Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, GameChanger said:

Bogami prelako se zaboravlja kakve je utakmice imao Kodi, narocito na kraju El sezone, i kako smo mi tada igrali, koga pobedjivali ili gubili u produzecima.

Kodi i jeste pokazao da moze da bude prvi igrac pozicije pa cak i tima, ali ne konstantno i uz nekoliko bolnih "ali".

Uspeo je i pored toga sto ga je isao sut u zadnjim utakmicama da ne razigra ekipu. 70% sezone se bojao da ide na ulaz i uvaljivao drugima loptu i organizaciju napada, sluzio da prenese loptu u polje napada i pobegne u cosak.

Jedino sto je pokazao je da je za bekapa i da se sezona u Baskoniji bila sezona karijere i da to nece vise ponoviti.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
2 hours ago, GameChanger said:

Bogami prelako se zaboravlja kakve je utakmice imao Kodi, narocito na kraju El sezone, i kako smo mi tada igrali, koga pobedjivali ili gubili u produzecima.

Kodi i jeste pokazao da moze da bude prvi igrac pozicije pa cak i tima, ali ne konstantno i uz nekoliko bolnih "ali".

Savrsena dopuna za njega i jeste plej skorer koji bi resavao neizvesne zavrsnice, a ne bi sam po sebi zahtevao 30mpg kako bi usao u ritam.

U tom smislu bi Grejam mogao da bude ozbiljno pojacanje i pdgovarajuca puzla u ovom sastavu.

Pa njegove igre su dosta baš varirale. Najbolji je bio na kraju sezone, i nadam se da će preneti te igre u ovu sezonu. Nadam se da je imao neku blokadu, psihičku barijeru koju je prevazišao, uklopio se sa timom i da će moći ove godine da pokaže tu igru sa kraja prošle. Svakako imaće sad veću podršku na poziciji 1, a i više igrača koji mogu da igraju sa loptom, plus tu mu je i Moneke sa kojim se zna. 

Tako da i ja očekujem više od njega ove sezone, ali ono je bio komentar na prošlu.

Za Grejema se slažem svakako

Edited by Night wolf
Posted
27 minutes ago, Disfruto said:

Uspeo je i pored toga sto ga je isao sut u zadnjim utakmicama da ne razigra ekipu. 70% sezone se bojao da ide na ulaz i uvaljivao drugima loptu i organizaciju napada, sluzio da prenese loptu u polje napada i pobegne u cosak.

Jedino sto je pokazao je da je za bekapa i da se sezona u Baskoniji bila sezona karijere i da to nece vise ponoviti.

Plejin protiv Bajerna je zavrsio sa 8 asistencija, igrao je 40 minuta sa indeksom 23 a tim je postigao 93 poena.

Na poslednjih 5 utakmica u EL indeks mu je varirao od 13 do 19 (sezonski prosek 10), preuzimao odgovornost, pogadjao i promasivao u poslednjim napadima (na zalost, cesce ovo drugo), ekipi uopste nije falilo razigravanja jer smo bili ultra efikasni.

Falio je iso skorer da resava poslednje napade i malo srece sa povredama, jedno od ta dva smo mozda i resili sa Grejamom.

Da ne pominjem sto je Kodi riljao u odbrani od 1 do 5, otvarao tranziciju itd.

Kaze prevodi loptu i ide u cosak, ne nego ce svaki napad da izpritiska protivnika na prenosu, odbrani centra u svicu, pokupi defanzivni skok, organizuje napad i da aistenciju centru ala Teo.

Nivo razmazenosti koji izvire iz tvog komentara je na nivou milionera sa tribina hale u Monaku.

Mada, taj sto sedi tamo verovatno zna da se ne razume u kosarku, ko sto se oci na terenu ne razumeju u njegov posao, pa i ne ide daleko sa komentarima.

Kodi je prosle godine bio jedan od trojice igraca kod nas koji su mogli da igraju 25mpg, toliko ce igrati i ove.

Posted
21 minutes ago, GameChanger said:

Plejin protiv Bajerna je zavrsio sa 8 asistencija, igrao je 40 minuta sa indeksom 23 a tim je postigao 93 poena.

Na poslednjih 5 utakmica u EL indeks mu je varirao od 13 do 19 (sezonski prosek 10), preuzimao odgovornost, pogadjao i promasivao u poslednjim napadima (na zalost, cesce ovo drugo), ekipi uopste nije falilo razigravanja jer smo bili ultra efikasni.

