Zadnji vezni Posted August 6 Posted August 6 3 minutes ago, Lineker said: Prava linija. Ma polako ,to Miloje kad utegne za koji mesec biće kao onomad Kostakurta-Barezi-Maldini . Užasno stojimo na terenu od 15 min utakmice.A ovaj raspored se retko viđa i na terenima zonske lige. 1
Bejn Posted August 6 Posted August 6 11 minutes ago, Don Dusko said: A ipak se nesto i Leh pita?Ne samo mi? Da pevamo sto je samo 1:1 na semaforu i da nekako dovucemo x do kuce ili makar gol prednosti. Leh se pita koliko i moja pokojna baba Stanika. 1
Nikola Posted August 6 Posted August 6 Bolji smo duplo ali nećemo da ih ponizimo kući, cigani gospoda. 2
K.Dot Posted August 6 Posted August 6 Njihovi stoperi stoje na centru, kao da igramo protiv Barse. Neverovatno. 1
Piksi Posted August 6 Posted August 6 2 minutes ago, Bejn said: Leh se pita koliko i moja pokojna baba Stanika. Baba Stanicka. 2
Мџе Posted August 6 Author Posted August 6 1 minute ago, Bode said: Ne znam cime mozes da potkrepis takvu tvrdnju osim licnim utiskom ili pristrasnoscu. A i ovo prvo je porazavajuce samo po sebi, ako je tako. Kvalitetom igrača, iskustvom igrača, trenera, stručnog štaba... Poprilično sam siguran da je npr. naš stručni štab nivo iznad njihovog. To se vidi po načinu na koji Poljaci spremaju i igraju utakmice u domaćem prvenstvu. Evo i sada kada loše stojimo na terenu ubedjen sam da ćemo ovo proći pa makar ispao klovn. 1 1 1
Azazelkg Posted August 6 Posted August 6 Ovaj Babika je prvi igrač kog smo potpisali a da je spreman da igra....
Saxon01 Posted August 6 Posted August 6 (edited) Gol breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA koja srecaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Sada samo pametno ! Edited August 6 by Saxon01
Čočo Posted August 6 Posted August 6 Koliku sreću ima ovaj ćacika. Neverovatno. Ni iz čega. Ajde još jedan. 1 5
Recommended Posts