Ikac Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago On 8/16/2025 at 6:24 PM, Petkovic Miroslav97 said: Brate, dečko za 5,6 meseci puni 20 godina.. U tim godinama nisam slušao nikoga, pogotovo ne Majku i Ćaleta. Jednostavno, ako ne dođe treba kriviti samo njega i nikoga drugog, nije dete više. I u tim godinama, dečko nije upisao debi u seniorskom fudbalu na bilo kom nivou. Mnogo podseća na Filip Janković priču, nadam se da će je preokrenuti Popović, krila su nam potrebna u reprezentaciji k'o leba.
Perkos2 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Nema on perspektivu na krilu, možda da se menja sa Vukotićem na poziciji
Мџе Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakav prijem Miloševića. Svojim amaterskim greškama dovodi do golova.
Xpert Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Ja ne mogu Djurdjevica ocima da gledam vise. Ne mogu.
realno *w Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago A. Kostić da uđe na poluvremenu. u odbrani bilo kakva promena će biti plus. 1 minute ago, realno *w said: A. Kostić da uđe na poluvremenu. Sekund kasnije Milošević daje gol 😄
Xpert Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Defanzivno se odmah oseti iznostanak Dragojevica. On je defanzivni motor ekipe. A napad ide, pa ide. Da ne ureknem.
Stiletto Posted 41 minutes ago Author Posted 41 minutes ago Ček' bre malo, sad uđoh u kuću, upalih TV i vidim Demba Sek dva gola i asistencija? Kuku majko, koliko li sam popio večeras kad mi se ovoliko priviđa... Delirijum tremens, nema dalje. 1
Barkley#34 Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Sek statistički vrhunski, a i lepo je peglao presing u drugom delu poluvremena ali je kritičan po mnogo čemu. Fali nam trčanja na sredini. Natho se slabije kreće pa ostaju rupe a i onaj crnac na njihovoj desnoj strani nas je uništavao prvih 20 minuta. Zato u napadu letimo, ubismo ih. Mada, lako je moglo drugačije da izgleda rezultatski. Vukotić je strahovito siguran na lopti. Još treba da radi na pregledu i tačnosti dodavanja ali je zmaj kako lagano rešava pritisak. Đurđević je valjda ispunio kvotu. Kruna magija.
Recommended Posts