Perkos2 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Možda će ovaj biti dobar ali do Hwanga teško da može da dobAci. 1
Shunsuke Nakamura Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ne vjerujem ni ja ali čini mi se da je ovaj drugačiji tip igrača iako igra na istoj poziciji.
Мџе Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Ah, brzo se zaboravlja ovde. https://streamable.com/uje1v6
Brajant Danston Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Grof Bozovic izjavio da smo mogli mnogo bolje i jeftinije da prođemo sa Jovićem i Grujićem. Apsolutno se slažem sa njim, još bih dodao Darka Lazovića. Sva trojica bez obeštećenja, a ogromni zvezdaši.. lepše nije moglo. Marko Grujić, koliko god me je taj dečko oduševio dok je igrao u Zvezdi i kome je ceo Zapad skandirao nadimak, nažalost nije više na nivou koji je potreban ovoj Zvezdi. Karijera mu je u ozbiljnom padu i mislim da će se to najbolje videti u njegovom novom klubu. Što se Jovića tiče, mislim da njegova gospođa nije nešto zainteresovana da živi u Beogradu. Lazović je ako ništa drugo morao da bude doveden pa sve i da ne može puno da doprinese u Evropi, zbog svega onog oko načina na koji je otišao iz kluba i što je oprostio ogroman novac, ali jbg. Ne znam iskreno u kakvim su odnosima Terza i on, svojevremeno nisu bili dobri. 1
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Lik je dosao kod nas jer je hteo post-poto da ode iz one sredine gde tavori vec neko vreme, iako je planirano da bude prodat pa ga menadzment zeznuo zatezanjem oko cene. Tako je i nas menadzment prolazio sa nekim igracima (zato sada prodaju na prvu vecu ponudu, u strahu bukvalno). Portugalci su dobili manje nego sto im je ranije nudjeno, ali uz jake procente od sledece prodaje. Vitorija ne igra nista u Evropi pa je bolje da igra kod nas. Ovog lika smo doveli kao i Hwang-a, nema veze duzina ugovora, on ce prvom prilikom da se proda, dzenlmenski dogovor...
božija noga Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Porto objavio spisak igrača za LE. Ovo im je A lista. Diogo Costa e João Costa, ambos formados no Clube, a lista inclui Jan Bednarek, Nehuén Pérez, Jakub Kiwior, Dominik Prpic, Zaidu, Pedro Lima, Alan Varela, Tomás Pérez, Pablo Rosario, Victor Froholdt, Gabri Veiga, Pepê, William Gomes, Borja Sainz, Luuk de Jong, Deniz Gül e Samu - bem como Cláudio Ramos, Alberto Costa, Francisco Moura e Eustáquio
Milko Miller Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Ako sam dobro izbrojao, mi dva stranca ne možemo da prijavimo za Ligu Evrope. Računam da Prucev (koji navodno ide u Akron za milionce) i Sandoval nisu na listi.
Recommended Posts