Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Ma dobro Vanja dosao proslog leta kada se skroz promenio ceo tim i bio jedini domaci igrac, odnosno jedini domaci koji je igrao nekada, pa nisu ni mogli da stave fazon Lakića za kapitena, da jos uvek igra fazon Mačvan logično ko bi bio kapiten.

Mogli su da stave bili koga, ako je mogao Panter... Samo priznaj da si lupio i to je to

Posted (edited)
5 hours ago, Bogoljub Gagic said:

Ниђе везе с везом, Јаго је дошао у Звезду као шампион Немачке и МВП финала, у ЕК је имао 13 поена 6.1 асистенцију.
Миљеновић не долази са 20% ове репутације.

Dolazi za ulogu treceg plejmejkera, kao sto je i Jago dosao.

Tako da ima vjeze s vjezom. 

Edited by Markoss
  • Like 1
Posted
Just now, Markoss said:

Dolazi kao treci plejmejker, kao sto je i Jago dosao.

Tako da ima vjeze s vjezom. 

Daj Markose, prokomentariši nam ove bitnije stvari koje se tiču izbora kapitena. Pusti Jaga sad

Posted (edited)
11 minutes ago, The_Big_S said:

Daj Markose, prokomentariši nam ove bitnije stvari koje se tiču izbora kapitena. Pusti Jaga sad

Kalini se ne svidja ovaj pravac u kom idemo sto se tice sklapanja tima i strategije. Pricao je i sa Drcelom, i sa Janisom oko toga, i iznenadio se da se Grk ne mesa mnogo u "svoj posao". Verovatno je to i dovelo u pitanju celu pricu oko uloge kapitena, ne znam da ima neke veze sa protestima iskreno.

Mislim, svi domaci igraci su slozni oko toga. I sa Teom je to bio problem. U fazonu su da klub gubi identitet tako i da je ova koncepcija osudjena na propast.

Edited by Markoss
  • Like 5
  • Tuzno 1
Posted (edited)
8 minutes ago, Markoss said:

Kalini se ne svidja ovaj pravac u kom idemo sto se tice sklapanja tima i strategije. Pricao je i sa Drcelom, i sa Janisom oko toga, i iznenadio se da se Grk ne mesa mnogo u "svoj posao". Verovatno je to i dovelo u pitanju celu pricu oko uloge kapitena, ne znam da ima neke veze sa protestima iskreno.

Pa ko je onda izabrao Dobrića koji je bio 13. igrač rotacije prošle godine (a ni ove neće sigurno biti bolje po njega) ako se Sferopulos ne meša u svoj posao? Drčelić?

i kada se sve to izdešavalo uopšte obzirom da one izjave Kaline o svemu tome od pre neki dan ne deluju tako? Čovek je pre 3-4 dana jasno i glasno rekao da bi mu bila čast. A tada se već znala i strategija i kako je tim sklopljen.

Nešto mi tu ne pije vodu

Edited by The_Big_S
  • Like 5
Posted

Izuzetno je loše što klub gubi identitet sigurne kuće za veterane, koji ostaju bez mogućnosti da sami odluče do kada će klub da ih plaća.

• Like 6
  • Ha-ha 1
Posted
9 minutes ago, Markoss said:

Mislim, svi domaci igraci su slozni oko toga. I sa Teom je to bio problem. U fazonu su da klub gubi identitet tako i da je ova koncepcija osudjena na propast.

Bukvalno pre tri dana je rekao da prihvata ulogu kapitena i da mu je cast. Ako je imao neki problem sa Janisom i koncepcijom to je mogao davno da ispolji, a ne juce. Glupost.

• Like 4
Posted

Team Guru ovde, ne vidim poseban problem ako Dobrić bude kapiten (sem što ljudi više vole Kalinu u toj ulozi), za to nije nužno da igrač bude neki od glavnih protagonista. Da citiram Karija Pešića, kapiten je socijalni vođa i često uopšte nije najbolji igrač tima, zato što najboljim igračima nije potrebna ta dodatna odgovornost. 

Posted (edited)
2 minutes ago, DameTime said:

Team Guru ovde, ne vidim poseban problem ako Dobrić bude kapiten (sem što ljudi više vole Kalinu u toj ulozi), za to nije nužno da igrač bude neki od glavnih protagonista. Da citiram Karija Pešića, kapiten je socijalni vođa i često uopšte nije najbolji igrač tima, zato što najboljim igračima nije potrebna ta dodatna odgovornost. 

Problem je u tome sto je trener predlozio Kalinu za kapitena, on je to prihvatio, a onda se umesao neko drugi i doneo odluku da Dobric bude kapiten. Na taj nacin je direktno potkopan autoritet trenera, ja ne znam kako ne vidis problem u tome.

Edited by Haggard
Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Mislim da je ovo pogrešno potpuno. Kalina nama nije uopšte najbolji igrač tima u ovoj fazi karijere.

Radi se o ličnosti, stavu, autoritetu na terenu i u svlačionici itd..itd...

Sem toga što je duže u timu, ni jedan drugi racionalan argument ne vidim na Dobrićevoj strani...

• Like 7
  • Thanks 1
Posted

Ajde razmisljam na glas otisli Nedovic , Lazic , Mitrovic , Teodosic , Petrusev .

Dosli Miljenovic , Stojkovic , Radosic , Skobalj

Ostali Dobric , Davidovac , Kalinic , Plavsic se vratio sa pozajmnice . 

