Boka Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja se nadam da ce Miloje da krene polako da podize formu i da uigrava ekipu. Ne moze jedan tim da igra Evropu, a drugi domace. Dako konacno i pocnu od starta Bajo i Tebo. Moraju da igraju. Mora se dobiti Seltik i da se ekipa bar malo rastereti
El Professoren Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago https://meridiansport.rs/fudbal/zvezda-gleda-ka-spanskom-treneru/
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago On 8/28/2025 at 4:56 PM, TB Told said: Ajde da neko od mlađih što orati sve oko kluba da info da li smo i kada igrali protiv Seltika u evropskim kupovima. Ja se priznajem ne sećam a pamtim negde tamo još kad smo protiv Menhengladbaha igrali finale KuPA UeFA
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, Boka said: Ja se nadam da ce Miloje da krene polako da podize formu i da uigrava ekipu. Ne moze jedan tim da igra Evropu, a drugi domace. Dako konacno i pocnu od starta Bajo i Tebo. Moraju da igraju. Mora se dobiti Seltik i da se ekipa bar malo rastereti Ja se iskreno nadam da će gospodin stručnjak dobiti otkaz i zahvalnicu.Jer ako želimo da napravimo bilo kakav iskorak u Evropi,on nije taj koji je kadar i koji ima znanje za tako nešto. Nije da to nismo znali kad smo ga vratili. 1
Мџе Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Koji je to iskorak propušten kada se nijedan drugi trener nije kvalifikovao u LŠ? 1
VukVule1988 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 32 minutes ago, Perkos2 said: Ajde da neko od mlađih što orati sve oko kluba da info da li smo i kada igrali protiv Seltika u evropskim kupovima. Ja se priznajem ne sećam a pamtim negde tamo još kad smo protiv Menhengladbaha igrali finale KuPA UeFA 68/69 5-1 nas dobili u Glasgovu. 1-1 u Beogradu.
Мџе Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 29 minutes ago, VukVule1988 said: 68/69 5-1 nas dobili u Glasgovu. 1-1 u Beogradu. Džajina i Karasijeva generacija koja nije mogla da se sastavi u Evropi 60-ih. Najgora Zvezdina decenija. CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Mateus , Stanković, Rodrigao, Leković, Seol - Badžo, Kostov - Radonjić, Katai, Milson - Arnautović Nair verovatno otišao kući već, Ivanić i Elšnik na klupi. Takodje Mocart piše da nudimo Milsona nazad Makabiju za manje para. 1
božija noga Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 31 minutes ago, VukVule1988 said: 68/69 5-1 nas dobili u Glasgovu. 1-1 u Beogradu. S tim u vezi nemački sajt transfermarkt ima dobre podatke. Odeš ukucaš ime kluba I ima pod meni history pa record vs I tu filtriraš protiv klubova iz neke države. https://www.transfermarkt.com/roter-stern-belgrad/startseite/verein/159 Edited 3 hours ago by božija noga 1
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja ne znam samo kako neke igrace samo izvuče iz neke rupe koje ih on lično gurne...konkretno mislim na Milsona koga prvo forsira u kvalifikacijama za LŠ protiv onih amatera, pa ga nema uopšte, i odjednom ga gurne u prvi tim. Covek je neverovatan...Imaš Olajinku i Babiku koje si forsirao i protiv Poljaka i Kiprana, I umesto da nastavis da ih forsiras konkretno Babiku da udje u štos, ovaj ga gurne na klupu i seti se Milsona... Ovde uopšte ne govorim ko je bolji igrač, nego što nema kontinuiteta u igranju. Čoveče igraj sa najboljim timom ili onim za koje smatraš da su najbolji, spoji nekoliko utakmica u istom sastavu, aman više. Muka je više ljudima od tumbanja, defanzivno odgovornih, jajarenje kao protiv Lexa u BGD, forsiranja ispusenih mustikli poput kataija i svega što radi Milojević. 2
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad bi se neki Arapi zeznuli i hteli da dovedu Radonjića, da ga poklonimo.
