Prijatelj Mitar Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 8 minutes ago, Guru said: Jel' bilo i pogodaka nekih? Svakako da ih je i bilo, nije ni receno da ih nije bilo, ali ne znam da li treba da cestitam nekom kad uradi svoj posao kako treba. Mislim, za to je valjda i debelo placen?
berti Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Promašaji od pocetka Terze do kraja 2021. godine: Avramovski, Onjilo, Salami, Parker, Verad, Matos, Bakajoko, Edson Silva, Ruiz, Fibel, Mouče, Adam Mičel, Viveiros, Frimpong, Rikardinjo, Kafu, Ebisilio, Garsija, La Para, Tomane, Zander, Spiridon, Falko, Bakajoko, Odada, Dioni, Živkovic, Kanjas Dobri dolasci: Vieira, Ibanjez, Donald Micel, Le Talek, Kanga, Boace, Ben, Degenek, Marin, Sanogo, Falcineli, Dragovic Ohija je upropastio Terzino trange frange. Sad treba dopuna za period od 2022. do danas. Kulibali i društvo 1
Guru Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 8 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Svakako da ih je i bilo, nije ni receno da ih nije bilo, ali ne znam da li treba da cestitam nekom kad uradi svoj posao kako treba. Mislim, za to je valjda i debelo placen? Jok, treba samo istaći kada ne uradi posao kako treba i izvući isključivo promašaje, tako se dolazi do realne slike o nečijem radu. Edited 15 hours ago by Guru
Prijatelj Mitar Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 13 minutes ago, Guru said: Jok, treba samo istaći kada ne uradi posao kako treba i izvući isključivo promašaje, tako se dolazi do realne slike o nečijem radu. Cek, o Terzinom radu pricamo, jel da?
Guru Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, Prijatelj Mitar said: Cek, o Terzinom radu pricamo, jel da? Ne znam o kome ti pričaš, ja pričam o generalnom funkcionisanju kluba. 1
Prijatelj Mitar Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 3 minutes ago, Guru said: Ne znam o kome ti pričaš, ja pričam o generalnom funkcionisanju kluba. Pa eto u tom postu iz koga si izdvojio Vanlaparu i Mucea, stoji: 1. Igramo Evropu 2. Napravili smo neke mlade igrace 3. Popravili smo infrastrukturu 4. Podigli ugled u Evropi Naravno, u kontentstu ispadanja od Pafosa sto je realno neuspeh - dakle, ne katastrofa nego neuspeh - izdvajamo neke stvari koje su dovele do tog neuspeha, a koje se toliko ponavljaju iz sezone u sezonu da su i nama koji smo laici neke stvari ocigledne, pa nam je prosto cudno da to ne vide profesionalci koji sede u upravi kluba.
MarioKempes Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 29 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Svakako da ih je i bilo, nije ni receno da ih nije bilo, ali ne znam da li treba da cestitam nekom kad uradi svoj posao kako treba. Mislim, za to je valjda i debelo placen? Tim rezonom uprave i sportski sektori ovih 10- ak najvećih i najbogatijih evropskih klubova treba da kupe prnje svaki put kad ne uđu u finale LŠ pošto nisu uradili svoj posao kako treba, jer, jbg, za to su predebelo plaćeni. Koliko god da ne volimo Terzu i Mrkelu i da ima dosta onih koji ne simpatišu ni Miloja i Marina, Zvezdini rezultati u Evropi prethodnih godina (recimo 5, ili koliko god) su iznad nivoa budžeta kluba. 4
СтелаРоса Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ben, Sanogo, Bukari, Djiga, Hvang Falcineli, Serif, Glazer, Duarte, Seol Anan, Azarov, Ohi Prva kategorija su top pojacanja (svako u svoje vreme), druga kategorija dobra pojacanja, treca kategorija igraci koji se nisu snasli ali smo finansijski bili u plusu nakon njihove prodaje. Moguce da sam nekoga zaboravio. Nisam naveo Marina i Dragovica jer za te igrace nije bio potreban skauting i dosli su u klub jer su imali zelju od ranije. Sta znam, meni je ovo tanko s obzirom da pricamo o periodu od 2017 do 2025. godine. Ono sto je trenutno problematicno je cinjenica da imamo nikad veci budzet, nikad veca ulaganja, a desno krilo igra Babika koji nije doneo nikakav instant kvalitet iako je za nase kriterijume skupo placen, levo krilo glumi Ivanic, a desetku Duarte. Nakon toliko prodaja, prihoda, igranja Evrope, titula i cega sve ne ipak ocekujes od kluba da ima, barem za standarde kvalifikacija, po jednog odlicnog igraca na svakoj poziciji koji mogu da naprave razliku protiv kiparskog predstavnika u Evropi. Edited 6 hours ago by СтелаРоса
