Prijatelj Mitar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Guru said: Jel' bilo i pogodaka nekih? Svakako da ih je i bilo, nije ni receno da ih nije bilo, ali ne znam da li treba da cestitam nekom kad uradi svoj posao kako treba. Mislim, za to je valjda i debelo placen?
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Promašaji od pocetka Terze do kraja 2021. godine: Avramovski, Onjilo, Salami, Parker, Verad, Matos, Bakajoko, Edson Silva, Ruiz, Fibel, Mouče, Adam Mičel, Viveiros, Frimpong, Rikardinjo, Kafu, Ebisilio, Garsija, La Para, Tomane, Zander, Spiridon, Falko, Bakajoko, Odada, Dioni, Živkovic, Kanjas Dobri dolasci: Vieira, Ibanjez, Donald Micel, Le Talek, Kanga, Boace, Ben, Degenek, Marin, Sanogo, Falcineli, Dragovic Ohija je upropastio Terzino trange frange. Sad treba dopuna za period od 2022. do danas. Kulibali i društvo 1
Guru Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 8 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Svakako da ih je i bilo, nije ni receno da ih nije bilo, ali ne znam da li treba da cestitam nekom kad uradi svoj posao kako treba. Mislim, za to je valjda i debelo placen? Jok, treba samo istaći kada ne uradi posao kako treba i izvući isključivo promašaje, tako se dolazi do realne slike o nečijem radu. Edited 2 hours ago by Guru
Prijatelj Mitar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, Guru said: Jok, treba samo istaći kada ne uradi posao kako treba i izvući isključivo promašaje, tako se dolazi do realne slike o nečijem radu. Cek, o Terzinom radu pricamo, jel da?
Guru Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Prijatelj Mitar said: Cek, o Terzinom radu pricamo, jel da? Ne znam o kome ti pričaš, ja pričam o generalnom funkcionisanju kluba. 1
Prijatelj Mitar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Guru said: Ne znam o kome ti pričaš, ja pričam o generalnom funkcionisanju kluba. Pa eto u tom postu iz koga si izdvojio Vanlaparu i Mucea, stoji: 1. Igramo Evropu 2. Napravili smo neke mlade igrace 3. Popravili smo infrastrukturu 4. Podigli ugled u Evropi Naravno, u kontentstu ispadanja od Pafosa sto je realno neuspeh - dakle, ne katastrofa nego neuspeh - izdvajamo neke stvari koje su dovele do tog neuspeha, a koje se toliko ponavljaju iz sezone u sezonu da su i nama koji smo laici neke stvari ocigledne, pa nam je prosto cudno da to ne vide profesionalci koji sede u upravi kluba.
MarioKempes Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 29 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Svakako da ih je i bilo, nije ni receno da ih nije bilo, ali ne znam da li treba da cestitam nekom kad uradi svoj posao kako treba. Mislim, za to je valjda i debelo placen? Tim rezonom uprave i sportski sektori ovih 10- ak najvećih i najbogatijih evropskih klubova treba da kupe prnje svaki put kad ne uđu u finale LŠ pošto nisu uradili svoj posao kako treba, jer, jbg, za to su predebelo plaćeni. Koliko god da ne volimo Terzu i Mrkelu i da ima dosta onih koji ne simpatišu ni Miloja i Marina, Zvezdini rezultati u Evropi prethodnih godina (recimo 5, ili koliko god) su iznad nivoa budžeta kluba. 2
Recommended Posts