Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Goman-drzao nam glavu iznad vode, najbolji akter dvomeca.

Seol-jednodimenzionalni igrac koji lici na NPC-a. Potpuna jalovost u napadu.

Jermen- vec posle prvog meca i kiksa protiv Leha, video sam da je zujalica bez mozga, takvi prolaze, ali na malom fudbalu.

Klinac stoper- solidan, nije imao neke greske u polju, ali trom, operisan tehnicki, sam kao duh glavom ocajno reagovao, a nogom jos gore.

Veljkovic-nista pohvalno.

Krunic-osvezenje posle onog nesrecnog Badja, steta sto je izgubio fitilj.

Elsnik-najlosiji igrac Zvezde ove god.

Babika-za 5 miliona mozes da kupis mlaznjak, a mi smo se popisali na te pare. Neki Grci za susednin stolom se slatko ismejase, meni se plakalo.

Ivanic- dao je gol, ali los dvomec.

Duarte-nije to njegova pozicija.

Serif- orao, ali i on je pravio potez vise, sporo se oslobadjao lopte, i mislima otisao iz Zvezde.

Caci Milojevic-pa nista, ime sve kaze.

Pafos zasluzeno dalje, Terzic neka ga glodje, zasluzio je👌

Svako ko dodje na stadion da bodri Badja, Babiku, Miloja...neka razmisli koliko voli Zvezdu.

• Love 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Brajant Danston said:

Zar moraš sve da posmatraš kroz to? 

Ovde se radi o sportu, Zvezdi, za koju navijaš. Mada, kažeš da ti je toplo oko srca zbog ispadanja, ne znam kako neki navijač može tako nešto da izjavi.

Sa tim ljudima koji su na čelu kluba, mi imamo odlične rezultate i redovni smo učesnici evropskih takmičenja, a ćaciji su na rukovodećim mestima u svim sferama društva.

Evo direktor moje kompanija je ćaci. Vlasnik portala za koji honorarno pišem je ćaci.

Ali mi smo brate ovde na ovom forumu, konkretno na ovoj temi zbog sporta i zbog Zvezde i ne razumem do kad će ovde da se mešaju te stvari.

Naravno da nisam pristalica ćacilenda, ali previše je nas koji baš ovde i želimo da zaobiđemo da gledamo te stvari i da se fokuramo na domaći sport, pa kakav god on bio.

Neka me administracija banuje ako govorim nešto što nije prikladno.

+1000000000 bas zraci negativnim energijom, eno u kk nema Cacija, bize me sacuvaj kakav komentar posle isoadanja Zvezde.

Caci pa caci, ajde vise.

Edited by Stefi88
  • Like 4
Posted
Just now, Nate said:

Bice dobar arnautovic protiv javora. Potpuni promasaj. Pojacanje u rangu nedovica

Kakav bre Javor?  Kakav Nedovic?  VCidecemo sledece godine u kvalifikacijama spremnog Arnauta videcemo spremnog i u LE pa cemo komentarisati.

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Mislim da bi verovatno Šerif izasao kad je zvao Badja, takodje sam ocekivao i promenu Stankovic - Seul jer je ovaj vidljivo bio preumoran.. 

Video sam i ja da je zvao Badja,to jeste sa Miloševićem je vagao bukvalno 10min šta da radi....

Jbg baš userski nam ispadoše produžeci,mislim da smo imali više iskustva za njih, uz par izmena da bih dobili....ako ništa na penale, Mateus je bio baš zagrejan.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, suptil said:

Ma kakvi bre potresi. Nemoj da si smesan. Ovo je zvezdaski poraz. Ali dobro svako neka misli kako hoce.

Bez para svi će biti nervozni

Posted
3 minutes ago, suptil said:

Radonjic - Arnautovic odlican tandem ce biti.  Imacemo odlicnu osnovu za sledeci turnus kvalifikacija. JKaci nego junski tim koji smo imali, 

Radonjić i Arnautović nisu nikakav tandem za Evropu, jer dva igrača koji se ne vraćaju nazad su previše za svaku ekipu.

Posted

Mateus odličan golman, stabilan, čita i učestvuje u igri ... Tinkizijan prosječan igrač, zarazne energije, defanzivni krater.. u 85min frajer na centru, na trenutke odsutan...

Veljković nivo Spajića...za LE ok... Za Baju ćemo tek vidjeti... Babika kriminal nad kriminalima, možda i veća neznalica od VLP... Sa jednim Bukarijem ovaj Pafos bi se rutinirao...samo s jednim ozbiljnim krilom ušli bi u LŠ... Al ako Marinu i Milojeviću valjaju Babika, Milson, Olainka i ako su popunjeni onda ok ...i LE je premija ...

• Like 1
Posted
Just now, suptil said:

Kakav bre Javor?  Kakav Nedovic?  VCidecemo sledece godine u kvalifikacijama spremnog Arnauta videcemo spremnog i u LE pa cemo komentarisati.

Bezobrazna uobrazena kvazi zvezda. Glumi nekog zlatana a nije mu ni do clanaka. Nece on docekati sledecu godinu u zvezdi

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Zadnji vezni said:

Pre Jermenovog faula kiks je napravio Veljković.Koji umesto da rokne loptu u PM je dao Jermenu minu gde je ovaj napravio faul.

Po meni više Veljkovićwv gol nego Tinkizjanov.

Realno gol.je Seulov jer nije ispratio svog igraca! Inace od kad je usao ubijao je Seula u pojam i stalno je visio za bjeg. 

