Knipex Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Kad nam ovi amateri spakuju 2 komada jbt. Drugi gol jel te, što se kaže "Pa gde ti je!"
Saxon01 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Drugo poluvreme totalna suprotnost prvog poluvremena.. Bas , bas lose. Evo i Arnautovica ))) Sta radi Radonja , evo i Serifa Edited 14 hours ago by Saxon01
Čočo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Šerif je za Arnautovića, Ronaldo lično. I to onaj Ronaldo Lima. 1
fradler Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Serif pokazuje Arnautovicu kako to resava rasni spic 1
suptil Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Jedno 10 izglednih prilika smo upropastili. Festiuval promasaja.
Saxon01 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Mislim da trema drma Arnautovica, opasna trema. Radonja mora da igra Zao mi je, ovo smo trebali da posaljemo kuci sa 11-1 Ovakve promasaje ozbiljne ekipe kazne u roku od 10 minuta... Edited 14 hours ago by Saxon01
NMX Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Decenija agonije sa Rodicem i covek zaboravi da uopste postoji pozicija levog beka 13 4
No name Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 minutes ago, Čočo said: Šerif je za Arnautovića, Ronaldo lično. I to onaj Ronaldo Lima. Polako Čočo...prvi meč, debi ...i najboljima se desi ...Docice i golovi kad bude još bitnije... 1
Kosjan Willavić Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Saxon01 said: Mislim da trema drma Arnautovica, opasna trema. Radonja mora da igra Zao mi je, ovo smo trebali da posaljemo kuci sa 11-1 Trebao je da resava ono sam. Ali ajde, nije hteo biti sebican 1
Nikola Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Imamo jaču klupu od njih to je presudilo. Plus 30k navijača, toliko naroda ima na Gibraltaru. Joooj crni šerif kad se posvadja s noge 😂
deez nuts. Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Arnaut nas casti prisustvom, kao Ailton. Tezak promasaj. 1 4
Saxon01 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Jel moguce samo 22 suta na gol ? Mislio sam preko 30.. takav mi je osecaj bio Napisah ja da se usro ko grlica Arnaut )))) Ali videcete kad se opusti sta ce brat da radi . Sta sve promasismo.. ludilo Edited 14 hours ago by Saxon01
No name Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Vidi se da je Marku stalo a i saigračima da ga uposle što bi se reklo da ga ispostuju....ali obično to tako biva kad je prevelika želja obično se nešto iskomplikuje. Ali nema sumnje da će sve doći na svoje. Samo prisustvo takvog igrača mnogo znači. 3
Prijatelj Mitar Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Nikola said: Izgoro u želji to se i meni dešava. Svakome se desi ponekad, nije sramota. 1 7
Nikola Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Igor_ said: Kakav sebican fudbal na kraju. Ogledalo trenera.
Igor_ Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Milosavljevic nogom skoro kao ja, ako on potpise u PL, upisujem se na fudbal u ovim godinama😁 3
Maksim Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nepotrebo sramocenje u drugom poluvremenu ali ajde, ostaje bojazan kako ce ova nasa odbrana reagovati na prvog ozbiljnog protivnika
Recommended Posts