Ne kazem da jeste tako , ali dal samo Zvezda micajuci ove momke koji su pred penzijom , pokusava dovesti neke nove mlade momke koji ce jos dugo biti domaca osnova kluba .

Do prosle sezone smo svi pricali sta ce nam domaci penzioneri koji nista ne donose , sad je problem sto smo odstranili neke od njih i doveli strance nikad nam udovoljiti . 🙂

• Like 4
Posted
33 minutes ago, Mrk said:

Mogli su da stave bili koga, ako je mogao Panter... Samo priznaj da si lupio i to je to

Nisu mogli da stave, jer su svi igraci dosli juče.

Kako neko da dodje na prvi trening 20.avgusta i kaze mu Obradovic: Hvala sto si prvi put u Partizanu od sutra ti si novi kapiten Partizana..

Marinkovic je dete tog kluba i proveo vise godina vec u Partizanu, plus je jedini iskusan domaci igrac..

Posted (edited)
5 minutes ago, The_Big_S said:

Mislim da je ovo pogrešno potpuno. Kalina nama nije uopšte najbolji igrač tima u ovoj fazi karijere.

Radi se o ličnosti, stavu, autoritetu na terenu i u svlačionici itd..itd...

Sem toga što je duže u timu, ni jedan drugi racionalan argument ne vidim na Dobrićevoj strani...

Evo da kažem iskreno, meni Kalinićevo ponašanje iz prošle sezone nikako nije nešto što uliva kapitensko poverenje. Mislim da mu se sve navedene osobine pripisuju na osnovu prva dva mandata u KKCZ.

Nisam držala sveću ljudima u klubu ni treneru pa da znam zbog čega ovakva uloga, pišem iz ugla (automatskih) tvrdnji da ta uloga nije za Dobrića.

Edited by DameTime
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, DameTime said:

Evo da kažem iskreno, meni Kalinićevo ponašanje iz prošle sezone nikako nije nešto što uliva kapitensko poverenje. Mislim da mu se sve navedene osobine pripisuju na osnovu prva dva mandata u KKCZ.

Nisam držala sveću ljudima u klubu ni treneru pa da znam zbog čega ovakva uloga, pišem iz ugla (automatskih) tvrdnji da ta uloga nije za Dobrića.

Dobrićevo ponašanje nisam ni primetio. Ćuti, radi ,ne buni se, ne raspravlja se.. koliko šanse na kašičicu dobije ispoštuje, ali nisu mi ni to odlike kapitena da budem iskren.

Veći je problem ovde što kako je Markoss između redova rekao da to nije odlučio Sfero nego Drčelić.

Posted
Just now, The_Big_S said:

Dobrićevo ponašanje nisam ni primetio. Ćuti, radi ,ne buni se, ne raspravlja se.. koliko šanse na kašičicu dobije ispoštuje, ali nisu mi ni to odlike kapitena da budem iskren.

A da li je odlika kapitena da ne iskontroliše reakcije na sudijske odluke ili poteze saigrača? Pošto smo to videli od Kalinića.

Nije bio nivo Teodosića, ali i te kako je bila primetna frustracija koja proističe iz toga što ne može da odigra na nivou kao u prajmu. Možda Kobra na kraju bude loš kapiten, samo za tu ulogu nije nužno da imaš neki eksplozivan personality, da budeš bučan i svi primete tvoje ponašanje (dobro ili loše).

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
27 minutes ago, Markoss said:

Smeta im manjak domaćih igrača u rosteru ili manjak kumova i drugova?

• Like 3
Posted
14 minutes ago, Haggard said:

Problem je u tome sto je trener predlozio Kalinu za kapitena, on je to prihvatio, a onda se umesao neko drugi i doneo odluku da Dobric bude kapiten. Na taj nacin je direktno potkopan autoritet trenera, ja ne znam kako ne vidis problem u tome.

Ti to bas znaš da je tako, ili praviš pretpostavku u glavi onako 

Posted
46 minutes ago, Haggard said:

Nije odbio. Na prvom javnom treningu je receno da ga je Sferopulos preporucio za kapitena, a on je rekao da rado prihvata ulogu i da mu je cast. Ocigledno je usledila intervencija sa strane.

Сферопулос је рекао да су ту Калинић, Добрић, Давидовац, чак и Кодија је споменуо, тако да нигде није издвојио Калину самог.

И ја бих волео да је Калинић, ништа против ако је Добрић, напротив заслужено.

Posted
6 minutes ago, Haggard said:

Izvor? Veliki je problem ako je tako, ali nemamo pojma sta je istina.

Zapravo i lici na Sfera da izabere Dobrica za kapitena kao svojevrsnu utesnu nagradu i kompenzaciju za to sto ce mu uloga i ove sezone biti mizerna. 

Posted (edited)
2 minutes ago, fradler said:

Izvor? Veliki je problem ako je tako, ali nemamo pojma sta je istina.

Zapravo i lici na Sfera da izabere Dobrica za kapitena kao svojevrsnu utesnu nagradu i kompenzaciju za to sto ce mu uloga i ove sezone biti mizerna. 

Izvor je Kalina, koji je rekao da prihvata ulogu kapitena. Moguce da je sam sebe predlozio, ali to bas ne ide tako.

Edited by Haggard
Posted
7 minutes ago, Haggard said:

Ok, nadjite opravdanje za ovu skandaloznu odluku ako vam je tako lakse.

Није изабран неко ко је јуче дошао у клуб већ Огњен Добрић, а сад се ложите да је то политичка одлука колико год хоћете ако вам је тако лакше.

• Ha-ha 1