Boka Posted August 31 Posted August 31 Ja se nadam da ce Miloje da krene polako da podize formu i da uigrava ekipu. Ne moze jedan tim da igra Evropu, a drugi domace. Dako konacno i pocnu od starta Bajo i Tebo. Moraju da igraju. Mora se dobiti Seltik i da se ekipa bar malo rastereti
El Professoren Posted August 31 Posted August 31 https://meridiansport.rs/fudbal/zvezda-gleda-ka-spanskom-treneru/
Perkos2 Posted August 31 Posted August 31 On 8/28/2025 at 4:56 PM, TB Told said: Ajde da neko od mlađih što orati sve oko kluba da info da li smo i kada igrali protiv Seltika u evropskim kupovima. Ja se priznajem ne sećam a pamtim negde tamo još kad smo protiv Menhengladbaha igrali finale KuPA UeFA
Zadnji vezni Posted August 31 Posted August 31 3 hours ago, Boka said: Ja se nadam da ce Miloje da krene polako da podize formu i da uigrava ekipu. Ne moze jedan tim da igra Evropu, a drugi domace. Dako konacno i pocnu od starta Bajo i Tebo. Moraju da igraju. Mora se dobiti Seltik i da se ekipa bar malo rastereti Ja se iskreno nadam da će gospodin stručnjak dobiti otkaz i zahvalnicu.Jer ako želimo da napravimo bilo kakav iskorak u Evropi,on nije taj koji je kadar i koji ima znanje za tako nešto. Nije da to nismo znali kad smo ga vratili. 1
Мџе Posted August 31 Author Posted August 31 Koji je to iskorak propušten kada se nijedan drugi trener nije kvalifikovao u LŠ? 1
VukVule1988 Posted August 31 Posted August 31 32 minutes ago, Perkos2 said: Ajde da neko od mlađih što orati sve oko kluba da info da li smo i kada igrali protiv Seltika u evropskim kupovima. Ja se priznajem ne sećam a pamtim negde tamo još kad smo protiv Menhengladbaha igrali finale KuPA UeFA 68/69 5-1 nas dobili u Glasgovu. 1-1 u Beogradu.
Мџе Posted August 31 Author Posted August 31 29 minutes ago, VukVule1988 said: 68/69 5-1 nas dobili u Glasgovu. 1-1 u Beogradu. Džajina i Karasijeva generacija koja nije mogla da se sastavi u Evropi 60-ih. Najgora Zvezdina decenija. CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Mateus , Stanković, Rodrigao, Leković, Seol - Badžo, Kostov - Radonjić, Katai, Milson - Arnautović Nair verovatno otišao kući već, Ivanić i Elšnik na klupi. Takodje Mocart piše da nudimo Milsona nazad Makabiju za manje para. 1
božija noga Posted August 31 Posted August 31 (edited) 31 minutes ago, VukVule1988 said: 68/69 5-1 nas dobili u Glasgovu. 1-1 u Beogradu. S tim u vezi nemački sajt transfermarkt ima dobre podatke. Odeš ukucaš ime kluba I ima pod meni history pa record vs I tu filtriraš protiv klubova iz neke države. https://www.transfermarkt.com/roter-stern-belgrad/startseite/verein/159 Edited August 31 by božija noga 1
No name Posted August 31 Posted August 31 Ja ne znam samo kako neke igrace samo izvuče iz neke rupe koje ih on lično gurne...konkretno mislim na Milsona koga prvo forsira u kvalifikacijama za LŠ protiv onih amatera, pa ga nema uopšte, i odjednom ga gurne u prvi tim. Covek je neverovatan...Imaš Olajinku i Babiku koje si forsirao i protiv Poljaka i Kiprana, I umesto da nastavis da ih forsiras konkretno Babiku da udje u štos, ovaj ga gurne na klupu i seti se Milsona... Ovde uopšte ne govorim ko je bolji igrač, nego što nema kontinuiteta u igranju. Čoveče igraj sa najboljim timom ili onim za koje smatraš da su najbolji, spoji nekoliko utakmica u istom sastavu, aman više. Muka je više ljudima od tumbanja, defanzivno odgovornih, jajarenje kao protiv Lexa u BGD, forsiranja ispusenih mustikli poput kataija i svega što radi Milojević. 3
TB Told Posted August 31 Posted August 31 Kad bi se neki Arapi zeznuli i hteli da dovedu Radonjića, da ga poklonimo.
