Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Teško da Malik razmišlja o Evropi.

Patrick Beverley: Malik Beasley thinks he's going to be on an NBA roster next season

Aug. 01, 2025, 11:31 AM GMT+2

Patrick Beverley: I’m in Paris though, after Monaco. I’m in Paris, eating at the restaurant and a guy tapped me like, “Malik Beasley’s downstairs.” I’m like, “Who?” “Yeah, Malik Beasley. Old team.” “Oh… Michael Beasley?” “No no no. Malik Beasley. Pistons.” “Oh okay.” So I see him downstairs and I’m kind of hesitant too. I’m like, “Damn, you hot right now, man. You got feds on you and everything.” But man, he was in good spirits. He was in real good spirits. I was able to chop it up with him. His mouth, his demeanor—seems like he’s in a good place. He’s confident. He seems like he’s going to be on a roster next season. Hey, I’m telling you what he felt. I’m not telling you what the truth is.

Posted (edited)
50 minutes ago, Wook said:

Teško da Malik razmišlja o Evropi.

Patrick Beverley: Malik Beasley thinks he's going to be on an NBA roster next season

prebse reklo da je u pitanju onaj drugi pot-head Bizli...

ali generalno svi Bizliji su upitni.

Edited by Wingwalker
Posted
19 minutes ago, Wingwalker said:

prebse reklo da je u pitanju onaj drugi pot-head Bizli.

Who?” “Yeah, Malik Beasley. Old team.” “Oh… Michael Beasley?” “No no no. Malik Beasley. Pistons.” “Oh okay.”

Posted (edited)
21 hours ago, fradler said:

Da, Graham je i definitivno u Beogradu.

I dalje mi nije jasno zasto bi samo njega maltretirali da doleti i odradi preglede po hitnom postupku, ali nadamo se najboljem...

Meni se pre cini da je on ovde po svojoj zelji, da se upozna sa gradom, dvoranom, ljudima iz kluba, da vidi gde bi ziveo pre nego sto potpise... a ne da smo ga mi cimali da dolazi zbog pregleda.

Edited by Haggard
  • Like 1
Posted

"Razgovori sa Crvenom zvezdom oko dolaska Marka Gudurića su otpočeli već početkom 2025. jer je to bilo označeno kao klupski prioritet broj jedan. Posle nekoliko meseci Crvena zvezda je dala izuzetnu ponudu za visegodišnji ugovor, koja je možda bila i jedna od najvećih u klupskoj istoriji", kaže Ražnatović za Mozzart Sport i dodaje: "Naša odluka je bila da se ne upuštamo u pregovore i da na taj način osiguramo da Marko bude miran i fokusiran na završnicu Evrolige i Fajnal for".

"Nakon osvajanja Evrolige i sjajnih partija, ponude drugih timova su se logično znatno povećale i tome nije bilo moguće parirati, bez obzira što je ponuda Crvene zvezde za srpske uslove bila gotovo neverovatna", ističe poznati agent za naš sajt.

• Like 2
Posted
6 minutes ago, fradler said:

"Razgovori sa Crvenom zvezdom oko dolaska Marka Gudurića su otpočeli već početkom 2025. jer je to bilo označeno kao klupski prioritet broj jedan. Posle nekoliko meseci Crvena zvezda je dala izuzetnu ponudu za visegodišnji ugovor, koja je možda bila i jedna od najvećih u klupskoj istoriji", kaže Ražnatović za Mozzart Sport i dodaje: "Naša odluka je bila da se ne upuštamo u pregovore i da na taj način osiguramo da Marko bude miran i fokusiran na završnicu Evrolige i Fajnal for".

"Nakon osvajanja Evrolige i sjajnih partija, ponude drugih timova su se logično znatno povećale i tome nije bilo moguće parirati, bez obzira što je ponuda Crvene zvezde za srpske uslove bila gotovo neverovatna", ističe poznati agent za naš sajt.

Jadan Marko... ipak nije sve do novca. Samo da ne dodje kad ne bude imao gde.

• Like 15
  • Thanks 1
Posted
19 minutes ago, fradler said:

ovo zvuci logicno

i ok mi je da ga nismo preplatili, ne bih rekao da bi nam bio takav gamechanger

• Like 3
Posted
Just now, NikadProtivKaline said:

ovo zvuci logicno

i ok mi je da ga nismo preplatili, ne bih rekao da bi nam bio takav gamechanger

Sigurno smo hteli da ga preplatimo cim pise za srpske uslove neverovatna ponuda

• Like 1
Posted
Just now, Nini3112 said:

Sigurno smo hteli da ga preplatimo cim pise za srpske uslove neverovatna ponuda

pa ocigledno da nismo kad su mu drugi nakon par dobrih partija nudili znacajno vise

moja logika je da smo nudili nesto sto mu je realna trzisna vrednost...za nase uslove ogromne pare, ali toliko vredi

onda je odigrao sjajan F4 i cifra otisla 30% gore

ok mi je da se ne preplacuje igrac na osnovu toga sto je vanredno odigrao 2 odlicne tekme, ili kao sto mi znamo na osnovu toga sto je komsijama zabio 20p

• Like 15
Posted
36 minutes ago, Nini3112 said:

Jadan Marko... ipak nije sve do novca. Samo da ne dodje kad ne bude imao gde.

Kakvi su to foliranti, cuo sam pricu da se Lazic buni oko raskida ugovora sa Zvezdom, zeli jos da igra.

Pa majku mu, da ti nije Zvezde, igrao bi ceo zivot za FMP, ne bi video reprezentaciju, a novac koji je dobio, ne bi umeo da izmasta.

• Like 14
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ma šta Miško zna, on mu je samo menadžer.

Sad će da dođu neki dobri momci, "insajderi", da nam objasne ko je sa kim ručao, ko se kome nije javljao i ko je koga uvredio ponudom.

Jedva čekam.

• Like 2
Posted

Onda tako kažeš, a ne kakiš i ne vređaš nam inteligenciju. 

Što se Lazića tiče, neću da pričam jer ne znam pouzdano. Međutim ako je tačno da on tu nešto zateže, valjalo bi ga podsetiti da nije igrao skoro cele prošle sezone. 

Posted

Брате мени је исто засметало да због "пара" Гудура изабере Армани, али нису то било које паре, кад будемо и ми сви на форуму дошли у ситуацију да изаберемо између 2 милиона и 3 милиона знаћемо зашто је одабрао како је одабрао. Углавном је таква перцепција код свих нас као да се ради о милион динара па ајде као одрекни се јер волиш Звезду, али из приложеног се види да није то баш тако.. 

Posted (edited)

Mile Ilić je pre svega jedan sjajan momak i neko ko voli Zvezdu.

Siguran sam da se ne bi se igrao sa izjavama Wojnarowskog, najuticajnijeg novinara u svetu košarke u poslednje dve decenije…

Edited by Naša posla 2.1
  • Like 2