Smrtokapa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 11 minutes ago, Clash said: Mislim gledanje u wc šolju, jer na osnovu uzorka urina i stolice možeš puno toga saznati o sebi, o načinu kako živiš, šta nije u redu i šta trebaš ispraviti. Gledanje u wc šolju>>>> astrologije Zato treba imati onu old school nemačku šolju što ima rupu na ivici, a na sredini prostor za posmatranje, a ne onu francusku sa rupom na sredini. P.S: Quod est superius est sicut quod inferius, et quod inferius est sicut quod est superius. P.S.2: Ovaj post je proseravanje. Edited 6 hours ago by Smrtokapa 1
Mina D. Harker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 59 minutes ago, Mina D. Harker said: zabavna tema za razgovor. Aaand it's gone. 2
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 36 minutes ago, Smrtokapa said: Ne znam da li su gori ljudi koji veruju u horoskop ili ljudi koji pljuju po horoskopu, baš je mrtva trka. (Kao vaga ne mogu da se odlučim.) Ne pljujem po horoskopu koliko bi zapravo trebalo, samo me ne interesuje. Gluplje je od onih likova koji misle da su "probudili" ChatGPT i komuniciraju sa bogom preko njega.
Dragan Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Utice li pun mesec na vas ? Mene ponekad drzi dugo budnim.
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakva je ovo analna fiksacija (feces i ostalo), ffs? Dižite Frojda iz groba...
Div Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kad sam ja rođen, horoskop nije radio, bio je isključen, tako da nemam znak, ja sam blanko.
Smrtokapa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovoga mi dajte: Quote Tyromancy is a method of divination or fortune-telling using cheese. Written accounts of the practice date from the 2nd century AD, with it reaching the height of its popularity in the Middle Ages and early modern period. In the 21st century, the practice draws on methods from dream interpretation and antique spell manuals.
Mina D. Harker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Osjećam da svi koji se javljaju na temi horoskopa da podijele sa nama kako ne vjeruju u horoskop tajno žele da kažu koji je njihov znak, al im glupo. 😜 52 minutes ago, DameTime said: Kakva je ovo analna fiksacija (feces i ostalo), ffs? Dižite Frojda iz groba... edit ...ajde neću danas Edited 4 hours ago by Mina D. Harker
Eddard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 39 minutes ago, Mina D. Harker said: Osjećam da svi koji se javljaju na temi horoskopa... Ja sam primoran da se javim, tako da... 😁 1 1
Dragan Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Ako imate nesrecu da vam je Devica parner, trebate zbog mira u kuci posebno obratiti paznju sta kupujete i po kojoj ceni. Device nisu zlopamtila, ali imaju dobro pamcenje i stedljive su, sto znaci da ce se i nakon dugog niza godina setiti da ste kupili nesto sto je samo kilometar dalje u drugoj radnji bilo bilo 10 dinara jeftinije (ili za iste pare bolji artikal). Devica 23. avgust - 22. septembar
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 38 minutes ago, Eddard said: Ja sam primoran da se javim, tako da... 😁 I just poked you 😜
RatzenStadt Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Toe ista vrsta ljudi kao oni koji govore drugima da je igra u kojoj drugi uzivaju losa, da je puna bagova, da su losi glasovi, ili u krajnjoj liniji da su video igre gubljenje vremena. Gotovo kao da im je krivo sto se drugi zabavljaju.
Recommended Posts