Smrtokapa Posted yesterday at 12:33 PM Posted yesterday at 12:33 PM (edited) 11 minutes ago, Clash said: Mislim gledanje u wc šolju, jer na osnovu uzorka urina i stolice možeš puno toga saznati o sebi, o načinu kako živiš, šta nije u redu i šta trebaš ispraviti. Gledanje u wc šolju>>>> astrologije Zato treba imati onu old school nemačku šolju što ima rupu na ivici, a na sredini prostor za posmatranje, a ne onu francusku sa rupom na sredini. P.S: Quod est superius est sicut quod inferius, et quod inferius est sicut quod est superius. P.S.2: Ovaj post je proseravanje. Edited yesterday at 12:41 PM by Smrtokapa 1
Mina D. Harker Posted yesterday at 12:40 PM Posted yesterday at 12:40 PM 59 minutes ago, Mina D. Harker said: zabavna tema za razgovor. Aaand it's gone. 2
McLeod Posted yesterday at 12:59 PM Posted yesterday at 12:59 PM 36 minutes ago, Smrtokapa said: Ne znam da li su gori ljudi koji veruju u horoskop ili ljudi koji pljuju po horoskopu, baš je mrtva trka. (Kao vaga ne mogu da se odlučim.) Ne pljujem po horoskopu koliko bi zapravo trebalo, samo me ne interesuje. Gluplje je od onih likova koji misle da su "probudili" ChatGPT i komuniciraju sa bogom preko njega.
Dragan Posted yesterday at 01:35 PM Author Posted yesterday at 01:35 PM Utice li pun mesec na vas ? Mene ponekad drzi dugo budnim.
DameTime Posted yesterday at 01:39 PM Posted yesterday at 01:39 PM Kakva je ovo analna fiksacija (feces i ostalo), ffs? Dižite Frojda iz groba...
Div Posted yesterday at 01:49 PM Posted yesterday at 01:49 PM Kad sam ja rođen, horoskop nije radio, bio je isključen, tako da nemam znak, ja sam blanko. 1
Smrtokapa Posted yesterday at 01:51 PM Posted yesterday at 01:51 PM Ovoga mi dajte: Quote Tyromancy is a method of divination or fortune-telling using cheese. Written accounts of the practice date from the 2nd century AD, with it reaching the height of its popularity in the Middle Ages and early modern period. In the 21st century, the practice draws on methods from dream interpretation and antique spell manuals.
Mina D. Harker Posted yesterday at 02:04 PM Posted yesterday at 02:04 PM (edited) Osjećam da svi koji se javljaju na temi horoskopa da podijele sa nama kako ne vjeruju u horoskop tajno žele da kažu koji je njihov znak, al im glupo. 😜 52 minutes ago, DameTime said: Kakva je ovo analna fiksacija (feces i ostalo), ffs? Dižite Frojda iz groba... edit ...ajde neću danas Edited yesterday at 02:32 PM by Mina D. Harker 1
Eddard Posted yesterday at 02:45 PM Posted yesterday at 02:45 PM 39 minutes ago, Mina D. Harker said: Osjećam da svi koji se javljaju na temi horoskopa... Ja sam primoran da se javim, tako da... 😁 1 1
Dragan Posted yesterday at 02:50 PM Author Posted yesterday at 02:50 PM Ako imate nesrecu da vam je Devica parner, trebate zbog mira u kuci posebno obratiti paznju sta kupujete i po kojoj ceni. Device nisu zlopamtila, ali imaju dobro pamcenje i stedljive su, sto znaci da ce se i nakon dugog niza godina setiti da ste kupili nesto sto je samo kilometar dalje u drugoj radnji bilo bilo 10 dinara jeftinije (ili za iste pare bolji artikal). Devica 23. avgust - 22. septembar
DameTime Posted yesterday at 03:24 PM Posted yesterday at 03:24 PM 38 minutes ago, Eddard said: Ja sam primoran da se javim, tako da... 😁 I just poked you 😜
RatzenStadt Posted yesterday at 04:22 PM Posted yesterday at 04:22 PM Toe ista vrsta ljudi kao oni koji govore drugima da je igra u kojoj drugi uzivaju losa, da je puna bagova, da su losi glasovi, ili u krajnjoj liniji da su video igre gubljenje vremena. Gotovo kao da im je krivo sto se drugi zabavljaju. 1
Dragan Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago 9 hours ago, Jezebel said: da se prijavim i ja za zapisnik, red je vaga/lav Ovo je zaista interesantna kombinacija. Mozes li, ako nije previse intimno, malo opisati taj unutrasnji odnos vage, koja zeli harmoniju i odmerenost i lava koji je odvazan i odlucan ? Osim toga vazduh - vatra. Interesantno je posmatrati i odnos znakova po elementima, kako u okviru znak-podznak, tako i u odnosu medju partnerima. Vatreni: Ovan, Lav, Strelac Zemljani: Bik, Devica, Jarac Vazdusni: Blizanci, Vaga, Vodolija Vodeni: Rak, Skorpija, Riba 1
MilošVB Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Čista fizika. Kao što vetar utiče na nas, kao što alkohol utiče na nas, tako utiče i nešto visoko gore na nebu svojim fizičkim karakteristikama u tom trenutku, a posebno si podložan tom pečatu kad si sićušan i tek si izašao iz mame. Edited 11 hours ago by MilošVB 1
Dragan Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago (edited) Ako hocete da poklonite sat jednoj Devici. Ovako nesto ga uzasava. A ovako nesto odusevljava. Alternativno. Idealan poklon za jednu Devicu (pre pojave interneta). Edited 10 hours ago by Dragan
Dragan Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago 21 hours ago, Mina D. Harker said: Reveal hidden contents Btw, ja sam Škorpija Je li istina da ste veoma ljubomorne, ili su vas samo nabedili ? Spoiler Škorpija stoji na obali reke i htede da pređe na suprotnu stranu. Pošto je veoma slab plivač, zamoli žabu da je prenese na drugu stranu reke. – Da nisi ti luda?, uzvikne žaba. Ti ćeš me ubosti dok ja plivam i udaviću se. – Draga žabo, nasmeši se škorpija, ako te ja ubodem, i ja ću se udaviti s tobom. To nema uopšte logike. – Tu si u pravu! Uskoči. Škorpija se popela i na pola puta prelaska reke, ubola je žabu. Dok su se utapali, žaba pomirena sa sudbinom upita: Da li se sećaš da si rekla da nema logike da me ubodeš, sada ćemo se oboje udaviti. Zašto si to učinila?! – To nije vezano sa logikom, odgovori škorpija. Ja sam škorpija, to je u mojoj prirodi. 😁
Mina D. Harker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 45 minutes ago, Dragan said: Je li istina da ste veoma ljubomorne, ili su vas samo nabedili ? Ništa više nego neki drugi znak, po mom iskustvu. Ali istina je da imamo intenzivan pogled, Vinona Rajder je dobar primjer. Inače podznak mi je vaga - kad smo kod nekompatibilnih kombinacija. "U meni se bore dva vuka..." 🤣 1
Recommended Posts