Perkos2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 11 hours ago, Мџе said: Ne brate. Osim političko-društvenih okolnosti koji su vezani za klub, daleko da je Zvezda sranje sredina za Rijeru ili Medilinbara i da ne bi došli za dobar ugovor. Ne kažem da je fantastično ali lopovluka, toksičnosti, seljakluka ima i u Grčkoj i Turskoj pa za pare mnogi idu tamo. dobar si dribler ali ovog puta driblaš u prazno niko i ne želi da Zvezda bude klub kao tamo neki u Grčkoj ili Turskoj da se malo ugledamo na neki nemački ili holandski klub 1
Мџе Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago (edited) Nepošteno je uhvatiti se samo Babike za kojeg se slažem da je za taj novac morao da donese bolji instant kvalitet ali je tek sleteo. Problem je što niko ne spominje jedno drugo krilo koje se zove Nemanja Raodnjić i koji je prima dobru platu i verovatno je dobio dobar bonus kada je potpisivao ugovor a oseća bol u kurcu da i nakon godinu dana doprinese ovom timu. To je mnogo veći problem nego Babika koji je bio rezerva prošle godine i verovatnu mu je i forma u kanalu. 2 minutes ago, Perkos2 said: dobar si dribler ali ovog puta driblaš u prazno niko i ne želi da Zvezda bude klub kao tamo neki u Grčkoj ili Turskoj da se malo ugledamo na neki nemački ili holandski klub Slažem se. Edited 6 hours ago by Мџе 1
The_Big_S Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Zna li neko nešto o ovom Mihailu Stevanoviću iz St. Gallen-a što ga najavljuju kao zamenu za Elšnika? Jedino što vidim da ima 23 god i da tamo nije standardan. Ne znam kako i gde ih samo iskopavamo?!?!
Pero_Cameron Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Elsnik ide u Tursku za 4 miliona (by Mozzart) Odlican posao ako je istina
Azazelkg Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Više prodajemo nego kad nam je to bio "jedini izvor prihoda".... 2
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije problem ako ide Elsnik, obestecenje je solidno kad se uzima u obzir kakva mu je forma. Ali mora mnogo bolji igrac od Stevanovica da dolazi jer na toj pozicij ne sme da bude finansjiskog kompromisa. Dobar vezni red moze dosta toga da kompenzuje. 1
The_Big_S Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Milko Miller said: Nije problem ako ide Elsnik, obestecenje je solidno kad se uzima u obzir kakva mu je forma. Ali mora mnogo bolji igrac od Stevanovica da dolazi jer na toj pozicij ne sme da bude finansjiskog kompromisa. Dobar vezni red moze dosta toga da kompenzuje. Ja mislim da oni planiraju Bađa tu u prvu postavu pored Krunića. Čim smo gla platili 3,5 miliona... Ali to je samo moje mišljenje... Takođe, mislim da mali Milosavljević isto ide 100% čim smo doveli ovog iz Norveške
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Idemo sad vreli dani predstoje u FK Crvena Zvezda Export-Import Doo. Sad ide vrhunsko tumbanje koje je isto svake godine samo su imena i prezimena igrača drugačija. Ako ima neka kladionica sa kvotama ko ide prvi i za koliko love? Šerif Elšnik Milosavljević Milson Seol ...... Što se ulaznih transfera tiče,naši su se malo više primili sa bunarenjem ovih anonimusa. Uboli jednog Đigu ispod radara i sad je to ideja vodilja našem "skautinigu" ili ljudima koji su zaduženi za transfer politiku. Nemam ja nista protiv toga,naprotiv,ali mi se već čini da se ide na silu,a to ne izađe na dobro. Pa bolje dati za jednog Hwanga lovu ili za taj profil igrača za kojeg smo svi znali šta donosi i šta se može očekivati nego za neke neproverene igrače koji su jeftniji za svega 500K ,milion il dva. AKo ode Elšnik moraš da uzmeš nekog poput Hwanga d aga pridodaš Radetu,( uu Baja na klupi) to bi bila nadogradnja. Ovako se plašim da ćemo magacin napuniti nekim Barbikama,pući ozbiljnu lovu i oslabiti samo ekipu usled toga.
