Perkos2 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Možda će ovaj biti dobar ali do Hwanga teško da može da dobAci. 1
Shunsuke Nakamura Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ne vjerujem ni ja ali čini mi se da je ovaj drugačiji tip igrača iako igra na istoj poziciji.
Мџе Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago Ah, brzo se zaboravlja ovde. https://streamable.com/uje1v6
Brajant Danston Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Grof Bozovic izjavio da smo mogli mnogo bolje i jeftinije da prođemo sa Jovićem i Grujićem. Apsolutno se slažem sa njim, još bih dodao Darka Lazovića. Sva trojica bez obeštećenja, a ogromni zvezdaši.. lepše nije moglo. Marko Grujić, koliko god me je taj dečko oduševio dok je igrao u Zvezdi i kome je ceo Zapad skandirao nadimak, nažalost nije više na nivou koji je potreban ovoj Zvezdi. Karijera mu je u ozbiljnom padu i mislim da će se to najbolje videti u njegovom novom klubu. Što se Jovića tiče, mislim da njegova gospođa nije nešto zainteresovana da živi u Beogradu. Lazović je ako ništa drugo morao da bude doveden pa sve i da ne može puno da doprinese u Evropi, zbog svega onog oko načina na koji je otišao iz kluba i što je oprostio ogroman novac, ali jbg. Ne znam iskreno u kakvim su odnosima Terza i on, svojevremeno nisu bili dobri. 1
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Lik je dosao kod nas jer je hteo post-poto da ode iz one sredine gde tavori vec neko vreme, iako je planirano da bude prodat pa ga menadzment zeznuo zatezanjem oko cene. Tako je i nas menadzment prolazio sa nekim igracima (zato sada prodaju na prvu vecu ponudu, u strahu bukvalno). Portugalci su dobili manje nego sto im je ranije nudjeno, ali uz jake procente od sledece prodaje. Vitorija ne igra nista u Evropi pa je bolje da igra kod nas. Ovog lika smo doveli kao i Hwang-a, nema veze duzina ugovora, on ce prvom prilikom da se proda, dzenlmenski dogovor... 3
božija noga Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Porto objavio spisak igrača za LE. Ovo im je A lista. Diogo Costa e João Costa, ambos formados no Clube, a lista inclui Jan Bednarek, Nehuén Pérez, Jakub Kiwior, Dominik Prpic, Zaidu, Pedro Lima, Alan Varela, Tomás Pérez, Pablo Rosario, Victor Froholdt, Gabri Veiga, Pepê, William Gomes, Borja Sainz, Luuk de Jong, Deniz Gül e Samu - bem como Cláudio Ramos, Alberto Costa, Francisco Moura e Eustáquio
Milko Miller Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako sam dobro izbrojao, mi dva stranca ne možemo da prijavimo za Ligu Evrope. Računam da Prucev (koji navodno ide u Akron za milionce) i Sandoval nisu na listi.
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Црвена звезда обавештава навијаче да су улазнице за све утакмице лигашке фазе Лиге Европе на стадиону „Рајко Митић“ од данас доступне путем онлајн продаје. Првотимце Звезде очекује осам сјајних мечева, од тога четири на Маракани када ће се састати са Селтиком, Лилом, ФКСБ и Селтом. Сви звездаши који желе да подрже црвено-беле и буди уз њих на мечевима против европских ривала могу већ сада да обезбеде своју карту за сваку од предстојећих утакмица путем интернета, брзо и једноставно, без чекања у редовима. Цене појединачних улазница су следеће: Север/Југ - 1200 динара Исток - 2200 динара Запад - 2600 динара Трибина “Синиша Михајловић” - 8000 динара КУПИ КАРТУ Поред појединачних улазница за све предстојеће утакмице, активни чланови имају ексклузивну прилику да обезбеде карте за сва четири меча по цени од три! Све што је потребно јесте да одаберете седиште и означите активну чланарину за коју везујете куповину. Цене су следеће: Север/Југ - 3600 динара Исток - 6600 динара Запад - 7800 динара Трибина “Синиша Михајловић” - 24000 динара КУПИ ОДМАХ Такође, подсећамо све звездаше да је у продаји и даље премијум сезонска улазница, која је једна карта за све Звездине мечеве на домаћем терену, утакмице Суперлиге Србије, националног купа, дуеле лигашке фазе европског такмичења, као и потенцијалног пролећа у Европи. Премијум сезонску сви заинтересовани могу обезбедити ОНЛАЈН путем, као и у Сервису за чланство. Будите уз Црвену звезду на европском путу, очекују нас незаборавне ноћи на Маракани!
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Milko Miller said: Ako sam dobro izbrojao, mi dva stranca ne možemo da prijavimo za Ligu Evrope. Računam da Prucev (koji navodno ide u Akron za milionce) i Sandoval nisu na listi. Zar nije Celje nudilo više od miliona onomad,pa naši glat odbili?
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 30 minutes ago, Zadnji vezni said: Zar nije Celje nudilo više od miliona onomad,pa naši glat odbili? Celje je imao opciju da otkupi Pruceva za 1,5 miliona, nisu koristili.
Markoss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nece Prucev u Rusiju, ali pokusavaju da ga ubede. I nije tacno da Celje nije hteo da otkupi Pruceva. Zvezda je pravila problem.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 29 minutes ago, Markoss said: Nece Prucev u Rusiju, ali pokusavaju da ga ubede. I nije tacno da Celje nije hteo da otkupi Pruceva. Zvezda je pravila problem. Isti info imam u vezi Pruceva vezano za Celje. @Markoss koliko ima istine u ovome za Vojvodinu i Lučića? I da li znaš da li će uspeti da prodaju Šerifa ovaj prelazni rok? Edited 1 hour ago by Zadnji vezni
No name Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Šerif sad samo može u Katar ili Arabiju. Prošao voz za Francusku. Trebalo bi rasteretiti kadar sa bar jednim odlaskom sa krilnih pozicija..Lučić ,.Milson, Olajinka..tu je gužva bas. Ako ode Šerif onda bi napred bili Arnautovic, Duarte, I Damnjanovic što je optimalan broj, a dobar i kvalitet.
Recommended Posts