Barkley#34 Posted Friday at 07:17 PM Posted Friday at 07:17 PM Kad se pogleda sve u paketu, sreća nas prati još od prvog meča na Kipru, bez obzira na to što nismo prošli, jer da je tada palo 5-6 komada ne bi bilo ni euforije, tenzije bi eksplodirale, klinci bi izgubili na samopouzdanju i sve bi bilo mnogo lošije. Sreća, naravno, voli one koji je poštuju, a to je ekipa pokazala iskrenim i fajterskim stavom, tako da je sad sve mnogo lakše i lepše. 4 hours ago, kendrick duckworth said: Na početku utakmice sam pljuvao Trifunovića, nešto ga nikada nisam mirisao, a momak pokidao sinoć. Za sve ove godine u klubu nije odigrao niti napravio ukupno driblinga kao sinoć. Pritom je jako odgovoran i vredan, veliko poštovanje za to što igra. 2
Stiletto Posted Sunday at 06:10 PM Author Posted Sunday at 06:10 PM M. Milošević - Roganović, Đurđević, Simić, Stojković - Karabeljov, Dragojević - Sek, Vukotić, Trifunović - A. Kostić
Stiletto Posted Sunday at 07:54 PM Author Posted Sunday at 07:54 PM Truba prvo poluvreme, niko ne ume gol da pogodi. Radnički dvaput prešao centar i dao gol. E sad se čupajte kako znate i umete.
Xpert Posted Sunday at 07:54 PM Posted Sunday at 07:54 PM (edited) Mnogo smo mrsili, komplikovali, pokusavali da se usetamo u gol... promasili neke ozbiljne sanse i onda primamo gol u najgorem mogucem trenutku iz prvog suta u okvir gola. Edited Sunday at 07:54 PM by Xpert
Shunsuke Nakamura Posted Sunday at 08:04 PM Posted Sunday at 08:04 PM Vukotić prečesto pravi potez viška, posle njegove greške je pao gol. Sek slična priča, samo što čovjek stvarno ne zna.
Big Ticket Posted Sunday at 08:42 PM Posted Sunday at 08:42 PM А реално солидно навијачко мјерење патке. Фино се исмијах. 1 1
Stiletto Posted Sunday at 08:50 PM Author Posted Sunday at 08:50 PM (edited) Očekivano mučenje posle evropskog četvrtka. Znam, znam, i Radnički je imao evropski četvrtak, ali "bunker, bunker, mašala" taktika je manje osetljiva na to. Zasluženo vođstvo. Edited Sunday at 08:56 PM by Stiletto Izem ti merge postova posle pet minuta. 1
realno *w Posted Monday at 06:21 AM Posted Monday at 06:21 AM 9 hours ago, Stiletto said: Očekivano mučenje posle evropskog četvrtka. Znam, znam, i Radnički je imao evropski četvrtak, ali "bunker, bunker, mašala" taktika je manje osetljiva na to. Zasluženo vođstvo. I ne samo posle Evrope, nego i ova kišurina. Bore se, stvarno se bore. Ja ne znam koliko se često prošle sezone dešavalo da imamo 70-30 posed protiv solidne ekipe, ili 25 šuteva na gol. 1
Perkos2 Posted Monday at 06:58 AM Posted Monday at 06:58 AM (edited) Solidna utakmica dve ekipe koje su pre dva dana igrale evropsku utakmicu, dobar tempo koji je uglavnom diktirao Partizan dok Šumadinci nisu bukvalno popadali, presudila je i klupa pošto su igrači sa kklupe iz Partizana uneli novu vrednost dok su kod gostiju igrači sa klupe podbacili. Bez prljavština, uglavnom čista igra i nada da se i na našim livadama videti zanimljiv fudbal. Prethodno sam gledao Čuku i Nišlije, žali bože opreme koju koriste, baš loša utakmica bila. Edited Monday at 06:58 AM by Perkos2 1
fillam Posted Monday at 09:44 AM Posted Monday at 09:44 AM (edited) Quote To znači da će na žrebu imati pet mogućih protivnika nenosilaca: *pobednik Larne (Severna Irska) – Santa Klara (Portugalija) *poraženi Servet (Švajcarska) – Utreht (Holandija) *poraženi Fredrikštad (Norveška) – Mitjilend (Danska) *poraženi AEK Larnaka (Kipar) – Legija Varšava (Poljska) *pobednik AIK (Švedska) – Đer (Mađarska) Najbolja opcija da nam opet zapadne AEK... Od 4 otpadaka iz LE, 3 u našem šeširu... postajem team Ludi Žex 🫠 Edited Monday at 09:47 AM by fillam
Xpert Posted Monday at 10:17 AM Posted Monday at 10:17 AM (edited) Fredrikstad bi bila ok opcija. Tipa su 7. trenutno u Norveškoj. A i Servete je loše krenuo sezonu u Švici. Dva ubedljiva poraza u prva dva kola. Izbegao bih Santa Claru i novi put na sred Atlantika. A i Kiprane, ako baš ne mora. Al prvo treba izbaciti Škote. Edited Monday at 10:21 AM by Xpert 1
Xpert Posted Monday at 12:19 PM Posted Monday at 12:19 PM (edited) Porazeni AEK Larnaka/Legija Varšava. Prva u Beogradu/Edinburgu. Edited Monday at 12:19 PM by Xpert
Jakob Aman Posted Monday at 02:13 PM Posted Monday at 02:13 PM Čemu kalkulacije, prebice nas Hibsi. Ne igra Aranđel, nema ko da ga metne.
Recommended Posts