Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
28 minutes ago, fradler said:

I ja bih radije izbegao Bazel i Šaćirija, ali teško da su dve klase iznad Bojsa, koji ih već godinama odučavaju od fudbala.

Bazel ima 2 pobede na poslednje 22 utakmice sa YB-om. Čak i prošle sezone su ih useravali i dobili 3 od 4 duela, poslednji meč od pre dva meseca se završio 6-2 za YB.

Iskreno, nisam gledao medjusobni, već samo način igre (Bazel je dugo godina tavorio na dnu) i prošlu god su se vratili velikom stilu i pregazili celu ligu. 

Sad sam slučajno pogledao meč sa Grasshopersom, bilo 2-1 a trebalo 10-1.

Ali sam način igre, vrhunski bekovi,pogotovo desni neki japanac, sredina i krila moderna i na kraju onaj bik Šačiri koga ne bih da gledam 180minuta.

A taj meč 6-2, gledao sam, ako ti kažem bio egal a možda i Bazel bolji, ali kada ti neko ne leži i to je fudbal....oni svakako tada već bili na odmoru kao šampioni.

• Like 1
Posted

Nije ni Sturm nista povoljniji zreb od Bazela i Dinama... 

Ne lezi nam taj fudbal, na pripremama je bilo problema sa austrijskim osrednjim prvoligasima i nizeligasima.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, fradler said:

Ne lezi nam taj fudbal, na pripremama je bilo problema sa austrijskim osrednjim prvoligasima i nizeligasima.

Ekipa koja 2 god za redom je ispred Salzburga dovoljno govori, ma koliko Salzburg bio u krizi. 

Kao što rekosmo, ako može bez Šturma i Bazela.

Mislim da nam je Slovan promakao za 3 kolo,neka se sad vrati😁

Posted

Lane je dokaz da u klubu ne veruju i da uopste nemaju zelju da rade sa mladim igracima, vec ih tretiraju kao robu za preprodaju.

Decko bi posle sest meseci u Evropi vredeo vrv koliko i Maksimovic.

Meni bi cak jasnije bilo da su prodali Milosavljevica, jer se on dolaskom jos jednog stopera u hijerarhiji spusta na cetvrtu poziciju. Bez Evrope nema ni dizanja cene, a on ce igrati samo ukoliko se neko od stopera epski raspadne, ili povredi.

• Like 6
  • Thanks 1
Posted
10 minutes ago, Markoss said:

Lane je dokaz da u klubu ne veruju i da uopste nemaju zelju da rade sa mladim igracima, vec ih tretiraju kao robu za preprodaju.

Decko bi posle sest meseci u Evropi vredeo vrv koliko i Maksimovic.

Meni bi cak jasnije bilo da su prodali Milosavljevica, jer se on dolaskom jos jednog stopera u hijerarhiji spusta na cetvrtu poziciju. Bez Evrope nema ni dizanja cene, a on ce igrati samo ukoliko se neko od stopera epski raspadne, ili povredi.

Mislim da oko Laneta nije zbog fudbalskih kvaliteta vec zbog neceg drugog. A zna se kako Miloje reaguje na takva ponasanja i ispade van terena (poznato je koliko su u klubu ispizdili na njega zbog onog sa Bakom Prasetom).

I bolje mu je da je otisao sto dalje od Beograda, negdje gdje mu fokus moze biti samo na fudbal i teren jer da je ostao ovde siguran sam da ne bi mogao nista pokazati i da bi brzo propao.

• Like 1
Posted

Izvinjavam se, ali pošto često nailazim na postove u kojima se Jovanović etiketira kao igrač problematičnog ponašanja, da li neko može da napiše šta su mu konkretni gresi, koje disciplinske ispade je pravio, jer zaista nisam u toku?

Čak šta više - mislim da ga nijednom nisam video kako izgleda ni na terenu.

Posted
1 minute ago, Drug Crni said:

Izvinjavam se, ali pošto često nailazim na postove u kojima se Jovanović etiketira kao igrač problematičnog ponašanja, da li neko može da napiše šta su mu konkretni gresi, koje disciplinske ispade je pravio, jer zaista nisam u toku?

Čak šta više - mislim da ga nijednom nisam video kako izgleda ni na terenu.

https://nova.rs/sport/fudbal/lazar-jovanovic-baka-prase-crvena-zvezda-dzip/

• Ha-ha 1
Posted
14 minutes ago, Sokmeniki said:

Mislim da oko Laneta nije zbog fudbalskih kvaliteta vec zbog neceg drugog. A zna se kako Miloje reaguje na takva ponasanja i ispade van terena (poznato je koliko su u klubu ispizdili na njega zbog onog sa Bakom Prasetom).

I bolje mu je da je otisao sto dalje od Beograda, negdje gdje mu fokus moze biti samo na fudbal i teren jer da je ostao ovde siguran sam da ne bi mogao nista pokazati i da bi brzo propao.

Ma Milojevicu da je Terzic rekao da mu ovaj igra - igrao bi. Kao u slucaju jos mnogih.

To za derbi je bilo glupo, ali kaznili su ga, poslali u OFK zato, i decko je kao odgovor na to porobio prolece i u onoj utakmici protiv Sutjeske bio nas najbolji igrac.

