Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Taman da kažem na 3:1 ubacuj Sandovala da se zatvara utakmica, ali trapava je nazad OFKa.
Evrogol Mituljikića realno.

Posted (edited)
16 minutes ago, No name said:

Ali smo najopasniji upravo po levoj strani. Koliko god da je nekad loš, opet je naš najbolji krilni napadač, I uvek je opasnost po protivnika. Sa njim imamo širinu, brzinu i probojnost. 

Nije tačno. 

Prva tri gola su bila posle akcija sa desne strane. Milson i Duarte su daleko najbolji večeras. Radonjić uglavnom ništa nije doneo. 

Edited by TB Told
Posted (edited)

Bruno mora da dobije sansu, sjajan momak . Mogli bi on i Arnautovic zajedno , ali jbg , Miloje ne voli formaciju sa dva napadaca, plus nemamo pitbula u srednjem redu . 
Nazalost. 

Jel zna neko sta se desava sa Serifom ??

A evo ga Serif nas  

Milson odlican danas, trci kao navijen 

Edited by Saxon01
Posted
4 minutes ago, TB Told said:

Nije tačno. 

Prva tri gola su bila posle akcija sa desne strane. Milson i Duarte su daleko najbolji večeras. Radonjić uglavnom ništa nije doneo. 

Napadali smo u prvom poluvremenu konstantno preko leve strane. Ja ne govorimo samo o ovoj utakmici kada kažem da je Radonjic nas najbolji igrač već generalno.  

Posted

Radonjić trenutno nema šta da traži levo ispred Milsona, ako ništa drugo Milsonu se barem igra fudbal.

• Like 5
Posted (edited)

Kakva lopta Lucica, svaka cast mali !!! 

Treba pohvaliti drugo poluvreme i konkretnost u  napadu, verovatno im je Milojevic skrenuo paznju na taj segment.

Edited by Saxon01
Posted

Milson trenutno mora biti prva opcija na levom krilu, Radonja neka bude džoker. Dok ne dolazi desno krilo nek se žrtvuje drugi igrač na toj poziciji. Mateus mi izgleda sve spremniji, rekao bih da je dosao sa viskom kilograma na pocetak priprema, to sad već bolje izgleda. Jedini minus danas Radonjić, a posebno da pohvalim Lucica ko je konačno igrao konkretno bez večitog driblinga. Cestitke i Kostovu na prvom seniorskom golu, on prosto ne može ružan gol da daje. 

• Like 6
Posted

Odlično veče kod čika Rajka, razigrani Bruno i Vasa Kostov hajlajt meča. Aj da vidimo i ta 3 kvalitetna igrača pa da se đuska i Evropa. 

I da, ubismo brata emocijama ❤️

• Thanks 1
Posted

Radonja je bas razocarao stavom... Moze da bude najbolje krilo u ekipi koliko hoce, sa ovakvim stavom i zalaganjem, odnosno izostankom istog, i treba da greje klupu

Sto je najgore deca sa tribina mu konstantno klicu a to u njemu ne budi zelju da se potrudi i bez lopte...

Realno sa Tirkizijanom na strani bi morao mnogo vise da pokaze

• Like 1
Posted

Ovo je ipak neuporedivo lepši i fluidniji fudbal u odnosu na onaj s kraja prošle sezone, još 2-3 pojačanja među kojima mora biti dobro desno krilo (nadam se levonogo) i onda će tim biti ozbiljno kvalitetan i baš fino popunjen. 

• Like 5
Posted

Tekma nije obecavala u prvih dvadesetak minuta, ali na kraju ispade prijatno vece na Rajku. Dobra partija Milsona, golcina malog Kostova (a bogami i Mituljikica), Katai ocekivano produktivniji kao dzoker nego kao starter. Radonjic najgori na terenu, bas mu se nije igralo, uzasan govor tela.

Btw, posle duzeg vremena odoh na zapad a da to nije Sinisina loza, mogu vam reci da loza vredi svaku paru. Mnogo je bezbolniji ulazak na stadion i stolice su znacajno komfornije, ovde mi utrnulo dupe skroz. Pritom sam seo na mesto u 20:07, iako sam u 19:45 bio ispred ulaza, ali radila je samo jedna kapija. Najjace od svega je sto i dalje uredno stoji selotejpom zalepljen papir na ulazu na kojem pise "Nosenje maske i drzanje distance je obavezno, molimo vas da postujete instrukcije kriznog staba".

Ispred mene u redu cetvoro stranaca, svi u dresu Arnautovica. Nisu imali pojma da nema unosenja novcica, smeskao se brk redaru dok im je pokazivao da to pise na karti i oduzimao bar 50e u kovanicama.

Posted

Cisto da se lakse moze videti kolike pare su pokradene iz kluba 90ih, i koliko je nerealan (instrumentiran) pad zvezde bio tih godina...

• Thanks 1
Posted (edited)

Nadrndani trener i posle ubedljive pobede nasao je razlog da se posvadja da novinarima.

Daleko od toga da branim predstavnike medija,ima ih svakakvih,ali njegovo ponasanje je neprofesionalno i nedostojno kluba koji predstavlja!

Edited by Slavkoni
Posted

Jbg, nakon što je Milojević odgovorio da ne zna ništa za novog beka (u smislu nije njegov dio posla), novinar mu rekao "Ma dajte, nećemo se praviti budale". Ne znam, kontam da bih i ja ispizdio.