Ikac Posted Sunday at 09:29 PM Posted Sunday at 09:29 PM On 8/16/2025 at 6:24 PM, Petkovic Miroslav97 said: Brate, dečko za 5,6 meseci puni 20 godina.. U tim godinama nisam slušao nikoga, pogotovo ne Majku i Ćaleta. Jednostavno, ako ne dođe treba kriviti samo njega i nikoga drugog, nije dete više. I u tim godinama, dečko nije upisao debi u seniorskom fudbalu na bilo kom nivou. Mnogo podseća na Filip Janković priču, nadam se da će je preokrenuti Popović, krila su nam potrebna u reprezentaciji k'o leba.
Perkos2 Posted Sunday at 09:56 PM Posted Sunday at 09:56 PM Nema on perspektivu na krilu, možda da se menja sa Vukotićem na poziciji
Мџе Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kakav prijem Miloševića. Svojim amaterskim greškama dovodi do golova.
realno *w Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago A. Kostić da uđe na poluvremenu. u odbrani bilo kakva promena će biti plus. 1 minute ago, realno *w said: A. Kostić da uđe na poluvremenu. Sekund kasnije Milošević daje gol 😄
Xpert Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Defanzivno se odmah oseti iznostanak Dragojevica. On je defanzivni motor ekipe. A napad ide, pa ide. Da ne ureknem.
Stiletto Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago Ček' bre malo, sad uđoh u kuću, upalih TV i vidim Demba Sek dva gola i asistencija? Kuku majko, koliko li sam popio večeras kad mi se ovoliko priviđa... Delirijum tremens, nema dalje. 1
Barkley#34 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Sek statistički vrhunski, a i lepo je peglao presing u drugom delu poluvremena ali je kritičan po mnogo čemu. Fali nam trčanja na sredini. Natho se slabije kreće pa ostaju rupe a i onaj crnac na njihovoj desnoj strani nas je uništavao prvih 20 minuta. Zato u napadu letimo, ubismo ih. Mada, lako je moglo drugačije da izgleda rezultatski. Vukotić je strahovito siguran na lopti. Još treba da radi na pregledu i tačnosti dodavanja ali je zmaj kako lagano rešava pritisak. Đurđević je valjda ispunio kvotu. Kruna magija. 1
Мџе Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Partizan mnogo loši stoji u odbrani. Premlako i prekasno ulaze u duele, loše se postavljaju i ne porkivaju linije dodavanja na vreme. Nije samo do individualnog (ne)kvaliteta već i do (ne)rada stručnog šta sa njima. Situacija iz prvog poluvremena gde su nekoliko puta propustili da preseku pas i osujete otvorene linije dodavanja. Nekako su samo reaktivni nisu prokativni. 2
Tex_Willer Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Vukota i Kostic opasno ce oružje biti za Cg kroz godine, Kostic nam je od Mitra i Vlahovića najveći prospekt u spicu.
Xpert Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ogromna je disproporcija izmedju defanzive i ofanzive, al u domacoj ligi, se to nece previse rezultatski osetiti. Koliko je ohrabrujuca lakoca ulazenja u gol sanse, toliko brine broj dopustenih zicera protivniku. Ali, za razliku od prethodnih sezona ovaj Partizan je itekako gledljiv, sto potvrdjuje i broj gledalaca na stadionu. 1
Jakob Aman Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Djurdjevic, Stojković i Trifunović su bas tanki. Teško mogu da isprate ostale. Forsirao bih Krunica na golu.
Alek The Great Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 28 minutes ago, Мџе said: Partizan mnogo loši stoji u odbrani. Premlako i prekasno ulaze u duele, loše se postavljaju i ne porkivaju linije dodavanja na vreme. Nije samo do individualnog (ne)kvaliteta već i do (ne)rada stručnog šta sa njima. Situacija iz prvog poluvremena gde su nekoliko puta propustili da preseku pas i osujete otvorene linije dodavanja. Nekako su samo reaktivni nisu prokativni. Nista ti ne brini, mi igramo na 2 gola vise.
ScepanScekicSto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sva jednostavnost i lepota fudbala moze da se vidi u igri Milana Vukotica...
Barkley#34 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nisu slučajni golovi u kasnoj fazi mečeva. Mislim da ćemo kondicijom da gazimo 80-90% timova u ligi. 2
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 hours ago, Barkley#34 said: Nisu slučajni golovi u kasnoj fazi mečeva. Mislim da ćemo kondicijom da gazimo 80-90% timova u ligi. A ta kondicija još više dođe do izražaja zbog želje protivnika da nas stisne na našoj polovini. Ok, verujem da su protivničkim trenerima privlačne te oduzete lopte na 20-25 metara od našeg gola, ali kad pošalješ 5 igrača napred, pa mi ipak iznesemo loptu, onda treba trćati nazad. I tako jedno 60 minuta, pa da vidimo koliko će snage da ostane njima, koliko nama. Deluje da će veći problem biti kada ekipe odustanu od toga i krenu sa parkiranjem autobusa ispred svog gola. Mada, špicevi su nam u dobroj meri adekvatni i za takve napade, dosta igrača zna da šutne iz daljine...
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam i dalje stava da nasa liga treba da se igra u prolece-jesen formi, poput skandinavskih i baltickih zemalja. Tako bi ekipe do jula meseca dosle do optimalne fizicke kondicije za nastup u evro takmicenjima. A da ne govorim da bi mogla da se uradi i mala doselekcija ako je potrebno. Mislim da nema vecih prepreka osim uskladjivanja sa Uefa takmicenjima (sto je do nas) i TV prava (koja opet nisu veliki problem). Naravno, da se superliga smanji na 12 klubova i da se igra od marta do novembra - 22. kola + plejof.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da je baš veći faktor sama razlika u kondiciji nezavisno od igre protivnika. Radnički je igrao povučeno, Hibsi u Beogradu takođe, a ni u Edinburgu nisu leteli po terenu, zatim u Pančevu smo dali gol nakon što su se povukli itd. Pada im koncentracija, slabije trče, češće greše i otvara se prostor za šansu. Mislim da će veći problem našoj igri biti loši tereni, posebno kad krenu kiše. Pogledao sam pregled šansi i golova i zaista smo očajno stajali i kretali se u odbrani. Ok, jasno je da je bilo pretumbacija zbog posledica utakmice od četvrtka ali nema šanse da igramo sa Nathom ili Vukotićem kao drugim centralnim veznim. Mnogo sreće smo imali, uz spretnost golmana. 3 minutes ago, Alek The Great said: Ja sam i dalje stava da nasa liga treba da se igra u prolece-jesen formi, poput skandinavskih i baltickih zemalja. Tako bi ekipe do jula meseca dosle do optimalne fizicke kondicije za nastup u evro takmicenjima. A da ne govorim da bi mogla da se uradi i mala doselekcija ako je potrebno. Mislim da nema vecih prepreka osim uskladjivanja sa Uefa takmicenjima (sto je do nas) i TV prava (koja opet nisu veliki problem). Naravno, da se superliga smanji na 12 klubova i da se igra od marta do novembra - 22. kola + plejof. Tu ostaje problem igranja evropskih utakmica u decembru i februaru, za one klubove koji uđu u grupe.
Recommended Posts