Barkley#34 Posted Sunday at 10:22 AM Posted Sunday at 10:22 AM (edited) Ne sporim da si formalno u pravu a ni ne zanima me izjava Tanjge. I da su isfolirali i da su bili samo besni isto je. I ja sam prokomentarisao pre nego što sam izašao da ni ne treba da se vrate na teren. Svako bi popizdeo na njihovom mestu. Edit: jedna lepa stvar: Edited Sunday at 10:31 AM by Barkley#34
Alek The Great Posted Sunday at 10:43 AM Posted Sunday at 10:43 AM Nema sta oni da popizde. Oni su profesionalci koji primaju dobre novce za to sto rade. Da li su bili fizicki ugrozeni? Nisu. Prema tome, ako pravila nalazu da se vrate na teren vratice se. Ali znali su da ce tesko do boda i da su im najbolje sanse da dodje do totalnog prekida pa sta se odluci za zelenim stolom. Oni nista nisu gubili.
Barkley#34 Posted Sunday at 10:48 AM Posted Sunday at 10:48 AM Da, profesionalci da igraju fudbal a ne da glume kulise u tuđem ludilu. Do tada su bili korektni na terenu i ničim nisu pokazali nepoštovanje.
Alek The Great Posted Sunday at 10:58 AM Posted Sunday at 10:58 AM Nisu ni nasi igraci pokazali prema njima. Ako nista bar su se zbog njih morali vratiti, a ne da nasi cekaju 20min.
Perkos2 Posted Sunday at 11:47 AM Posted Sunday at 11:47 AM Ja pružam punu podršku svakom klubu,treneru ili igraču koji bude imao hrabrosti da izađe sa terena u ovoj našoj fudbalskoj kaljuzi. Bilo kakvo opravdanje za "udbaše" koji bacaju baklje, topovske udare i skandiraju bljuvotine nema.
Tex_Willer Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Bogdan Kostic jebeno mora biti postava, e sad desno bolje Sek nego Trifa, odvlači Sek ipak fino pažnju i često ga duplaju.
Alek The Great Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 11 hours ago, Tex_Willer said: Bogdan Kostic jebeno mora biti postava, e sad desno bolje Sek nego Trifa, odvlači Sek ipak fino pažnju i često ga duplaju. Ma daj kakav Sek, totalni bezveznjak. Probio 2 puta u 10 utakmica. Nisam ni Trifin fan, ali bar je nas igrac, moze se i zaraditi nesto.
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Alek The Great said: Ma daj kakav Sek, totalni bezveznjak. Probio 2 puta u 10 utakmica. Nisam ni Trifin fan, ali bar je nas igrac, moze se i zaraditi nesto. Pa Seka navodno prate klubovi iz Italije, samo 400k je otkup može on za 3m tipa otići. Trifa levo je tanak, kako bi tek desno delovao ko zna... Naravno ovo sve pisem jer subjektivno smatram da je Kostic krilo za 8 9g uz 4 5as u sezoni gde sa samo 18g može imati odličnu prodajnu cenu ipak.
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vraća se i Zuba, kad uđe Narhouigru Vukotić ide levo, doći će i Zahid, biće prilična gužva na krilnim pozicijama, moraće svako da oznoji dupe da zasluži minute.
Alek The Great Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nisam siguran bas da ce Zahid igrati na krilu. U veznom redu imamo Dragojevica i Karabeljova kao zadnje vezne, Ugresica, Vukotica, Zahida, Natha i Jankovica. S obzirom da igramo sa jednim klasicnim i dva krilna napadaca, ostaje nam jos 3 igraca za vezni red. U najvecem broju slucajeva igracemo sa jednim zadnjim veznim i 2 klasicna veznjaka. Ugresic je fiks jer se gura i ostaje jos jedno mesto gde je Vukotic prva opcija. Mislim da je Natho prihvatio da udje kad zatreba. Zahid bi tu mogao da trazi sansu. Da se pitam Ugresica bi prodao odmah i Djurdjevica bi pustio za dz.
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Do sada smo igrali sa jednim zadnjim (Vanja) i dva klasična vezna (Ugrešić i Vukotić), ali u poslednje vreme češće sa dva zadnja (Janis i Vanja) uz Vukotića napred. Sad je nezgodno jer Vanja i Ognjen moraju da se guraju a rekao bih da dosta zavisimo od Janisa koji sve više cementira mesto u timu. S tim da Vanja igra nominalno zadnjeg, u fazi napada je često u liniji ispred Vukotića. Zahid je prve godine igrao levo kad je Natho na terenu, nešto slično Vukotiću. Sad je baš gužva na centralnom veznom pa će neko ići na bok, makar 30 minuta. Očekujem da ćemo svaki meč ići na to da lomimo protivnika većim izborom odmornijih igrača pa će svaki put četiri izmene biti na tim prednjim pozicijama, što je i sada slučaj.
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne znam kako sa ovom taktikom, ali morao bi i Andrej da dobija vise minuta. Mozda malo i na krilu, a malo vise u spicu. 2
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da, malo jeste rizično ali tada bi Milošević igrao više krilno a on ispred gola. Možda i to vidimo uskoro, ne samo kad jurimo rezultat. Moguće da će startovati u kupu a ako Milošević ne ostane viđen je za startera od januara. 1
goofy Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Mali Andrej će biti vrhunski igrač. Bolji od Mitra.
Barkley#34 Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 20 minutes ago, goofy said: Mali Andrej će biti vrhunski igrač. Bolji od Mitra. Uh, hrabro. 1
Recommended Posts