Falio je iso skorer da resava poslednje napade i malo srece sa povredama, jedno od ta dva smo mozda i resili sa Grejamom.

Da ne pominjem sto je Kodi riljao u odbrani od 1 do 5, otvarao tranziciju itd.

Kaze prevodi loptu i ide u cosak, ne nego ce svaki napad da izpritiska protivnika na prenosu, odbrani centra u svicu, pokupi defanzivni skok, organizuje napad i da aistenciju centru ala Teo.

Nivo razmazenosti koji izvire iz tvog komentara je na nivou milionera sa tribina hale u Monaku.

Mada, taj sto sedi tamo verovatno zna da se ne razume u kosarku, ko sto se oci na terenu ne razumeju u njegov posao, pa i ne ide daleko sa komentarima.

Kodi je prosle godine bio jedan od trojice igraca kod nas koji su mogli da igraju 25mpg, toliko ce igrati i ove.

Citajuci ovo pomislio bih da smo bili u top 5 napada u ligi a ne zapravo medju najgorima. Moze da obrani sta god hoce kad mu svaki blok idu ispod i sto je jedan od najgorih half court napadaca u ligi. Te mane ne mogu da se nadomeste zato i jeste za  bekapa, da li mu je ugovor veci nego sto treba - jeste. 

Nedovic bolji organizator igre 3 puta od pomenutog.

Ovoj ekipi treba pnr kreator koji ce da namesta centre i krila kao sto je Graham, dok doticni moze da igra u specificnim petorkama koje bi igrale strogo tranziciju.

• Like 1
Posted

Ми се вечито нешто надамо и нешто чекамо па од тога не буде ништа. Очекујемо да ће овај, онај и тај да дођу, па овај, онај и тај да оду, обе ствари се не десе, а прође нам 95% прелазног рока на то, и онда јебига, сеци уши, крпи дупе, дај РИП трио на центру, дај Смрадуљицу, дај доселекцију, дај новог тренера, само за управу нема никакве одговорности и све је супер. Распад на крају сезоне, нема везе јер нисмо плејоф екипа (каже наш тренер), у АБИ губиш од Сплита и сличних, ал' нема везе, јер ништа не доноси, и само шибај даље. Само нек се окреће.

Posted

Gledam sad na snimku kad je Nwora dosao, uzeo je broj 33. Taj broj je Plavsic nosio, mozda ipak nece igrati kod nas ili ce samo uzeti drugi😅

Posted

Screenshot-20250825-193817-com-instagram

Šteta i za njega. Najveći talenat sa najboljim skilom na našim prostorima koji se u potpunosti nije ostvario. Povrede i povrede. Kad je u modu najlepši za gledanje na terenu. Hvala na svemu. Ali najbolje za obe strane je ovaj odlazak. 

• Like 11
  • Tuzno 4
Posted
6 minutes ago, Čočo said:

Screenshot-20250825-193817-com-instagram

Šteta i za njega. Najveći talenat sa najboljim skilom na našim prostorima koji se u potpunosti nije ostvario. Povrede i povrede. Kad je u modu najlepši za gledanje na terenu. Hvala na svemu. Ali najbolje za obe strane je ovaj odlazak. 

Polako se ostvaruje sve ono sto sam pricao . Sledeci je Yagisa i nas roster je zatvoren . 🙂

• Like 5
Posted
2 minutes ago, Daiki Ito said:

Polako se ostvaruje sve ono sto sam pricao . Sledeci je Yagisa i nas roster je zatvoren . 🙂

Markoss rece da se trazi igrac spolja.

Steta bas za Nedovica, idealno ni bilo da je Cenan otisao a Neda ostao za manje para i manjom ulogom al jbg.

• Like 4
Posted
2 minutes ago, Daiki Ito said:

<prosecan zvezdas mode on>

Cekaj, stani... kako mislis roster je zatvoren?! 

A prelazni rok je ziva stvar? A final cut? A doselekcija?

<prosecan zvezdas mode off>

• Ha-ha 3
Posted
2 minutes ago, Stefi88 said:

Markoss rece da se trazi igrac spolja.

Steta bas za Nedovica, idealno ni bilo da je Cenan otisao a Neda ostao za manje para i manjom ulogom al jbg.

Da mi ne zamjeri brat Markos ne trazi se vise nista , to bi bilo to .

Oni zadovoljni mi mozda i ne .

2 minutes ago, Kooineeperk said:

<prosecan zvezdas mode on>

Cekaj, stani... kako mislis roster je zatvoren?! 