I Radonjic je svojevremeno isto radio, pa su ga istrpeli godinu dana i prodali za 12 milki. Na kraju krajeva, niko nije savrsen, ali radi sa nekim, vaspitaj ga, edukujbga. Ovo gde prodajemo igrace koji imaju kvalitet za prvih 11 posle pet utakmica, a dovodimo sumnjive Milsone i Babike, mi je debilizam.

• Like 6
Posted
1 hour ago, fradler said:

Negde videh da je prosek godina Bazela 23.5. Tradicionalno tenzija sa nase strane pre bilo kojeg zreba. Najneugodniji iz mog ugla je Dinamo Kijev. 

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Markoss said:

Ma Milojevicu da je Terzic rekao da mu ovaj igra - igrao bi. Kao u slucaju jos mnogih.

To za derbi je bilo glupo, ali kaznili su ga, poslali u OFK zato, i decko je kao odgovor na to porobio prolece i u onoj utakmici protiv Sutjeske bio nas najbolji igrac.

I Radonjic je svojevremeno isto radio, pa su ga istrpeli godinu dana i prodali za 12 milki. Na kraju krajeva, niko nije savrsen, ali radi sa nekim, vaspitaj ga, edukujbga. Ovo gde prodajemo igrace koji imaju kvalitet za prvih 11 posle pet utakmica, a dovodimo sumnjive Milsone i Babike, mi je debilizam.

Slazem se sa tobom.

Al oba navedena slucaju su jako slicnio mozgici. Samo kratkotrajno mogu da se fokusiraju, Taman do jake prodaje.

Voleo bih da se sve to popravi, mali je opasan, medjutim kad sam ga video na onom snimku gde visi sa dzipa onog retarda i rza na ribice, sve mi bese jasno 🙂

Uvek se secam intervjua dejana stankovica ( dok je bio mlad) Kad je pricao da je u generaciji bilo na desetine boljih od njega, ali je on radio, nije proslavljao rodjendane, sve je zrtvovao. Zato sad nadoknadjuje 😛

Mnogo takvih se izgubi tad. Ali u pravu si ne mali broj dece se i popravi i pododje tad

Posted

Vidim opet kaluklacije ovaj nam leze ovi nam ne leze, sa ovima mozemo sa ovima ne. Da se vratimo mi igramo kvalifikacije za Ligu sampiona, hoces da igras sa najboljima nema da ti neko odgovara neko ne,sa svakim mora da se igra i moze da se igra. Ako nisi sposoban to da radis onda ni ne trebas da igras LS prosto je. Tako da ko god nam pao ako smo sposobni da prodjemo top ako ne nismo ni zasluzili da igramo na najvisem nivou. Daj da mi prodjemo prvo Leh pa posle da se ako Bog da bavimo sledecim protivnikom ko god to bio. 

• Like 2
Posted (edited)
1 hour ago, Todo said:

Ekipa koja 2 god za redom je ispred Salzburga dovoljno govori, ma koliko Salzburg bio u krizi. 

Kao što rekosmo, ako može bez Šturma i Bazela.

Mislim da nam je Slovan promakao za 3 kolo,neka se sad vrati😁

Ako izbacimo Bazel ili Sturm znaci da imamo odredjeni  kvalitet za LS. I treba nam neko takav za plej of. Ali polako s plej of i Leh izgleda zajebano

Edited by Nikola
Posted

Gledao sam sastav Dinama u njihovoj prošloj u Evropi. Deset Ukrajinaca i jedan Brazilac u prvih 11... Nisam analizirao imena... Koliko ovaj podatak znači, procenite sami....

Posted

Nemojte otpisivati Pafos, gazda im je bogati rus koji je doveo gomilu stranaca medju kojima su i David Luiz kao i odlicni hrvati Mislav Orsic i Ivan Sunjic..Ja bi rekao da je tu 50-50.

• Like 2
Posted

Cisto fudbalski, nisu neki bauk...

Bili 34. od 36. ekipa u LE prosle sezone, osvojili samo 4 boda (1-0 RFS i 3-3 Galatasaray). Izgubili od Ferencvarosa 0-4, Plzena 1-2, Sosijedada 0-3...

Ove sezone startovali sa kilavih 1-0 u ligi protiv nekakve Veres-Rivne, na pripremama gubili od Osijeka, Mitjilenda, Kisvarde... 

Ne bi me cudilo da odigraju neizvestan dvomec sa Pafosom. Kiprani juce potpisali 38-godisnjeg Davida Luiza.

Posted
1 minute ago, suptil said:

Jel Dinamo igra u Nemackoj kao domacin? Poljskoj?

U Lublinu. Ovaj Dinamo je imao 3 boda više od Oleksandrije. Meni to govori nešto. 

Posted
1 minute ago, berti said:

A divote.... Posle izvesne makljaze sa Lehovim eto jurnave sa Kijevljanima pojacanim BBB mamlazima.

Očekujem da eventualno taj dvomeč bude bez prisustva gostujućih navijača.

Tako je bilo kad su igrali Partizan i Oleksandrija.

Posted
2 minutes ago, berti said:

A divote.... Posle izvesne makljaze sa Lehovim eto jurnave sa Kijevljanima pojacanim BBB mamlazima.

Pa valjda Pafos iznenadi?

NIsam znao da Dinamo igra gotovo bez stranaca.