Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Ja se nadam da ce Miloje da krene polako da podize formu i da uigrava ekipu. Ne moze jedan tim da igra Evropu, a drugi domace. Dako konacno i pocnu od starta Bajo i Tebo. Moraju da igraju. Mora se dobiti Seltik i da se ekipa bar malo rastereti

Posted
On 8/28/2025 at 4:56 PM, TB Told said:

Ajde da neko od mlađih što orati sve oko kluba da info da li smo i kada igrali protiv Seltika u evropskim kupovima. Ja se priznajem ne sećam a pamtim negde tamo još kad smo protiv Menhengladbaha igrali finale KuPA UeFA

Posted
3 hours ago, Boka said:

Ja se nadam da ce Miloje da krene polako da podize formu i da uigrava ekipu. Ne moze jedan tim da igra Evropu, a drugi domace. Dako konacno i pocnu od starta Bajo i Tebo. Moraju da igraju. Mora se dobiti Seltik i da se ekipa bar malo rastereti

Ja se iskreno nadam da će gospodin stručnjak dobiti otkaz i zahvalnicu.Jer ako želimo da napravimo bilo kakav iskorak u Evropi,on nije taj koji je kadar i koji ima znanje za tako nešto.

Nije da to nismo znali kad smo ga vratili.

• Tuzno 1
Posted
32 minutes ago, Perkos2 said:

Ajde da neko od mlađih što orati sve oko kluba da info da li smo i kada igrali protiv Seltika u evropskim kupovima. Ja se priznajem ne sećam a pamtim negde tamo još kad smo protiv Menhengladbaha igrali finale KuPA UeFA

68/69

5-1 nas dobili u Glasgovu.

1-1 u Beogradu.

Posted
29 minutes ago, VukVule1988 said:

68/69

5-1 nas dobili u Glasgovu.

1-1 u Beogradu.

Džajina i Karasijeva generacija koja nije mogla da se sastavi u Evropi 60-ih. Najgora Zvezdina decenija.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Mateus , Stanković, Rodrigao, Leković, Seol - Badžo, Kostov - Radonjić, Katai, Milson - Arnautović

Nair verovatno otišao kući već, Ivanić i Elšnik na klupi. Takodje Mocart piše da nudimo Milsona nazad Makabiju za manje para.

• Like 1
Posted

Ja ne znam samo kako neke igrace samo izvuče iz neke rupe koje ih on lično gurne...konkretno mislim na Milsona koga prvo forsira u kvalifikacijama za LŠ protiv onih amatera, pa ga nema uopšte,  i odjednom ga gurne u prvi tim. Covek je neverovatan...Imaš Olajinku i Babiku koje si forsirao i protiv Poljaka i Kiprana, I umesto da nastavis da ih forsiras konkretno Babiku da udje u štos, ovaj ga gurne na klupu i seti se Milsona...

Ovde uopšte ne govorim ko je bolji igrač,   nego što nema kontinuiteta u igranju. 

Čoveče igraj sa najboljim timom ili onim za koje smatraš da su najbolji, spoji nekoliko utakmica u istom sastavu, aman više. Muka je više ljudima od tumbanja, defanzivno odgovornih, jajarenje kao protiv Lexa u BGD, forsiranja ispusenih mustikli poput kataija i svega što radi Milojević. 

• Like 2
Posted

Gol, asistencija + okvir gola pogođen

👍 za 18 minuta

..

Doduše i Pazar igra otvoreno + teren odlično izgleda pa moze i da se igra fudbal.

Posted
Just now, No name said:

Gol, asistencija + okvir gola pogođen

👍 za 18 minuta

..

Doduše i Pazar igra otvoreno + teren odlično izgleda pa moze i da se igra fudbal.

Samo je je klovn Radonjić ovde višak.

Posted
10 minutes ago, TB Told said:

Samo je je klovn Radonjić ovde višak.

Dobar je Radonjic...meni on nije sporan napred. Kad god ima loptu opasan je, nije sebičan i gleda da udeli pas. Video si na Kipru kad je usao koliko smo bili brzi , jači, bolji. On je brzinom, tehnikom, nas najbolji krilni igrac. Ovu ubojitost retko ko ima. Ono što škripi je odbrana gde je nonsalantan, I uopšte ne pomaže Seolu, koji se muči defanzivno i u JSL.

• Like 1
Posted

Badjo baš tankosava. Ofanzivno se krije i ne pipa loptu, a i defanzivno se slabo pozicionira, uglavnom visi u nekom međuprostoru...

Podseća dosta na Ada, mogao bi i sličan put da ima, već ga vidim na pozajmici u Ofku...

• Like 1
Posted

I jos nesto. Leković igra mnogo bolje, sigurnije. Vidi se da je napredovao u Monci. Idealan za četvrtog štopera.. Što li smo dovodili Učenu, deluje mi bez plana. S’ obzirom da je Veljko porastao, a Rodrigao i Veljković sasvim korektni. 

Posted
1 minute ago, No name said:

Dobar je Radonjic...meni on nije sporan napred. Kad god ima loptu opasan je, nije sebičan i gleda da udeli pas. Video si na Kipru kad je usao koliko smo bili brzi , jači, bolji. On je brzinom, tehnikom, nas najbolji krilni igrac. Ovu ubojitost retko ko ima. Ono što škripi je odbrana gde je nonsalantan, I uopšte ne pomaže Seolu, koji se muči defanzivno i u JSL.

On bez lopte odbija da trči. Dva puta je u prvih 15 minuta izgubio loptu na našoj polovini pokušavajući da dribla trojicu, jednom skoro ispred šesnaesterca, i oba puta je stao. Uopšte ne prati beka Novog Pazara kada se ubaci napred. Takve stvari u evropskim takmičenjima mogu da prođu samo kad se neko brani poput Pafosa, a u LE nas čekaju jače ekipe od Kiprana.

Posted
5 minutes ago, TB Told said:

On bez lopte odbija da trči. Dva puta je u prvih 15 minuta izgubio loptu na našoj polovini pokušavajući da dribla trojicu, jednom skoro ispred šesnaesterca, i oba puta je stao. Uopšte ne prati beka Novog Pazara kada se ubaci napred. Takve stvari u evropskim takmičenjima mogu da prođu samo kad se neko brani poput Pafosa, a u LE nas čekaju jače ekipe od Kiprana.

Ko po tebi treba da igra krilo pre Radonjica? 

Posted
16 minutes ago, Amigo21 said:

Ko po tebi treba da igra krilo pre Radonjica? 

To je već stvar za Milojevića, ali iluzija je imati neka očekivanja od Radonjića. Evo obe prilke NP u drugom poluvremenu su došle posle ubacivanja igrača koje Radonjić nije hteo da isprati. A on isti nivo neodgovornosti pokazuje i na evropskim mečevima.

2 minutes ago, Мџе said:

Sa kojom elegancijom Kostov šalje ove krstareće. Bolje da je on ušao na Kipru. 

Pa ja sam i napisao da je trebala da bude izmena Bađo/Kostov umesto Šerifa, umesto što je Šerif igrao na poziciji osimice.

• Like 1