Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted (edited)

Daj vadi Kataija, duša u nosu u 50 minutu. Nonsalantno do bola. Čim nema snage krene da greši u dodavanju, da gubi lopte, da zaustavlja kontre.

Meni Badjo bas tanak. Nema on šta da traži pored Krunica I Elsnika. 

Može on da se mota po JSL ali u Evropi teško skoro pa nemoguće. 

Edited by No name
Posted

Dajte pafos da se igramo... brat katai nosioc igre i rezultata... jel moguce da  zvezda posle toliko godina u evropi i tolikih para ovako jadno izgleda ? 

Posted

Kakva je ovo jadna liga?!

Kontam da ja u 50 mojih god odradim pripreme i spremim se,imao bih svoje minute u nekom suoerligašu.

Jos je rano naravno,ali ja ništa konkretno ne videh od Badja.

I ne vidim razliku njega i onog Ada što je sad u OFKi.

Mali Kostov mi je bas bas dobar igrač.Ako se bude razvijao kako treba,ocekujem da bude ozbiljan igrač.

Posted
3 minutes ago, Bejn said:

Ybt, ovi iz Pazara su igrali Evropu. A divna dečica horski "Cigani, cigani"...

Samo ih treba kažnjavati sa praznim tribinama, dok se banda raspojasana ne dozove pameti. Ta banda dole je više puta igrala pred praznim tribinama nego sa punim. Da ima od koga da nauče ne bi tako radili, ali kad su stariji još gori, šta možeš očekivati od "dece" ..

• Like 2
Posted
3 minutes ago, fradler said:

Ali brat Katai sa svojih 56 leta koji se duri, nece da proslavi gol i urla na Serifa, jer mu ovaj nije dodao za het-trik...

Moze sam sebe da krivi imao je bas izglednu sansu koju je promasio posle suta Kostova.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said:

I jos nesto. Leković igra mnogo bolje, sigurnije. Vidi se da je napredovao u Monci. Idealan za četvrtog štopera.. Što li smo dovodili Učenu, deluje mi bez plana. S’ obzirom da je Veljko porastao, a Rodrigao i Veljković sasvim korektni. 

Doveli su ga jer je pitanje dana kada će prodati Milosavljevića.

Drugi razlog je što bez transfera nema ni bonusa ni provizija.

Posted (edited)

Ja bih u Evropi igrao 4-3-3 

Matheus - Seol, Milosavljevic, Ucena,Tiki - Badjo/Grujic, Krunic, Elsnik/Ivanic - Babika, Arnautovic/Duarte, Radonja                

Edited by Sokmeniki
  • Like 1
Posted
On 8/30/2025 at 5:48 PM, Markoss said:

Ja se iskreno ne secam njega na DM. A i ne mogu da ga zamislim na tom mestu.

Ucena je potpuni visak, ako Milosavljevic ostaje. Ili je jedan od Rodrigao-Veljkovic visak. Mada verujem da ih je Milosavljevic iznenadio i poremetio koncepciju. Ali opet - Ucenu su doveli dan nakon crvenog kartona Rodrigaa i to za ozbiljne pare.

Što bi bilo ko bio višak, kad nama ionako u tri uzastopne utakmice zaigra 26 različitih igrača 🤔....

Posted
24 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Brate, Grujić ako dođe tim bi bio 70% bolji.. Transfer bi bio kao onaj kad smo doveli Donalda one sezone, vukao bi sve konce i defanzivno i ofanzivno..

Pa ja mislim da bi sutra trebao raskinuti ugovor sa Portom, mada imao je bas zajebanu povredu, mislim da godinu dana nije igrao...

Posted
9 hours ago, No name said:

Samo ih treba kažnjavati sa praznim tribinama, dok se banda raspojasana ne dozove pameti. Ta banda dole je više puta igrala pred praznim tribinama nego sa punim. Da ima od koga da nauče ne bi tako radili, ali kad su stariji još gori, šta možeš očekivati od "dece" ..

Puno gore stvari pjeva beogradska gospoda, dole u Novop Pazaru je gospoda za seljake u beogradu

• Ha-ha 1