A prelazni rok je ziva stvar? A final cut? A doselekcija?

<prosecan zvezdas mode off>

Doselekcija u Decembru ce stici jedan momak kojeg mi svi odje mnogo volimo i postujemo . 🙂

• Love 1
Posted

Ne znam, meni nekako zao, iako je ovo odlican potez i za klub i za njega...

Vildosa kicks, Nedovic rises, The Trojkaaaaa! 💪🏻❤️🤍💪🏻

Aj sa srecom Nedo, zdravlje da te sluzi, pa da se jednog dana vratis u svoj klub i zaduzis neku finu fotelju😎

• Like 14
  • Love 1
Posted

Znači ako ode Jago, onda dovodimo jos jednog beka i onda po prvi put necemo imati cuvenu doselekciju, medjutim ako Jago ostane, moguce da nikoga vise necemo dovesti, jer bismo 19 igraca imali, pa bismo cak jednog klinca kojeg smo doveli morali da izbacimo sa spiska za Evroligu.

Sto se centra tice, ako se Rivero pokaze solidno sto neki i ocekuju zaista, onda necemo ni u toku sezone klasicnog centra dovoditi, a verujem ni cetvorku i tu smo popunjeni bas.

Posted

Jbg, iako je ovako gotovo sigurno najbolje za obe strane, ne moze da ne ostane zal za Nedovicem. Asocijacija na neku Zezdu koja nije bila sns prcija, megaloman i pijani milioner a opet - igrao je ozbiljne minite samo u toj i takvoj Zvezdi. 

Najtalentovaniji srpski bek u poslednjih 20ak godina koga su povrede i kurcobolja za odbranom delile od mnogo vece karijere.

Uvek ce se pamtiti prvi korak, ostavljanje cuvara u prasini, the trojka, trpanje kosa protivnika kad je u zoni i uopste ples po terenu.

Nemanja, hvala na svemu!

• Like 10
  • Love 4
Posted

Umesto Jaga je doveden Graham i svakako neće dolaziti još jedan plej. Umesto Nedovića je doveden Karter i svakako neće dolaziti još jedan bek. 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Zelim svim Zvezdasima da se napiju veceras, da proslave preporod nase ljubavi Zvezde. Od danas Zvezda vise nece biti luzerska ekipa, nego ekipa sa mudima.

Presrecan sam, bukv najlepsi dan u ovoj godini mi Zvezda priredila ❤️🤍

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)
2 minutes ago, Veteran said:

To bi bilo to.

Ne bi se slozio zavisi od toga da li i kada se nadje Kenanu angazman . Da smo trenutno van marketa da ali iz razloga sto ne mozemo dovoditi igrace ako ne mozemo da se resimo postojeceg kadra. Kada se resi pitanje Kenana tada ce se i znati da li dovodimo ili ne beka. Kenanu je receno da se na njega ne racuna. Ima ponudu iz kine aolidnu na 2 godine pa ce da vidimo sta ce se desiti 

Edited by Maverick88
  • Like 4
Posted (edited)

Nemanja Nedovic derbi utakmice u drugom mandatu u KKCZ:

Od dolaska do 21.10.2023, 

Ukupno 10 utakmica (17, 20, 23, 19, 0-povreda, 10, 21, 19, 0, 12)

Racunajuci ovu sto je povrijedjen izasao ima 14.1ppg , a ako je ne racunamo cak 15.67ppg.

Od 21.10.2023. do danas, 

Ukupno 12 utakmica (16, 11, 9, 7, 21, 8, 11, 11, 12, 5, 4, 19)

Za taj period je imao 11.167ppg 

Ukupno u drugom mandatu ~12.5ppg

Hvala ti za sve Nemanja, a pogotovo za istorijsku trojku u prvom vecitom derbiju koja ce ostati urezana u stranice istorije KK Crvena zvezda.

Edited by Sokmeniki
  • Like 7
Posted (edited)

Sve i da je u svom drugom mandatu postigao samo the trojku, za mene je dovoljno da bude besmrtan.

Veliki čovek, zvezdaš, igrač. Žao mi je što su svi mišljenja da nam je upravo on bio najveći problem prošle sezone.

Nije svakako zaslužio pogrdne komentare. Hvala Nemanja na svemu. I da, nikad u životu osim kada su mi se rodila oba deteta nisam bio onako srećan, kao kada si im dao onu trojku iz ugla.

Edited by Brajant Danston
  • Like 4