Milko Miller Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minutes ago, suptil said: Kraj kvalifikacija je za 15 dana Mi imamo rok da prijavimo igrače do drugog septembra za Evropu, tako da još imamo mesec dana. Ne moramo da spremamo ni mnogo pozicija, najrealnije je da idu Seol i Serif. Ako Duarte ne ide, tu moramo samo da imamo spremnu zamenu na desnom beku (inače Korejanci pišu da smo već pikirali sledećeg Korejanca kao zamenu za Seola).
Guru Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, Milko Miller said: inače Korejanci pišu da smo već pikirali sledećeg Korejanca kao zamenu za Seola Jel' su rekli kog? Tipujem da je Jae-won Hwang, on mi deluje najozbiljnije i najperspektivnije. 1
Milko Miller Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, Guru said: Jel' su rekli kog? Tipujem da je Jae-won Hwang, on mi deluje najozbiljnije i najperspektivnije. Da, on je u pitanju. 1 1
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Milojevic je stvarno doktorirao kvalifikacione utakmice , impozantan skor ima. Vece za uzivanje, u Beogradu ne odradjivati posao vec ih opet dobiti zbog koeficijenta pa da se spremamo za poslednje kolo. Bice ovo bombon ekipa kada se uigraju Arnautovic, Badjo i Babika 1
L' Imperatore Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nama ustvari najviše fali jedan konkretniji veznjak. Ne mora ni da bude neki vrhunski kvalitet. Samo nešto da razbije ovo sivilo koje trenutno imamo tu. Za Milsona se ponavljam kao pokvarena ploča. Ali otkako je potpisan, govorim da čovek ne može na LŠ nivo da igra to krilo uz out liniju jer tamo ne pravi višak. Kad ga več ne gurnu na 10, puno više smisla bi imalo da igra na levoj strani. Jer se tamo Tikizijan često ponavalja, što bi njemu odgovaralo jer bi igrao više unutra i u read & react situacijama u kojima se snalazi bolje nego 1 na 1 po krilu. 2
Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 23 minutes ago, Milko Miller said: Da, on je u pitanju. Gde to pisu,baci link ako ti nije tesko?
božija noga Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 27 minutes ago, Nini3112 said: Gde to pisu,baci link ako ti nije tesko? Ja sam našao ovde kad sam ubacio njegovo ime. Isto i sa ovog naloga. 2
Stefi88 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kako prenosi norveški „Nettavisen„, Zvezda je „naciljala“ nigerijskog štopera po imenu Frenklin Tebo Učena. Prema ovom izvoru, obeštećenje za Učenu je 30 miliona norveških kruna, tj. 2,6 miliona evra.
Brajant Danston Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Iako je Liga šampiona primarni cilj, pre svega sa finansijske strane, jako zanimljivo bi bilo da uđemo u Ligu Evrope, pogotovu sa ovako kvalitetnim timom. Mislim da bi ostavili baš dobar utisak.
Ikac Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Prijatelj Mitar said: Ono sto je pozitivno je da smo dobrano rascistili redove, ne pamtim da smo imali (uslovno receno jer je to pozitivno) manje igraca u rotaciji i na treninzima. Ja navijam za 2-3 odlaska (Lekovic, Olanjinka...) i jos 2 nova igraca (upravo stopera i levokrilog, ukoliko se situacija sa Radonjicem ne sredi) koji moraju da donesu kvalitet vise u odnosu na ovo sto imamo. Prosto cekaju nas azdaje u LS a mi imamo para, nema vise izgovora. Navijao bih i za jos jednog veznog, ali neko odgovoran misli da je rotacija Elsnik-Krunic-Badjo-Sljivic dovoljna za Evropu. Šljivić večeras nije bio u 23 igrača, a jesu Kostov, pa i Lučić. Mislim da on to što je igrao početkom sezone je da popunjava bonus poziciju i Milojević očito ne računa ozbiljno na njega. Za njega je pozajmica možda najbolja opcija, pominjala se i neka prodaja početkom prelaznog roka. I ja mislim da bi valjala neka rokada Milson prodaja, a neko sa Babika karakteristikama in, ali ne znam koliko je to realno. Svakako se treba prvo pozabaviti Lučićem, Prucevim, Olajinkom i to iskristalisati. Mateus se dokazao već tako da bih rekao da je odlazak Glazera realan dosta. On, Lučić i Prucev, rekao bih između 3-4 miliona, možda još neki bonusi i procenti, tako da opet kažem ne vidim gde je žurba sa malim Stojkovićem. 1
Recommended Posts