Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Mile1 said:

Ovde se plakalo sa Nedovicem sta ces vise, tako da me i dobriceva popularnost kod navijaca zvezde ne iznenadjuje. Da bi igrac bio omiljen kod navijaca zvezde potrebno je da

1.ne voli partizan 

2.bude na tribini i navija za zvezdu 

3.da cesto ima izjave kako voli zvezdu 

4.baci neku patkometriju prema kk partizan 

5.da se baci u prvi red tribina 

A to sto ispada u odbrani kao iz voza, sto ne moze pogoditi otvorenu trojku to je sporedno. On ce uvek biti kninska kobra sa sa sa

Dobrića raja voli jer je u skladu sa svojim mogućnostima Zvezdi dao MNOGO... Nmg ja da ne volim Dobrića što ne igra ko Lenard... Npr ne volim Petrušev jer odaje utisak fakina, jer se šteka u odbrani a u napadu bilda statistiku... A Dobrić je svjestan koliko (ne)zna košarke i zato se bori i baca ko golman u aut za loptom... Npr siguran sam da većina navijača Zvezde puno više gotivi Aleksu nego Vasu.. jedan je bezrezervni fajter , drugi je kao neki veliki igrač koji je u reprezentaciji ostavio traga ko Raško Katić otprilike...

• Like 1
Posted
1 hour ago, Sector said:

Dobrićeva popularnost kod navijača KKCZ mi je najveća misterija univerzuma.

Realno mogao bi i zaseban topik da dobije.

Dobrić je zaslužio popularnost zbog doprinosa Zvezdinim rezultatima u prošlosti.

Zaslužuje i poštovanje zbog pristupa na svakoj utakmici bez obzira na ulogu i minutažu.

S tim da se ja ne slažem da on može da bude druga opcija na poziciji 3 sa regularnom minutažom, jer je u ovoj fazi karijere izuzetno nepouzdan šuter. Ne odnosi se samo na prošlu sezonu U EL koju je završio sa 7 utakmica bez pogođene trojke, već i na prethodnu sezonu kod nas (22/23) koju je završio sa 32,4% za tri, s tim da je i do tog procenta došao sa dobrim procentima u zadnjih 6-7 utakmica kada smo ostali bez šansi za plasman među 8.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, Mile1 said:

Ovde se plakalo sa Nedovicem sta ces vise, tako da me i dobriceva popularnost kod navijaca zvezde ne iznenadjuje. Da bi igrac bio omiljen kod navijaca zvezde potrebno je da

1.ne voli partizan 

A to sto ispada u odbrani kao iz voza, sto ne moze pogoditi otvorenu trojku to je sporedno. On ce uvek biti kninska kobra sa sa sa

Dobrić se poštuje pre svega zato što uvek pruža maksimalnu borbu i zalaganje, bez obzira na jasne i brojne košarkaške nedostatke.

Takođe, mnogo godina je proveo u Zvezdi i ipak nam nešto dao, opet u skladu sa svojim igračkim mogućnostima i limitima.

Za sve to vreme se maksimalno fer i sportski ponašao prema svima, ne pamtim ni jedan njegov incident, bilo na terenu ili van, kao i nekorektnu izjavu prema bilo kome, uključujući i Partizan, a patkometrije nema ni u naznakama.

Druga stvar je što njegovi igrački kvaliteti ne odgovaraju onome što mi očekujemo od tima sa ovoliko novca, pogotovo kad ga koristimo na poziciji koja mu nije primarna.

Na tribini jeste bio, tačno je i da se baca u prvi red - to svi navijači svih klubova vole kod svojih igrača, posebno kod onih sa deficitom kvaliteta.

• Like 3
Posted
17 minutes ago, dunaj95 said:

Ne treba biti isključiv ... Nema tu pravila domaći igrač/polovan stranac... Tu je pitanje ličnosti, karaktera... Npr uzmi i uporedi Bolombija i Petruševa... Pa i Kodi je dobar dio sezone giljao poprilično i igrao povrjeđen bitne mečeve ... Poprilično pošteno i borbeno za Zvezdin dres igrali su i Nelson, Ðenka, Volters, Stratos, pa i Gidraitis npr, i kada se raspadao vidjelo se da se trudi i da mu je krivo... Dobrić je ozbiljan karakter. 

Poenta je da moraš selektovati fajtere i igrače gladne uspjeha...

Ono ćemu se ja potajno radujem je da će ova ekipa Zvezde imati tu vrstu gladu... Jer ima popriličan broj igrača željnjih dokazivanja... Karter, Nvora, Izundu, pa i taj Moneke...a djeluje da Kodi i Kenan imaju želju da poprave utisak..

Objasnicu ti zasto kazem tvrdim da su vecini klinaca uzori Yago i Kenan , a ne momci kao Dobric , Davidovac , Kalinic koji ginu za nas klub . Samo zato sam rekao polovni stranci .

Posted (edited)

Једно је поштовање према Добрићу, које има свако од нас. Да га људи не поштују, не би био капитен.
Друго је што се потенцира како он треба да игра, и да се бесни на све живе у клубу што не игра.

Понекад имам утисак када људи причају о њему да је, Огњен Добрић > Црвена звезда

Те две ствари не знају да разиграниче.

Он ће ове године бити увек у 12, чак и када се врати Bolomboy. То је сасвим довољно у тренутној ситуацији и тренутној конкуренцији.

