (edited) 56 minutes ago, NMX said: Samo da se Tea ne slika sa tri prsta u nekoj dzamiji pa krene dzihad Tea kači Bibijevu sliku uz hashtag #Standwithlsrael Edited yesterday at 04:48 PM by mare80 1
dzoneee Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Каква докторска партија Железника, нису се ни ознојили
Small Owl Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Apropo priče o dolascima i odlascima, sve nekako, ali koji kurac su uzeli onog Babiku, lik je teški bezveznjak. Jebo mater ako nam donese više nego što bi donio mali Zarić. I za Elšnika smo se zajebali, trebali su ga pustiti ako smo vec doveli Hendela koji izgleda poprilicno opusteno, kao da je ovdje 10 god. Nudi se, aktivan je, lijepo se krece bez lopte. Imao onu izgubljenu "a la Krunić" ali nismo najebali zbog toga. Zarić isto zadovoljio, naročito ako se uzme u obzir da je dijete. Brz, pokušava, ide u dribling, ne krije se.. Ovdje je najgore od svega sto ovakva utakmica nije reper za bilo sta. Sta god da napises, za bilo koga, niti nesto govori niti nesto znaci. Kontam da su jaci treninzi nasi.
No name Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Hendel posle prve utakmice gledajući naprednija verzija Elsnika. Brzi je ali ne mnogo, i bolje izvodi prekid ..Elšnika je svakako trebalo prodati , ako već nije otišao onda se nadam da nece igrati. U Evropi bi sredinu trebalo da igraju Rade,Hendel,Ivanic....u domaćoj ligi bi se prikljucili Badjo i Kostov. Učena sasvim solidan, korpulentan i dobar sa loptom. Treba ga forsirati. Zaric solidan, vrlo smiren i stabilan za svoje godine. O utakmici ne treba mnogo trositi reci.
Small Owl Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Inače, Šerif otisao za 4mil EUR + 1 mil EUR potencijalnih bonusa, a ne za 5 mil EUR. Cifre su nebitne jer isti je kurac ali..
Shunsuke Nakamura Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ko će biti dva bonusa u derbiju? Jedan bi trebao Kostov. Moja logika je da je bolje sa igračem u napadu nego nazad.
Ikac Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 19 hours ago, Don Dusko said: Jbt Katai od 37 ljeta dominira... Katai što je najjače tek na 34. Šest godina mlađi od Modrića recimo 😄 Šteta što Milson ne dade ono pošto je prelazni rok traje još samo u Izraelu. Imamo 6 igrača viška: Glazer, Sandoval, Šljivić, Milson, Prucev. Olajinka.
Small Owl Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kaže Šerif da je razlog njegovog odlaska, izmedju ostalog, to sto mu je receno da nece biti prva opcija u napadu. Daj Boze da od njegove zamjene dobijemo onoliko koliko smo od njega.
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 19 minutes ago, Ikac said: Katai što je najjače tek na 34. Šest godina mlađi od Modrića recimo 😄 Šteta što Milson ne dade ono pošto je prelazni rok traje još samo u Izraelu. Imamo 6 igrača viška: Glazer, Sandoval, Šljivić, Milson, Prucev. Olajinka. I Elsnik...to je 7. Mnogo.
Мџе Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Najveća moja zamerka Vladanu je ta što je Šerif bio prva opcija na špicu. Mislim njegovi kvaliteti su poznati i toliko limitirani da za nivo kojem težimo u Evropi on može da bude samo neki igrač rotacije koji igra kada nemamo drugi izbor neko da igramo na duge i druge lopte. Ovako ne mogu da se setim kada smo pobedili utakmicu u Evropi a da je on bio jedan od najboljih igrača. Od tri ciklusa u Evropi koji je odigrao za nas u prvom je bio užasan ali tada nismo dobili nijednu utakmicu. U drugom je protiv Bodea bio sporedan, protiv Štutgarta su najbolji bili Silas, Radonjić i Ivanić i protiv Jang Bojsa je sredina iznela teret sa Elšnikom, Ivanićem i Kangom. U ovom trećem se tek pokazalo koliko je igra sa njim ograničena i koliko je ekipama lako da nas skautiraju. Nije ni čudo što se najviše sećamo njegovih igara u derbijima ali i u SLS je prošle godine dao 19 golova sa 25 xG što je porazno za napadača. Iskreno mi je drago što je otišao i Milojević konačno nema izgovor a da ne uigra ekipu kako Bog zapoveda a ne da gledamo nešto nikako ne bi trebalo da nam je plan A. Sada je glavno pitanje da li on to ume. 2
Bad Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Ko će biti dva bonusa u derbiju? Jedan bi trebao Kostov. Moja logika je da je bolje sa igračem u napadu nego nazad. Ja bih voleo da bude Zarić.
Ikac Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 1 hour ago, Bad said: Ja bih voleo da bude Zarić. Biće Zarić. Sigurno neće Šljivić u vezni red pored Kostova, a znajući Milojevića neće hteti da žrtvuje u odbrani. Mislim da bi pre Radanović dobio šansu na golu nego Avdić. Znači da pored 6 krila i spucanih 10 miliona evra starter će da bude 16-godišnji Zarić kojem će to biti 3. meč za Zvezdu i ukupno 9. seniorska utakmica.
Azazelkg Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 23 minutes ago, Ikac said: Biće Zarić. Sigurno neće Šljivić u vezni red pored Kostova, a znajući Milojevića neće hteti da žrtvuje u odbrani. Mislim da bi pre Radanović dobio šansu na golu nego Avdić. Znači da pored 6 krila i spucanih 10 miliona evra starter će da bude 16-godišnji Zarić kojem će to biti 3. meč za Zvezdu i ukupno 9. seniorska utakmica. Milioni nisu spucani na igrače koji su bonus. Čak naprotiv....
No name Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Ako je Kostov siguran na sredini uz Hendela i Elsnika, bolje da drugi bonus bude bek Avdic ili štoper Lekovic. Bude li igrao Zaric žrtvujemo krila ( Radonjica)..
Markoss Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago Mislim da ce Lekovica staviti s Veljkovicem. Na kraju krajeva ne cuva ne znam koga nego Jovana Milosevica.
Recommended Posts