Barkley#34 Posted Friday at 07:17 PM Posted Friday at 07:17 PM Kad se pogleda sve u paketu, sreća nas prati još od prvog meča na Kipru, bez obzira na to što nismo prošli, jer da je tada palo 5-6 komada ne bi bilo ni euforije, tenzije bi eksplodirale, klinci bi izgubili na samopouzdanju i sve bi bilo mnogo lošije. Sreća, naravno, voli one koji je poštuju, a to je ekipa pokazala iskrenim i fajterskim stavom, tako da je sad sve mnogo lakše i lepše. 4 hours ago, kendrick duckworth said: Na početku utakmice sam pljuvao Trifunovića, nešto ga nikada nisam mirisao, a momak pokidao sinoć. Za sve ove godine u klubu nije odigrao niti napravio ukupno driblinga kao sinoć. Pritom je jako odgovoran i vredan, veliko poštovanje za to što igra. 2
Stiletto Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago M. Milošević - Roganović, Đurđević, Simić, Stojković - Karabeljov, Dragojević - Sek, Vukotić, Trifunović - A. Kostić
Stiletto Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Truba prvo poluvreme, niko ne ume gol da pogodi. Radnički dvaput prešao centar i dao gol. E sad se čupajte kako znate i umete.
Xpert Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Mnogo smo mrsili, komplikovali, pokusavali da se usetamo u gol... promasili neke ozbiljne sanse i onda primamo gol u najgorem mogucem trenutku iz prvog suta u okvir gola. Edited 15 hours ago by Xpert
Shunsuke Nakamura Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Vukotić prečesto pravi potez viška, posle njegove greške je pao gol. Sek slična priča, samo što čovjek stvarno ne zna.
Big Ticket Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago А реално солидно навијачко мјерење патке. Фино се исмијах. 1
Stiletto Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago (edited) Očekivano mučenje posle evropskog četvrtka. Znam, znam, i Radnički je imao evropski četvrtak, ali "bunker, bunker, mašala" taktika je manje osetljiva na to. Zasluženo vođstvo. Edited 14 hours ago by Stiletto Izem ti merge postova posle pet minuta. 1
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 hours ago, Stiletto said: Očekivano mučenje posle evropskog četvrtka. Znam, znam, i Radnički je imao evropski četvrtak, ali "bunker, bunker, mašala" taktika je manje osetljiva na to. Zasluženo vođstvo. I ne samo posle Evrope, nego i ova kišurina. Bore se, stvarno se bore. Ja ne znam koliko se često prošle sezone dešavalo da imamo 70-30 posed protiv solidne ekipe, ili 25 šuteva na gol.
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Solidna utakmica dve ekipe koje su pre dva dana igrale evropsku utakmicu, dobar tempo koji je uglavnom diktirao Partizan dok Šumadinci nisu bukvalno popadali, presudila je i klupa pošto su igrači sa kklupe iz Partizana uneli novu vrednost dok su kod gostiju igrači sa klupe podbacili. Bez prljavština, uglavnom čista igra i nada da se i na našim livadama videti zanimljiv fudbal. Prethodno sam gledao Čuku i Nišlije, žali bože opreme koju koriste, baš loša utakmica bila. Edited 4 hours ago by Perkos2
fillam Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Quote To znači da će na žrebu imati pet mogućih protivnika nenosilaca: *pobednik Larne (Severna Irska) – Santa Klara (Portugalija) *poraženi Servet (Švajcarska) – Utreht (Holandija) *poraženi Fredrikštad (Norveška) – Mitjilend (Danska) *poraženi AEK Larnaka (Kipar) – Legija Varšava (Poljska) *pobednik AIK (Švedska) – Đer (Mađarska) Najbolja opcija da nam opet zapadne AEK... Od 4 otpadaka iz LE, 3 u našem šeširu... postajem team Ludi Žex 🫠 Edited 1 hour ago by fillam
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Fredrikstad bi bila ok opcija. Tipa su 7. trenutno u Norveškoj. A i Servete je loše krenuo sezonu u Švici. Dva ubedljiva poraza u prva dva kola. Izbegao bih Santa Claru i novi put na sred Atlantika. A i Kiprane, ako baš ne mora. Al prvo treba izbaciti Škote. Edited 57 minutes ago by Xpert 1
Recommended Posts