Perkos2 Posted August 31 Posted August 31 1 hour ago, VukVule1988 said: 68/69 5-1 nas dobili u Glasgovu. 1-1 u Beogradu. Hvala za info 1
TB Told Posted August 31 Posted August 31 Svaka čast i Kostovu, sve je odlično uradio, od oduzimanja lopte do asistencije. 8
No name Posted August 31 Posted August 31 Gol, asistencija + okvir gola pogođen 👍 za 18 minuta .. Doduše i Pazar igra otvoreno + teren odlično izgleda pa moze i da se igra fudbal.
TB Told Posted August 31 Posted August 31 Just now, No name said: Gol, asistencija + okvir gola pogođen 👍 za 18 minuta .. Doduše i Pazar igra otvoreno + teren odlično izgleda pa moze i da se igra fudbal. Samo je je klovn Radonjić ovde višak.
No name Posted August 31 Posted August 31 10 minutes ago, TB Told said: Samo je je klovn Radonjić ovde višak. Dobar je Radonjic...meni on nije sporan napred. Kad god ima loptu opasan je, nije sebičan i gleda da udeli pas. Video si na Kipru kad je usao koliko smo bili brzi , jači, bolji. On je brzinom, tehnikom, nas najbolji krilni igrac. Ovu ubojitost retko ko ima. Ono što škripi je odbrana gde je nonsalantan, I uopšte ne pomaže Seolu, koji se muči defanzivno i u JSL. 6
Petkovic Miroslav97 Posted August 31 Posted August 31 Dobar su tandem Radonjić i Arnautović, vidi se da se kapiraju.
fradler Posted August 31 Posted August 31 Badjo baš tankosava. Ofanzivno se krije i ne pipa loptu, a i defanzivno se slabo pozicionira, uglavnom visi u nekom međuprostoru... Podseća dosta na Ada, mogao bi i sličan put da ima, već ga vidim na pozajmici u Ofku... 1
Petkovic Miroslav97 Posted August 31 Posted August 31 I jos nesto. Leković igra mnogo bolje, sigurnije. Vidi se da je napredovao u Monci. Idealan za četvrtog štopera.. Što li smo dovodili Učenu, deluje mi bez plana. S’ obzirom da je Veljko porastao, a Rodrigao i Veljković sasvim korektni.
TB Told Posted August 31 Posted August 31 1 minute ago, No name said: Dobar je Radonjic...meni on nije sporan napred. Kad god ima loptu opasan je, nije sebičan i gleda da udeli pas. Video si na Kipru kad je usao koliko smo bili brzi , jači, bolji. On je brzinom, tehnikom, nas najbolji krilni igrac. Ovu ubojitost retko ko ima. Ono što škripi je odbrana gde je nonsalantan, I uopšte ne pomaže Seolu, koji se muči defanzivno i u JSL. On bez lopte odbija da trči. Dva puta je u prvih 15 minuta izgubio loptu na našoj polovini pokušavajući da dribla trojicu, jednom skoro ispred šesnaesterca, i oba puta je stao. Uopšte ne prati beka Novog Pazara kada se ubaci napred. Takve stvari u evropskim takmičenjima mogu da prođu samo kad se neko brani poput Pafosa, a u LE nas čekaju jače ekipe od Kiprana.
Amigo21 Posted August 31 Posted August 31 5 minutes ago, TB Told said: On bez lopte odbija da trči. Dva puta je u prvih 15 minuta izgubio loptu na našoj polovini pokušavajući da dribla trojicu, jednom skoro ispred šesnaesterca, i oba puta je stao. Uopšte ne prati beka Novog Pazara kada se ubaci napred. Takve stvari u evropskim takmičenjima mogu da prođu samo kad se neko brani poput Pafosa, a u LE nas čekaju jače ekipe od Kiprana. Ko po tebi treba da igra krilo pre Radonjica?
Мџе Posted August 31 Author Posted August 31 Sa kojom elegancijom Kostov šalje ove krstareće. Bolje da je on ušao na Kipru. 8
TB Told Posted August 31 Posted August 31 16 minutes ago, Amigo21 said: Ko po tebi treba da igra krilo pre Radonjica? To je već stvar za Milojevića, ali iluzija je imati neka očekivanja od Radonjića. Evo obe prilke NP u drugom poluvremenu su došle posle ubacivanja igrača koje Radonjić nije hteo da isprati. A on isti nivo neodgovornosti pokazuje i na evropskim mečevima. 2 minutes ago, Мџе said: Sa kojom elegancijom Kostov šalje ove krstareće. Bolje da je on ušao na Kipru. Pa ja sam i napisao da je trebala da bude izmena Bađo/Kostov umesto Šerifa, umesto što je Šerif igrao na poziciji osimice. 1
Recommended Posts