berti Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja ne znam da li je neko do sada uspeo da dovede igraca u jednom prelaznom roku i da ga u istom odmah proda, kao sto smo mi uradili sa onim Stojicem iz TSC. 1
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, berti said: Ja ne znam da li je neko do sada uspeo da dovede igraca u jednom prelaznom roku i da ga u istom odmah proda, kao sto smo mi uradili sa onim Stojicem iz TSC. 500k ili 800k nije za baciti.Taman da se istali ekipa da imaju za neko dobro letovanje. 1
Мџе Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago (edited) Partizan sa Radovićem, a i Puma je otišao u istom roku. Biće mi žešće krivo ako Timi ode. Forma ide gore i dole a on je mnogo zahvalan igrač koji može biti deo rotacije. Edited 3 hours ago by Мџе 5
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago RIKARDINJO SENIĆ JIRKA ČAUŠIĆ KAFU EBESILIO STOJILJKOVIĆ MELEG SUMAILA MATEO GARSIJA TOMANE VAN LA PARA ZANDER KANJAS VELJKO SIMIĆ FALKO BAKAJOKO ODADA SPIRIDONOVIĆ RIŠAIRO DIONI MOTIKA PIĆINI KANGVA KULIBALI SREMČEVIĆ KABIĆ ADO KRASO PUMA MILSON STOJIĆ DALSIO SILAS SANDOVAL ANAN Nisam računao Viga, Drkušića i Olajinku u promasaje. I nisam racunao ovo ljeto. Dakle, 36 teskih promasaja za 8 sezona, tačnije od ljeta 2017. Nije strašno 🫣 2
berti Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nista naspram pola miliona eura koje je Piksi bacio na Bronovickog, sto bi rekao generalstab 1
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ja imam utisak da Elsnik vec neko vreme ceka transfer i jos jedan izlet u beli svet, zasitio se Beograda i nase cemerne lige. Ovo sto igra od pocetka sezone je bas slabo i poluzainteresovano. Spor, nespreman, dekoncentrisan (onim imbecilnim penalom protiv Pafosa na Rajku nam je drasticno otezao posao), prekidi uglavnom uzasni... Generalno, njegove najbolje utakmice u dresu Zvezde su npr. na nivou ispodprosecnih partija Hvanga. Drag momak i solidan igrac, ali prilicno bezbolna prodaja u ovom trenutku, cak i da ne dovedemo nikoga i pustimo mucenog Badja da uci zanat. Npr. gore pomenuti Kangva koga racunamo u teske promasaje je bolji igrac od Timija, samo nije dobio ni priblizno poverenje... Edited 3 hours ago by fradler 8 1
Sokmeniki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Dzo23 said: RIKARDINJO SENIĆ JIRKA ČAUŠIĆ KAFU EBESILIO STOJILJKOVIĆ MELEG SUMAILA MATEO GARSIJA TOMANE VAN LA PARA ZANDER KANJAS VELJKO SIMIĆ FALKO BAKAJOKO ODADA SPIRIDONOVIĆ RIŠAIRO DIONI MOTIKA PIĆINI KANGVA KULIBALI SREMČEVIĆ KABIĆ ADO KRASO PUMA MILSON STOJIĆ DALSIO SILAS SANDOVAL ANAN Nisam računao Viga, Drkušića i Olajinku u promasaje. I nisam racunao ovo ljeto. Dakle, 36 teskih promasaja za 8 sezona, tačnije od ljeta 2017. Nije strašno 🫣 Joao Felix, Dewsbery-Hall, Jorgensen, Kellyman, Penders, Lavia, Nkunku, Disasi, Jackson, Ugochukwu, Washington, Fofana, Mudryk, Sterling, Koulibaly, Badiashile, Chukwumeka, Casadei, Aubameyang, Zakaria, Lukaku, Saul, Havertz, Werner, Chilwell, Ziyech, Mendy, Chalobah, Adarabioyo, Sancho, Veiga, Anselmino... Fudbalski klub Celsi u zadnjih 5 godina, potroseno ~1.5 milijardi eura, koliko oni imaju promasaja?
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Мџе said: Partizan sa Radovićem, a i Puma je otišao u istom roku. Biće mi žešće krivo ako Timi ode. Forma ide gore i dole a on je mnogo zahvalan igrač koji može biti deo rotacije. Rotacija Da, prva postava apsolutno ne. Nama ne treba sličan igrač Radetu, već suprotno, igrač koji je brži, okretniji i nije trom poput Elsnika. Elsnik je vrlo loš ove sezone, njegova igra prolazi nezapaženo kod većine jer konstantno ima 1-2 igrača koji su gori od njega. Bukvalno se šlepa uz Krunica I Rade svojim iskustvom zamaskira I njega. Čim nema Radeta vidimo na sta je ličio sa Badjom. Igrač kome se sve svelo da izvede korner I nista vise. Brzina 0,Kreativnost 0, trčanje, branjenje prostora 0...Kad god je trebalo sa se ubrza napad on je usporio. Kad je trebalo karata pas on je slao duge lopte, sve kontra. To je bilo posebno izraženo u Bgd protiv Pafosa. Covek nema energiju, deluje kao istrosen, I da mu je dosta svega. Idealan trenutak za rastanak. Nama treba brzi, poletniji igrač, a njemu će sigurno prijati promena jer je došlo ovako gledajući do zasicenja. Kupili smo ga za 1,5 miliona ide za 4..igrao korektno prošlu sezonu, nije se isticao nešto preterano, ali ove je veoma loš. Jedan od boljih stranaca svakako, ali mislim da je vreme za rastanak, za dobrobiti obe strane. 1
Recommended Posts