Barkley#34 Posted Friday at 07:17 PM Posted Friday at 07:17 PM Kad se pogleda sve u paketu, sreća nas prati još od prvog meča na Kipru, bez obzira na to što nismo prošli, jer da je tada palo 5-6 komada ne bi bilo ni euforije, tenzije bi eksplodirale, klinci bi izgubili na samopouzdanju i sve bi bilo mnogo lošije. Sreća, naravno, voli one koji je poštuju, a to je ekipa pokazala iskrenim i fajterskim stavom, tako da je sad sve mnogo lakše i lepše. 4 hours ago, kendrick duckworth said: Na početku utakmice sam pljuvao Trifunovića, nešto ga nikada nisam mirisao, a momak pokidao sinoć. Za sve ove godine u klubu nije odigrao niti napravio ukupno driblinga kao sinoć. Pritom je jako odgovoran i vredan, veliko poštovanje za to što igra. 2
Stiletto Posted Sunday at 06:10 PM Author Posted Sunday at 06:10 PM M. Milošević - Roganović, Đurđević, Simić, Stojković - Karabeljov, Dragojević - Sek, Vukotić, Trifunović - A. Kostić
Stiletto Posted Sunday at 07:54 PM Author Posted Sunday at 07:54 PM Truba prvo poluvreme, niko ne ume gol da pogodi. Radnički dvaput prešao centar i dao gol. E sad se čupajte kako znate i umete.
Xpert Posted Sunday at 07:54 PM Posted Sunday at 07:54 PM (edited) Mnogo smo mrsili, komplikovali, pokusavali da se usetamo u gol... promasili neke ozbiljne sanse i onda primamo gol u najgorem mogucem trenutku iz prvog suta u okvir gola. Edited Sunday at 07:54 PM by Xpert
Shunsuke Nakamura Posted Sunday at 08:04 PM Posted Sunday at 08:04 PM Vukotić prečesto pravi potez viška, posle njegove greške je pao gol. Sek slična priča, samo što čovjek stvarno ne zna.
Big Ticket Posted Sunday at 08:42 PM Posted Sunday at 08:42 PM А реално солидно навијачко мјерење патке. Фино се исмијах. 1 1
Stiletto Posted Sunday at 08:50 PM Author Posted Sunday at 08:50 PM (edited) Očekivano mučenje posle evropskog četvrtka. Znam, znam, i Radnički je imao evropski četvrtak, ali "bunker, bunker, mašala" taktika je manje osetljiva na to. Zasluženo vođstvo. Edited Sunday at 08:56 PM by Stiletto Izem ti merge postova posle pet minuta. 1
realno *w Posted Monday at 06:21 AM Posted Monday at 06:21 AM 9 hours ago, Stiletto said: Očekivano mučenje posle evropskog četvrtka. Znam, znam, i Radnički je imao evropski četvrtak, ali "bunker, bunker, mašala" taktika je manje osetljiva na to. Zasluženo vođstvo. I ne samo posle Evrope, nego i ova kišurina. Bore se, stvarno se bore. Ja ne znam koliko se često prošle sezone dešavalo da imamo 70-30 posed protiv solidne ekipe, ili 25 šuteva na gol. 1
Perkos2 Posted Monday at 06:58 AM Posted Monday at 06:58 AM (edited) Solidna utakmica dve ekipe koje su pre dva dana igrale evropsku utakmicu, dobar tempo koji je uglavnom diktirao Partizan dok Šumadinci nisu bukvalno popadali, presudila je i klupa pošto su igrači sa kklupe iz Partizana uneli novu vrednost dok su kod gostiju igrači sa klupe podbacili. Bez prljavština, uglavnom čista igra i nada da se i na našim livadama videti zanimljiv fudbal. Prethodno sam gledao Čuku i Nišlije, žali bože opreme koju koriste, baš loša utakmica bila. Edited Monday at 06:58 AM by Perkos2 1
fillam Posted Monday at 09:44 AM Posted Monday at 09:44 AM (edited) Quote To znači da će na žrebu imati pet mogućih protivnika nenosilaca: *pobednik Larne (Severna Irska) – Santa Klara (Portugalija) *poraženi Servet (Švajcarska) – Utreht (Holandija) *poraženi Fredrikštad (Norveška) – Mitjilend (Danska) *poraženi AEK Larnaka (Kipar) – Legija Varšava (Poljska) *pobednik AIK (Švedska) – Đer (Mađarska) Najbolja opcija da nam opet zapadne AEK... Od 4 otpadaka iz LE, 3 u našem šeširu... postajem team Ludi Žex 🫠 Edited Monday at 09:47 AM by fillam
