Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ne sporim da si formalno u pravu a ni ne zanima me izjava Tanjge. I da su isfolirali i da su bili samo besni isto je. I ja sam prokomentarisao pre nego što sam izašao da ni ne treba da se vrate na teren. Svako bi popizdeo na njihovom mestu. Edit: jedna lepa stvar: Edited 3 hours ago by Barkley#34
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nema sta oni da popizde. Oni su profesionalci koji primaju dobre novce za to sto rade. Da li su bili fizicki ugrozeni? Nisu. Prema tome, ako pravila nalazu da se vrate na teren vratice se. Ali znali su da ce tesko do boda i da su im najbolje sanse da dodje do totalnog prekida pa sta se odluci za zelenim stolom. Oni nista nisu gubili.
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da, profesionalci da igraju fudbal a ne da glume kulise u tuđem ludilu. Do tada su bili korektni na terenu i ničim nisu pokazali nepoštovanje.
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisu ni nasi igraci pokazali prema njima. Ako nista bar su se zbog njih morali vratiti, a ne da nasi cekaju 20min.
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja pružam punu podršku svakom klubu,treneru ili igraču koji bude imao hrabrosti da izađe sa terena u ovoj našoj fudbalskoj kaljuzi. Bilo kakvo opravdanje za "udbaše" koji bacaju baklje, topovske udare i skandiraju bljuvotine nema.
Recommended Posts