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, VukVule1988 said: 68/69 5-1 nas dobili u Glasgovu. 1-1 u Beogradu. Hvala za info 1
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svaka čast i Kostovu, sve je odlično uradio, od oduzimanja lopte do asistencije. 7
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gol, asistencija + okvir gola pogođen 👍 za 18 minuta .. Doduše i Pazar igra otvoreno + teren odlično izgleda pa moze i da se igra fudbal.
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, No name said: Gol, asistencija + okvir gola pogođen 👍 za 18 minuta .. Doduše i Pazar igra otvoreno + teren odlično izgleda pa moze i da se igra fudbal. Samo je je klovn Radonjić ovde višak.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, TB Told said: Samo je je klovn Radonjić ovde višak. Dobar je Radonjic...meni on nije sporan napred. Kad god ima loptu opasan je, nije sebičan i gleda da udeli pas. Video si na Kipru kad je usao koliko smo bili brzi , jači, bolji. On je brzinom, tehnikom, nas najbolji krilni igrac. Ovu ubojitost retko ko ima. Ono što škripi je odbrana gde je nonsalantan, I uopšte ne pomaže Seolu, koji se muči defanzivno i u JSL. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobar su tandem Radonjić i Arnautović, vidi se da se kapiraju.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Badjo baš tankosava. Ofanzivno se krije i ne pipa loptu, a i defanzivno se slabo pozicionira, uglavnom visi u nekom međuprostoru... Podseća dosta na Ada, mogao bi i sličan put da ima, već ga vidim na pozajmici u Ofku... 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I jos nesto. Leković igra mnogo bolje, sigurnije. Vidi se da je napredovao u Monci. Idealan za četvrtog štopera.. Što li smo dovodili Učenu, deluje mi bez plana. S’ obzirom da je Veljko porastao, a Rodrigao i Veljković sasvim korektni.
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, No name said: Dobar je Radonjic...meni on nije sporan napred. Kad god ima loptu opasan je, nije sebičan i gleda da udeli pas. Video si na Kipru kad je usao koliko smo bili brzi , jači, bolji. On je brzinom, tehnikom, nas najbolji krilni igrac. Ovu ubojitost retko ko ima. Ono što škripi je odbrana gde je nonsalantan, I uopšte ne pomaže Seolu, koji se muči defanzivno i u JSL. On bez lopte odbija da trči. Dva puta je u prvih 15 minuta izgubio loptu na našoj polovini pokušavajući da dribla trojicu, jednom skoro ispred šesnaesterca, i oba puta je stao. Uopšte ne prati beka Novog Pazara kada se ubaci napred. Takve stvari u evropskim takmičenjima mogu da prođu samo kad se neko brani poput Pafosa, a u LE nas čekaju jače ekipe od Kiprana.
Amigo21 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, TB Told said: On bez lopte odbija da trči. Dva puta je u prvih 15 minuta izgubio loptu na našoj polovini pokušavajući da dribla trojicu, jednom skoro ispred šesnaesterca, i oba puta je stao. Uopšte ne prati beka Novog Pazara kada se ubaci napred. Takve stvari u evropskim takmičenjima mogu da prođu samo kad se neko brani poput Pafosa, a u LE nas čekaju jače ekipe od Kiprana. Ko po tebi treba da igra krilo pre Radonjica?
Мџе Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Sa kojom elegancijom Kostov šalje ove krstareće. Bolje da je on ušao na Kipru. 3
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, Amigo21 said: Ko po tebi treba da igra krilo pre Radonjica? To je već stvar za Milojevića, ali iluzija je imati neka očekivanja od Radonjića. Evo obe prilke NP u drugom poluvremenu su došle posle ubacivanja igrača koje Radonjić nije hteo da isprati. A on isti nivo neodgovornosti pokazuje i na evropskim mečevima. 2 minutes ago, Мџе said: Sa kojom elegancijom Kostov šalje ove krstareće. Bolje da je on ušao na Kipru. Pa ja sam i napisao da je trebala da bude izmena Bađo/Kostov umesto Šerifa, umesto što je Šerif igrao na poziciji osimice. 1
Recommended Posts