Saxon01 Posted August 14 Posted August 14 Ajde Grobari samo napred , bravo klinci. Mi Zvezdasi smo uz vas, za dobrobit srpskog fudbala. Kako bi lepo bilo da Zvezda udje u LS ,a Partizan u LK. Dace bog ,bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde, i obrnuto . Igrate jako lep fudbal sa ovim klincima. Svaka cast .
kendrick duckworth Posted August 14 Posted August 14 Zaslužio je gol još u prvoj Vukotić, ubedljivo najbolji igrač na terenu je bio. Ajmo!
Stiletto Posted August 14 Author Posted August 14 Jebo te pas sudija, odneo je loptu a Škot natrčao na njega, zašto žuti?
JPM Posted August 14 Posted August 14 Baš pristojno ide lopta u napadu Partizana. Bravooooooo Hehe taličan sam vam
Saxon01 Posted August 14 Posted August 14 (edited) Bravo klinci , gazite Ako prodjete ove , ko vam je sledeci protivnik ? Edited August 14 by Saxon01
drperce Posted August 14 Posted August 14 Bravo bre... Malo i srece, sad samo sutirati ovom golmanu ucice jos koji Nemoj sad da se bunis jbt za glupost da dobijas kartone ima VAR
JPM Posted August 14 Posted August 14 Ali zanimljivo je kako igracu Partizana odmah zuti za protest, a igracima Leha ni jedan jedini a kenjali sudiji celu utakmicu.
Alek The Great Posted August 14 Posted August 14 Ovaj Simic je blago retardiran decko, bez ikakve samokontrole. Vec vidim kako dobija crveni do kraja utakmice. Mora Ugresic napolje, Bugarin u igru za pocetak.
fillam Posted August 14 Posted August 14 Mnogo je lepo navijati za ovaj Partizan. Iskreno, ni na kraj pameti mi nije bilo da bih mogao tako da se osećam povodom FKP... 1
Stiletto Posted August 14 Author Posted August 14 Natho oko 60. minuta da uveže vezni red i kao kapiten mirne glave pritiska sudiju, bratko Bugarin da sudija Bugarin ima zemljaka da mu na maternjem jeziku objasni neke stvari, Zahid u finišu da na znanje voza odbranu. A ako slučajno doteraju do penala, pristavite mi žito.
Jakob Aman Posted August 14 Posted August 14 Šteta što smo tanki na štoperu, inače bih odmah izveo Simića.
Xpert Posted August 14 Posted August 14 Sjajan rezultat, u mnogome zahvaljujuci njihovom golmanu, al ni rezultat iz Beograda nije bio realan. Jos minimum 45 minuta, krecemo od nule. Simic i Ugresic se moraju paziti, pogotovo prvi, jer nemamo zamenu za njega.
Barkley#34 Posted August 14 Posted August 14 Srećom je poluvreme pa Simić može da se smiri i bude oprezan. Jbg, greške zbog neiskustva.
drperce Posted August 14 Posted August 14 Golman mora da se smiri malo, on je najiskusniji mora ove klince u odbrani da napravi sigurnijim a ne on da gresi na 3m pas
Recommended Posts