Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Neka ostane Duarte i to je sasvim dobro. Najviše nam trebaju štoper i desno krilo. 

Igrac Bukarijevog tipa bi legao kao dupe na nosu, fali ovom timu brzine. Znanja i tehnicara ima i bice 

• Like 6
Posted

Ne svidja mi se bas ovo gomilanje 36godisnjaka.Jesu oni majstori al sa razlogom ih sad ovi strani klubovi izbegavaju.

A nije svaki tim Real koji ima trkace koji mogu da pokriju jednog veterana poput Modrica(koji je klasa za ovu 2).

• Like 5
Posted
1 minute ago, Kosjan Willavić said:

Igrac Bukarijevog tipa bi legao kao dupe na nosu, fali ovom timu brzine. Znanja i tehnicara ima i bice 

Da, zato mislim da je Milson baš višak na ovaj roster iako pokazuje znake života ove sezone. Zadržao bih Radonjića svakako. 

• Like 1
Posted

I Aranautovic i Tadic su cisto fudbalski gledano Bogovi za domaci seljakluk od fudbala ali nisam bas siguran da ce gomilanje bombasticnih veterana na vec jako tromu i sporu ekipu donijeti neki iskorak u Europi. Protiv individualno tanjih ekipa to ce bit joga bonito al cim dodje neka ekipa koja je trkacki jaka i ima slican individualni kvalitet to bi moglo biti trpanje do vrha. Moralo bi se tu dodati bar jedno okomito i brzo krilo, jedan jak trkac u sredini i prvi stoper sposoban pokrivati veliki prostor kojeg ce svakako biti. 

• Like 3
Posted
14 minutes ago, Don Dusko said:

Ne svidja mi se bas ovo gomilanje 36godisnjaka.Jesu oni majstori al sa razlogom ih sad ovi strani klubovi izbegavaju.

A nije svaki tim Real koji ima trkace koji mogu da pokriju jednog veterana poput Modrica(koji je klasa za ovu 2).

Posebno novac koji im se daje, moglo je mnogo bolje za te pare, mada opet mozda te pare postoje samo za njih, u suprotnom nema

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Tadić je zaista kvalitetan i dalje za svoje godine, ali mislim da nam u evropskim utakmicama neće pomoći mnogo. Jedino što jeste dobro je što sa dolascima njega, Arnautovića pa i Tiknizjana klub zaista jeste na evropskoj mapi.

Mnogo nam je statična bilo koja kombinacija sa njim, Kataijem, Ivanićem i Milsonom napred, pa čak i da dođe Lazović. Treba nam taj Bukari-style krilni napadač.

Bolje bi to radilo možda u 3-4-1-2 kao kad je igrao u reprezentaciji kod Muslina:
Mateus - Veljković, Milosavljević/štoper, Rodrigao - Seol/Lazović, Krunić, Elšnik, Tiknizjan - Tadić - Bukari, Arnautović.
Govorim samo o Evropi gde svakako ne vidim Kataija u startnoj, a Ivanić bi mogao da izvisi.

Posted

Tadic donosi mnogo, ne samo igrački već i marketinški. Zvezda se polako pozicionira dobro u Evropskim okvirima, pravi dobre transfere, sada i dolaskom Arnautovica i Tadica podiže lestvicu. Jesu oni u godinama, ali pogledajte tim Intera trenutno i videćete masu igraca u 35 ,36 godini...I tadic i Arnautovic mogu minimum još dve godine da igraju na nivou. Za nas je ovo premija. Tadic je mozda i najveće fudbalsko ime kod nas u poslednjih 10 godina. Mnogo je zadužio reprezentaciju.

Sad miloje ovo lepo da uklopi. Imamo Radonjica levo i Tadica desno....Arnautovic u špic. Krunic I Elsnik moraju kako znaju da se probude iz sna i trgnu. Fali nam brzine, osim Radonjica mi nemamo trkača, ali ako svi u navali daju 100% može i ti da se anulira koliko toliko.

Skratili smo igrački kadar u odnosu na ranije godine, i umesto kvantiteta počeli da radimo sa kvalitetom.  Sada imamo iskusne prvotimce, a uz njih će Kostov,Stanković,Sljivic, lakše da napreduju.

• Like 2
Posted (edited)

Vidim Mozzart jos ne objavljuje nista za Tadica. Treba pricekat jos malo, al da bi to odjeknulo to je definitivno.

Sama cinjenica da imas takva 2 karaktera u ekipi kao sto su Dusan i Marko je bomba

Edited by gucevo
  • Like 1
Posted

Je l' moguće da su na Mondu objavili takvu info, na onakav način (udarni naslov, info o bonusima i sl.) a da nisu 100% sigurni?! Očigledno da je moguće čim niko ne objavljuje. Osim ako nije bila ideja da se pokuša na taj način izvršiti neki pritisak na igrača, ne znam ni ja kakav...