• Like 1
Posted
Just now, TB Told said:

Radonjić i Arnautović nisu nikakav tandem za Evropu, jer dva igrača koji se ne vraćaju nazad su previše za svaku ekipu.

Gdje da se vračaju više krila i špicevi u pm ... Dokle više zadnji vezni na krilu u špicu na deseci!?!  Evo šta su ovi orači terena uradili .

Posted
Just now, TB Told said:

Radonjić ,ovako rovit i neozbiljan je više uradio za ovih 25-30 min I više pokazao talenta i fudbala nego što će tamo neki Milson,Babika,Olainika uraditi za celu svoju karijeru.

• Like 9
  • Thanks 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Brajant Danston said:

Ovde se radi o sportu, Zvezdi, za koju navijaš. Mada, kažeš da ti je toplo oko srca zbog ispadanja, ne znam kako neki navijač može tako nešto da izjavi.

Sa tim ljudima koji su na čelu kluba, mi imamo odlične rezultate i redovni smo učesnici evropskih takmičenja, a ćaciji su na rukovodećim mestima u svim sferama društva.

Evo direktor moje kompanija je ćaci. Vlasnik portala za koji honorarno pišem je ćaci.

Ali mi smo brate ovde na ovom forumu, konkretno na ovoj temi zbog sporta i zbog Zvezde i ne razumem do kad će ovde da se mešaju te stvari.

Naravno da nisam pristalica ćacilenda, ali previše je nas koji baš ovde i želimo da zaobiđemo da gledamo te stvari i da se fokuramo na domaći sport, pa kakav god on bio.

Druze ne mozes se ljutiti sto ljudima smeta Terzic.

Isti taj Terzic ljudima poput tebe ili mene pokazuje srednji prst kada ga pitas o blokadama.Cuj mene blokadama studentima.

Isti taj Terzic ima otvorene dilove sa glavnim Cacijem.

Glavni caci ti sedi u lozi na stadionu.

Povezano je sve sa politikom nazalost.

Edited by Don Dusko
  • Like 2
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Isti taj Terzic ljudima poput tebe ili mene pokazuje srednji prst kada ga pitas o blokadama.

Kakav god da je Terzić ne može ti biti toplo oko srca nakon ovakvog ispadanja

• Like 4
  • Thanks 3
Posted
5 minutes ago, Perkos2 said:

Bez para svi će biti nervozni

A oni nemaju pare ? 😄 Pa da budu nervozni, Fokus na rezultat u LE  i kvalifikacije dogodine sa boljim timom.  Jeste lose sto nismo u LS.

Posted

Legenda kaže da milojević I pomoćnik milošević i dalje čuče i mrse strategiju tamo kod klupe.  Neka ih neko obavesti da smo ispali.   

Zbog ovakvih takticara mi smo i ispali.

Posted
6 minutes ago, Brajant Danston said:

Za sta da te banuju? Smara covjek za medalju…

Treba njega da je sramota one topline oko srca! 

• Like 7
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Zadnji vezni said:

Radonjić ,ovako rovit i neozbiljan je više uradio za ovih 25-30 min I više pokazao talenta i fudbala nego što će tamo neki Milson,Babika,Olainika uraditi za celu svoju karijeru.

Radonjić, kao i bilo koji drugi krilni igrač koji uglavnom ne trči bez lopte i koji se ne vraća u odbranu nema mesta u klubu koji želi da bude ozbiljan. To pokazuje i njegova karijera. To što su mu alternative loše ne čini njega boljim. 

Posted (edited)

Kakva ocajna konferencija .........  Veliki egoista 

Umesto da svake godine pojacavamo tim, sa ogromnim prilivom novca , mi ga oslabljujemo.. 

Edited by Saxon01
  • Like 1
Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Isti taj Terzic ljudima poput tebe ili mene pokazuje srednji prst kada ga pitas o blokadama.Cuj mene blokadama studentima.

Druze kako nekom moze biti toplo oko srca jer je Zvezda ispala zbog Cacija, Cacija, Bagre i Cacija i Cacija itd itd...

To je normalan komentar.

Daj da nam bude drago i u EL u kosarci i toplo oko srca kada zaredjamo sa porazima zbog Drcele i Cacija

Smejurija stvarno 

• Like 2
Posted
2 minutes ago, No name said:

Legenda kaže da milojević I pomoćnik milošević i dalje čuče i mrse strategiju tamo kod klupe.  Neka ih neko obavesti da smo ispali.   

Zbog ovakvih takticara mi smo i ispali.

Imali smo dobijen mec. Razbili smo Pafos na KLipru. User evr gol i pad koncentracije u zadnji 10 minuta je odneo LS.

Posted
1 minute ago, suptil said:

A oni nemaju pare ? 😄 Pa da budu nervozni, Fokus na rezultat u LE  i kvalifikacije dogodine sa boljim timom.  Jeste lose sto nismo u LS.

Bice love i za LE, samo bukvalno 5 ili 6 puta manje. Skinuce oni kajmak i tu.

• Like 1
Posted
1 minute ago, suptil said:

Nikom cifra od 20+ miliona evra nike beznačajna. Uz to par igrača odlazi a treba se dovesti i beko pojačanje pošto sa ovom igrom ni u LE neće biti uspeha. Da imam neku moć da odlučujem ja bih raspustio ovaj stručni štab, doveo onog Neđića i dao mu da radi.