Xpert Posted Monday at 10:17 AM Posted Monday at 10:17 AM (edited) Fredrikstad bi bila ok opcija. Tipa su 7. trenutno u Norveškoj. A i Servete je loše krenuo sezonu u Švici. Dva ubedljiva poraza u prva dva kola. Izbegao bih Santa Claru i novi put na sred Atlantika. A i Kiprane, ako baš ne mora. Al prvo treba izbaciti Škote. Edited Monday at 10:21 AM by Xpert 1
Xpert Posted Monday at 12:19 PM Posted Monday at 12:19 PM (edited) Porazeni AEK Larnaka/Legija Varšava. Prva u Beogradu/Edinburgu. Edited Monday at 12:19 PM by Xpert
Jakob Aman Posted Monday at 02:13 PM Posted Monday at 02:13 PM Čemu kalkulacije, prebice nas Hibsi. Ne igra Aranđel, nema ko da ga metne.
goofy Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kvote 2 3,4 4,1 ja sam mnogo pesimističniji od kladionica...
dekifisher Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Moram da priznam da sam bio prestrog prema ovim klincima posle one kriminalne predstave na Kipru. Nema tu top talenata iz naše škole tipa Jović ili Baždar ali klinci daju sve od sebe i biće sve bolji i bolji. Posebno me oduševljava ovaj mali crnogorac slavnog prezimena. Totalno bez straha, pun samopouzdanja, zna dosta fudbala, ima i brzinu, vidi puno toga... Mislim da bi bila ogromna greška dovoditi pojačanja sada, ma kako da se zovu. Osim ako nisu njihovih godina. Pun pogodak i sa trenerom. Igramo brzo i moderno, disciplinovano, sa puno utrčavanja iz drugog plana, blizu smo protvničkim igračima, svi igraju odbranu. Defanzivna linija glavni je problem, desetine utakmica su potrebne da se ovako mladi štoperi uigraju i steknu rutinu. Teško da ćemo ući u grupe ali puna podrška.
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nisam video previše talenta kod Jovića i Baždara, ili su se stideli da ga pokažu ali sa skoro svim ostalim se slažem. Jedino što mislim da bi im jedan iskusan i kvalitetan štoper drastično pomogao u sazrevanju a pritom bi unapredio ekipu 30%. Vukotić je ipak nekoliko godina stariji od većine i ima seniorsko iskustvo. Biće još bolji. 5 hours ago, goofy said: Kvote 2 3,4 4,1 ja sam mnogo pesimističniji od kladionica... Bilo bi čudno da nisi pesimističan. I ja sam se iznenadio kvotama, verovatno je zbog broja uplata na nas. Ima dosta euforije među navijačima, nadam se da su klinci na zemlji. Tvrd, fizički snažan protivnik, verovatno spreman na trku, plus prekidi. Čekaće naše kikseve, kojih je previše. Treba smiriti meč, ne padati u paniku, čeka nas i revanš. Svi naši bočni igrači će morati da pokidaju jer nam često tu prave višak. Nije najslavniji mogući protivnik ali lepo je da se klinci suprotstave nekom ko traje 150 godina. Nadam se spektaklu. 1
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kad kazes "nekoliko godina" zvuci kao da ima 25+. Taman je u godinama kada se za njega mogu uzeti fini novci. Ja sam sad sve poceo da gledam kroz pare jer jedini nacin da smanjimo dug jeste, nazalost, da se ovi klinci prodaju. I tako svake godine po 2 pa za nekih 5-6 godina da budemo na nuli. Naravno, mora se gledati i rezultat (pogotovo u Evropi) jer onda njihova cena raste. Svakako da se Djurdjevic mora zameniti i Nastasic bi tu legao kao budali samar. Popovic bi dosao umesto Kalulua. I mora se naci zamena za Jurcevica, sto se mene tice da bude i prva opcija. Gde nestade ono makedonce?
Recommended Posts