Posted
4 hours ago, Don Dusko said:

Slazem se, ali mislim da je Tadic i Arnautovic još ok ako na nekim pozicijama osvezamo ekipu. Svakako tu treba prestati sa “bombama” i gledati do kraja prelaznog roka iskljucivo šta ima smisla u taktičkom smislu. 
Inače je RTS isto objavio da će Tadic da potpise narednih dana. Sto je interesantno jer je Tadic juče bio kod Ace Stojanovića u podkastu. Sto se Baja tiče, on je već ubačen u bazi igrača na FSS aplikaciji. Ne znam kad oni to rade, ali svakako još jedan indikator za transfer. 

Posted
9 minutes ago, fradler said:

Meridian prenosi da je sa Tadicem dogovoren dvogodisnji ugovor, nakon cega ce zameniti Vladana na mestu trenera :classic_laugh:

Ovo je jako

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Sokmeniki said:

Objavili su da je i Mahmudu Bajo blizu dolaska iz Dunajske Strede.

Tokom dana je neko iskopao da je njegovo ime registrovano u bazi nekakve fss live aplikacije, pa otud prica da je nas. Moguce, mada mi ta aplikacija ne deluje narocito relevantno...

Posted

Mislim da bi sa još jednim zadnjim veznim trebalo da zatvorimo prelazni rok. Verovatno će se sačekati dvomeč sa Lehom i ishod. Ako dodje Bajo, formirali smo odbranu sa njim ,Veljkovicem, Rodrigao,  I Milosavljevic...Milosavljevic je Verovatno zlatna koka koja se čuva za prodaju u zimskom roku. Od izlaznih transfera ocekujem prodaju Šerifa do kraja kvalifikacija i to bi bilo to. Magacin je generalno očišćen za razliku od ranije. Nema vise igrača koji cascavaju prisustvom. Generalno Zvezda treba da funkcioniše sa iskusnim i kvalitetnim igračima koje sada ima i sa mladim igračima koji imaju potencijal. 

Ove akvizicije poput Djurica ,Lekovica,Kabica, Motike, I sličnih koju tu obitavaju a iz aviona se vidi da nemaju kvalitet pa se na kraju bukvalno poklanjaju za 1-2 miliona, sa tim treba da se prestane. Osim što je "mlad" igrač mora da poseduje neki kvalitet da bi tu bio. Nije samo dovoljno biti mlad. Slično je I sa Sljivicem....i on se forsira, ali teška priča sa njim...

2 minutes ago, Nikola said:

Ko je Darjan?

Novinar Mozzart sporta koji prati FKCz

• Like 1
Posted

Tiknizijan i Badžo su ubodi leta na stranu sve marketing bombe. Ako se budu razvijali kako treba to su igrači od 10+ miliona pojedinačno. Motor u nogama, pokrivanje terena, atlete, takve profile uvek moramo da dovodimo. 

• Like 1
Posted (edited)
22 minutes ago, No name said:

Mislim da bi sa još jednim zadnjim veznim trebalo da zatvorimo prelazni rok. Verovatno će se sačekati dvomeč sa Lehom i ishod. Ako dodje Bajo, formirali smo odbranu sa njim ,Veljkovicem, Rodrigao,  I Milosavljevic...Milosavljevic je Verovatno zlatna koka koja se čuva za prodaju u zimskom roku. Od izlaznih transfera ocekujem prodaju Šerifa do kraja kvalifikacija i to bi bilo to. Magacin je generalno očišćen za razliku od ranije. Nema vise igrača koji cascavaju prisustvom. Generalno Zvezda treba da funkcioniše sa iskusnim i kvalitetnim igračima koje sada ima i sa mladim igračima koji imaju potencijal. 

Ove akvizicije poput Djurica ,Lekovica,Kabica, Motike, I sličnih koju tu obitavaju a iz aviona se vidi da nemaju kvalitet pa se na kraju bukvalno poklanjaju za 1-2 miliona, sa tim treba da se prestane. Osim što je "mlad" igrač mora da poseduje neki kvalitet da bi tu bio. Nije samo dovoljno biti mlad. Slično je I sa Sljivicem....i on se forsira, ali teška priča sa njim...

Novinar Mozzart sporta koji prati FKCz

Na transfermarktu Bajo se vodi kao DMF i sekundarno CMF, kao stoper jok. Ako ode Lekovic , iako nije neka vajda od njega, moramo dovesti jos nekog stopera kao osigurac. Veljkovic i Rodrigao koji su skloni povredama plus tinejdzer je zaista premalo i suludo  bi bilo da to bude kompletna rotacija, a jos ludje da nekad guramo Seola tamo. Ja ipak nemam dovoljno poverenja ni u startne stopere i pored njihove solidne reputacije

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 2
Posted

Bajo je vezni igrač, zadnji vezni, nema veze sa štoperskom pozicijom. Čovek koji ga je računao kao štopera to piše napamet, vrv je pretpostavljao da dovodimo štopera.