Milko Miller Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 3 minutes ago, Gilmour said: Davno bese geografija, al' men'secini da ovo nije zastava S.Arabije 😄 Tim iz UAE, ne Saudijske Arabije. Arapi su i jedni i drugi.
drperce Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 hours ago, Amigo21 said: Da li ima neko ko ide na tribinu Sinisa Mijalovic? Vidim da je cela loza vec rasprodata za Leh i zanima me jel karta jeftinija nego prosle sezone? Delije su trazile dve stvari za ovu sezonu da cene karata za Istok i Zapad budu jeftinije i trazeno je da nam grb bude uvek u originalnoj boji. Zato vise nemamo na opremi zlatan ili skroz beli grb to je ukinuto. Zanima me jel uprava smanjila cene karata ili nije? Jeste u originalnoj boji ali su budale iz kluba trazili novu silikonsku varijantu, a niko nije otisao da vidi primerke ili da im posalju da ih pogledaju... Zato nam je grb na dresu sada roze jer kad se radi u tom materijalu jacina boje slabi... Po meni je to veliki propust dela tima koji je zaduzen za to, i vise mi bode oci nego kada su varijacije grba za razlicite rezervne dresove... 6 minutes ago, Мџе said: Ja volim stadion i gledanje utakmica uživo i od kada postoji taj odvojeni sektor na zapadu imao sam sezonsku tamo. Ali je pravo mučenje da gledaš fudbal na Marakani, predaleko je brate. Nije mi nikad bilo jasno kako nismo uradili neke montazne tribine do samog terena koje bi se skidale za atletska takmicenja... Pravi je osecaj kada sedista idu do terena, ali nije realno predaleko kada uporedis sa bernabeuom ili kamp nouom gde ti se vise isplati na ekranima sa strane terena da gledas jer ovako samo gledas mrave 😂
Мџе Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago 10 minutes ago, drperce said: Nije mi nikad bilo jasno kako nismo uradili neke montazne tribine do samog terena koje bi se skidale za atletska takmicenja... Pravi je osecaj kada sedista idu do terena, ali nije realno predaleko kada uporedis sa bernabeuom ili kamp nouom gde ti se vise isplati na ekranima sa strane terena da gledas jer ovako samo gledas mrave 😂 Ma da, na velikim stadionima ćeš uvek imati loša mesta s tim da ovde plaćeš premium sezonsku i dok god je pregled igre odličan, nekad je teško videti koji igrač je ko. Dešavalo mi se da ne odem samo da bi kod kuće mogao da vratim i razumem bolje šta se dešava na terenu.
suptil Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ali jedino ko covek u lozi S. Mihajlovic mozes da gledas utakmicu na miru. Sedis i gledas ceo mec. Na ostalim delovima zapada ti prestojis kao da si na severnoj tribini. Zato bi bilo dobro da ceo zapad ima te stolice kao loza S. Mihajlovic. Naravno da bi nesto skuplje karte bile na boku zapada onda ali barem bi se sedelo sve vreme. 1
Nedeljko Subotić Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, suptil said: Trebale bi da budu te stolice standard za zapad i u najmanju ruku centar istoka, ali ne odredjuju samo te stolice cenu vec i pozicija, dakle bas centtralna mesta - najbolja za gledanje. Ok sam s tim da i pozicija određuje cenu, ali meni su u slučaju te tribine primarne stolice i komfor u odnosu na ostatak zapada. Mislim, ne komfor da se nešto baškaram nego da ne sedim stisnut na onoj stoličici. A tek ovo što kaže Mdže je posebna priča. Teren je užasno predaleko, ali tu nema rešenja s ovim stadionom.
suptil Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) @Nedeljko Subotić Retro - da vidis kako su ljudi gledali Sekija, Dzaju, Pizona, stvarali istoriju, nisu se bunili i sve su lepo videli. Na eventualno novom stadionu bez atletske staze, sta misis koliko bi kostala centralna mesta? Sasvim sigurno vise nego sad. Edited 14 hours ago by suptil
Мџе Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Ja bi iskreno platio više. Sezonske za AEK su od 400 do 3000 eura a standard u gradovima nam nije mnogo drugačiji. Realno su jeftine sezonske kod nas ili pak ljudi sa dubljim džepovima nisu zainteresovani za fudbal, što ima svoje razloge sa ovim stadionom. Kako je bilo, bilo je. Nema mesta uporedjivanju.
Lucky 6 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ja sam skoro gledao cene sezonskih za Hajduk i ovo kod nas je realno bagatela. Mene je godinama sezonska+članska za sever izlazila 100 eura. Dnevne karte za istok za prvenstvo su 500 dinara. Ne postoji zemlja u Evropi gde su toliko jeftine karte.
Molina23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Vele da je Mirkeli povredio mišić u Poljskoj i da visi za revanš.
Knipex Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 hours ago, Мџе said: Ja volim stadion i gledanje utakmica uživo i od kada postoji taj odvojeni sektor na zapadu imao sam sezonsku tamo. Ali je pravo mučenje da gledaš fudbal na Marakani, predaleko je brate. Istočna tribina je dosta bliže terenu od zapadne, mada sam ja uvek više preferirao zapad prvenstveno zbog komfora a onda i zbog sunca. 1
MarioKempes Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Tribina Siniša je odlična stvar, između ostalog zato što je to jedino mesto na kom se sasvim poštuje numeracija sedišta. Nema varijante (ili bar nisam video): "ma, sedi tamo, šta ti fali, i nama su seli na mesto, nije ti ovo pozorište...". Za mene veliki civilizacijski korak na stadionu. 1
Ikac Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 hours ago, MarioKempes said: Tribina Siniša je odlična stvar, između ostalog zato što je to jedino mesto na kom se sasvim poštuje numeracija sedišta. Nema varijante (ili bar nisam video): "ma, sedi tamo, šta ti fali, i nama su seli na mesto, nije ti ovo pozorište...". Za mene veliki civilizacijski korak na stadionu. Zapravo protiv Bodea sam išao na istok i bilo je numerisano, sprovodili nas, nisam mogao da verujem. Nisam išao u prvenstvu i čisto sumnjam da je tako, ali pretpostavljam da jeste i u LŠ. Sever i jug nema teorije to pokušavati. Ne znam da li i dalje dobijamo kazne za blokirano stepenište.
Recommended Posts