Boka Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja se nadam da ce Miloje da krene polako da podize formu i da uigrava ekipu. Ne moze jedan tim da igra Evropu, a drugi domace. Dako konacno i pocnu od starta Bajo i Tebo. Moraju da igraju. Mora se dobiti Seltik i da se ekipa bar malo rastereti
El Professoren Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago https://meridiansport.rs/fudbal/zvezda-gleda-ka-spanskom-treneru/
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 8/28/2025 at 4:56 PM, TB Told said: Ajde da neko od mlađih što orati sve oko kluba da info da li smo i kada igrali protiv Seltika u evropskim kupovima. Ja se priznajem ne sećam a pamtim negde tamo još kad smo protiv Menhengladbaha igrali finale KuPA UeFA
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Boka said: Ja se nadam da ce Miloje da krene polako da podize formu i da uigrava ekipu. Ne moze jedan tim da igra Evropu, a drugi domace. Dako konacno i pocnu od starta Bajo i Tebo. Moraju da igraju. Mora se dobiti Seltik i da se ekipa bar malo rastereti Ja se iskreno nadam da će gospodin stručnjak dobiti otkaz i zahvalnicu.Jer ako želimo da napravimo bilo kakav iskorak u Evropi,on nije taj koji je kadar i koji ima znanje za tako nešto. Nije da to nismo znali kad smo ga vratili. 1
Мџе Posted 57 minutes ago Author Posted 57 minutes ago Koji je to iskorak propušten kada se nijedan drugi trener nije kvalifikovao u LŠ? 1
VukVule1988 Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 32 minutes ago, Perkos2 said: Ajde da neko od mlađih što orati sve oko kluba da info da li smo i kada igrali protiv Seltika u evropskim kupovima. Ja se priznajem ne sećam a pamtim negde tamo još kad smo protiv Menhengladbaha igrali finale KuPA UeFA 68/69 5-1 nas dobili u Glasgovu. 1-1 u Beogradu.
Мџе Posted 24 minutes ago Author Posted 24 minutes ago 29 minutes ago, VukVule1988 said: 68/69 5-1 nas dobili u Glasgovu. 1-1 u Beogradu. Džajina i Karasijeva generacija koja nije mogla da se sastavi u Evropi 60-ih. Najgora Zvezdina decenija. CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Mateus , Stanković, Rodrigao, Leković, Seol - Badžo, Kostov - Radonjić, Katai, Milson - Arnautović Nair verovatno otišao kući već, Ivanić i Elšnik na klupi. Takodje Mocart piše da nudimo Milsona nazad Makabiju za manje para. 1
božija noga Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago (edited) 31 minutes ago, VukVule1988 said: 68/69 5-1 nas dobili u Glasgovu. 1-1 u Beogradu. S tim u vezi nemački sajt transfermarkt ima dobre podatke. Odeš ukucaš ime kluba I ima pod meni history pa record vs I tu filtriraš protiv klubova iz neke države. https://www.transfermarkt.com/roter-stern-belgrad/startseite/verein/159 Edited 22 minutes ago by božija noga 1
Recommended Posts