Од њега зависи колико ће играти.

Треба да покаже на терену и тренингу, да је бољи играч од Canaan, Nwora i Ojeleye. Да би добио неке минуте.

1. Добрић

2. Калинић

3. Moneke

4. Graham

5. Nwora

6. Carter

7. Miller-McIntyre

8. Bolomboy

9. Ojeleye

10. Rivero

11. Canaan

12. Izundu

13. Давидовац

14. Плавшић

15. Миљеновић

16. Радошић

Edited by BB7
Posted
9 minutes ago, BB7 said:

Једно је поштовање према Добрићу, које има свако од нас. Да га људи не поштују, не би био капитен.
Друго је што се потенцира како он треба да игра, и да се бесни на све живе у клубу што не игра.

Понекад имам утисак када људи причају о њему да је, Огњен Добрић > Црвена звезда

Те две ствари не знају да разиграниче.

Он ће ове године бити увек у 12, чак и када се врати Bolomboy. То је сасвим довољно у тренутној ситуацији и тренутној конкуренцији.

Од њега зависи колико ће играти.

Треба да покаже на терену и тренингу, да је бољи играч од Canaan, Nwora i Ojeleye. Да би добио неке минуте.

1. Добрић

2. Калинић

3. Moneke

4. Graham

5. Nwora

6. Carter

7. Miller-McIntyre

8. Bolomboy

9. Ojeleye

10. Rivero

11. Canaan

12. Izundu

13. Давидовац

14. Плавшић

15. Миљеновић

16. Радошић

Brate mi MORAMO da igramo sa tri centra. Gde će Kubanski Štime i Ebuku da nas nose u EL. Kakav god da je Plavša, nema šanse da igramo sa dva centra i da opet neki drugi igrači krpe tu poziciju kad smo na centru ubedljivo najslabiji.

Posted
20 minutes ago, Summerfunk said:

Brate mi MORAMO da igramo sa tri centra. Gde će Kubanski Štime i Ebuku da nas nose u EL. Kakav god da je Plavša, nema šanse da igramo sa dva centra i da opet neki drugi igrači krpe tu poziciju kad smo na centru ubedljivo najslabiji.

Pa računao je Bolomboja...

1. Kodi, Graham

2.Karter, Kenan

3.Kalinić, Nvora

4.Moneke, Šemi

5.Rivero, Izundu, Plavšić

Aj da kažemo da su ovih 11 do povratka Bokija zagarantovani... Ostaje prostor za jednog od Dobrić, Deda, Miljenović ... Dosta zavisi od toga kako će se Izundu pokazati... Dobrić će definitivno da se bori za minute sa Miljenovićem za tog 5og beka...jer jedino tu objektivno može upasti kada su svi spremni...

Posted
2 hours ago, Mile1 said:

Da bi igrac bio omiljen kod navijaca zvezde potrebno je da

1.ne voli partizan 

Врло вероватно највећа небулоза коју си досад покушао да прогураш да би исфорсирао свој ужасно досадни наратив о бескорисним домаћим играчима које навијачи Звезде држе за божанства. Имамо бар 15 кошаркаша у последњих 15 година које смо колективно ковали у звезде, а да ниједан од ових разлога није био повод за то.

• Like 9
Posted

Vidim, karte za vtb superkup pustene u prodaju na ticketsu. Pretpostavljam da kupljena karta vazi za sve meceve i da sezonske ne vaze.

Posted
50 minutes ago, fradler said:

Vidim, karte za vtb superkup pustene u prodaju na ticketsu. Pretpostavljam da kupljena karta vazi za sve meceve i da sezonske ne vaze.

Kad si vec oko tog kupa napisao da dodam da ce biti prenosen turnir na Kipru

• Like 1
Posted

Niti su Gudura i Vasa krpe kakve smo mogli da vidimo juce niti su igraci za koje je trebalo dati one milione kamione sto smo hteli jer - Srbi.

Svakako da kod nas ne bi izgledali tako ponajvise zbog drugacije vrste pritiska i drugacijeg koncepta rostera. 

Mada na kraju - najbolje za sve je sto su srecu pare pronasli negde drugo.

@ Dobric meni on licno nije jasan. Razumem i Cokijeve talove i domaca osnova ugovore ali on je prosle godine dosao na gotov roster, znajuci da je treca violina na poziciji. Izabrao je Cokijev masTan ugovor i de facto kraj ozbiljnije karijere ispred nastavka iste makar i u nekom EC klubu.

Ogi je svakako momak na mestu, cigan do koske i neko ko nece praviti bilo kakve probleme. Posteno ce odraditi svoje (mikro) minute. A sto se tice branjenja bekova, samo lud covek to moze da pozeli. Eno nek vrati utakmicu sa Barsom u Areni i "flaster" na Panteru.

• Like 3
Posted

Bolomboy izgleda od novembra na terenu.

Dobriću i Dedi svaka čast, ali oni nemaju kvalitet za Zvezdu koja želi u top 8. To smo se jako dobro uvjerili za ovih 7 godina. 

Skoro svi potezi su mi se svidili ovom prelaznom roku. Idealno bi bilo da su umesto Dobrića i Davidovca došla dva mladja talentovana igrača, željna dokazivanja. Ako me neko pita koji su to, evo da kažem Vojin Medarević i Pavle Nikolić. 

• Like 1