Saxon01 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ajde Grobari samo napred , bravo klinci. Mi Zvezdasi smo uz vas, za dobrobit srpskog fudbala. Kako bi lepo bilo da Zvezda udje u LS ,a Partizan u LK. Dace bog ,bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde, i obrnuto . Igrate jako lep fudbal sa ovim klincima. Svaka cast .
kendrick duckworth Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zaslužio je gol još u prvoj Vukotić, ubedljivo najbolji igrač na terenu je bio. Ajmo!
Stiletto Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Jebo te pas sudija, odneo je loptu a Škot natrčao na njega, zašto žuti?
Jakob Aman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Natho i Kalulu umesto Ugresica i Trifunovica u drugom.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Baš pristojno ide lopta u napadu Partizana. Bravooooooo Hehe taličan sam vam
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Bravo klinci , gazite Ako prodjete ove , ko vam je sledeci protivnik ? Edited 2 hours ago by Saxon01
drperce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bravo bre... Malo i srece, sad samo sutirati ovom golmanu ucice jos koji Nemoj sad da se bunis jbt za glupost da dobijas kartone ima VAR
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali zanimljivo je kako igracu Partizana odmah zuti za protest, a igracima Leha ni jedan jedini a kenjali sudiji celu utakmicu.
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sad samo pametno... bez glupih kartona, bez srljanja.
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovaj Simic je blago retardiran decko, bez ikakve samokontrole. Vec vidim kako dobija crveni do kraja utakmice. Mora Ugresic napolje, Bugarin u igru za pocetak.
fillam Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mnogo je lepo navijati za ovaj Partizan. Iskreno, ni na kraj pameti mi nije bilo da bih mogao tako da se osećam povodom FKP... 1
Stiletto Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Natho oko 60. minuta da uveže vezni red i kao kapiten mirne glave pritiska sudiju, bratko Bugarin da sudija Bugarin ima zemljaka da mu na maternjem jeziku objasni neke stvari, Zahid u finišu da na znanje voza odbranu. A ako slučajno doteraju do penala, pristavite mi žito.
Jakob Aman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šteta što smo tanki na štoperu, inače bih odmah izveo Simića.
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sjajan rezultat, u mnogome zahvaljujuci njihovom golmanu, al ni rezultat iz Beograda nije bio realan. Jos minimum 45 minuta, krecemo od nule. Simic i Ugresic se moraju paziti, pogotovo prvi, jer nemamo zamenu za njega.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Srećom je poluvreme pa Simić može da se smiri i bude oprezan. Jbg, greške zbog neiskustva.
drperce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Golman mora da se smiri malo, on je najiskusniji mora ove klince u odbrani da napravi sigurnijim a ne on da gresi na 3m pas
Recommended Posts