Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, fradler said:

Ziv nisam da vidim plan B sarlatana iz kluba. Nadam se da je David Lighty pod ugovorom.

Plan b je da se optuže blokaderi, i rektor Đokić.

• Pumpaj! 1
Posted

Koliko smarate sa Bagzijem i Dozetom, a u klub se vratio toliko priželjkivani Tomić i to na funkciju, citiram: "generalnog menadžera - prvog čoveka sportskog sektora". Pa ako se već seku vene što nismo doveli Lonija fucking Vokera (lol), može možda neka kritika i ka njemu da se uputi, ili to pak nije popularno i ne uklapa se u standardni narativ?

• Like 22
  • Thanks 6
  • WOW 1
Posted
3 minutes ago, aleksa7 said:

Мицић добио шест милиона по сезони, Вокер три и по, Гудурић и Томпсон скоро три, Петрушев отишао из личних разлога и за два милиона уз NBA излаз, Отуру добио два милиона од пијаног милионера, од Лоа смо одустали, Хауарда и Мозеса Рајта никад нисмо ни контактирали, Болдвин споменут само као идеја. Једини који нас је одбио и отишао негде за мање новца је Едвардс, никог другог није ни било реално да доведемо. Да смо им дали наведене паре, срало би се о њиховим манама и како трошимо без смисла. Зауставићу се овде да случајно не постанем ђавољи адвокат ове двојице типова.

Za Gudurica se pisalo da je dobio 2,5,nisam procitao nigde da je Micic dobio 6,zasto je Edvards odbio Zvezdu i otisao za manje pare,a uvek je zgodo napisati da je neko otisao iz "privatnih razloga"..Sve bih te ovo pitao i jos stosta da si advokat uprave,ali posto nisi,onda cu se zaustaviti

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
7 minutes ago, Stefi88 said:

Verujete u sve slepo...

Zato što smo mi,

verovali slepo,

da je naš Loni, 

lagao nas neko, 

zato što su mu, 

od svega pare preče, 

govnar ode, u Makabi ovo veče. 

Posted (edited)
6 minutes ago, liv7 said:

Za Gudurica se pisalo da je dobio 2,5,nisam procitao nigde da je Micic dobio 6,zasto je Edvards odbio Zvezdu i otisao za manje pare,a uvek je zgodo napisati da je neko otisao iz "privatnih razloga"..Sve bih te ovo pitao i jos stosta da si advokat uprave,ali posto nisi,onda cu se zaustaviti

Ти и да се не зауставиш не би ме много дотакло пошто сам твоје намере већ наслутио пре неки дан кад си промашио презимена двојице новопридошлих играча и Плавшићу додао две године да би учврстио своју феноменалну поенту.

Edited by aleksa7
  • Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, aleksa7 said:

Ти и да се не зауставиш не би ме много дотакло пошто сам твоје намере већ наслутио пре неки дан кад си промашио презимена двојице новопридошлих играча и Плавшићу додао две године да би учврстио своју феноменалну поенту.

Plavsicu sam nehotice dodao godinu i 5 meseci,a ne 2 godine.Greska zbog koje se izvinjavam..Cudi me da mi to dodavanje godina zameras,obzirom da si Micicu,Guduricu i Vokeru dodao stotine hiljada evra u ugovore koji su potpisali.Mogao bi i Ti da se zbog toga izvinis,ali naslucujem tvoju nameru da to neces uciniti.

Posted

Pa ako su tacne ove informacije koje se prenose oko ugovora u Makabiju tj 10 miliona za 3 godine, NBA klauzula i ovo leto do 1. Avgusta tj jos nedelju dana (uz NBA klauzule na leto 2026-te i leto 2027-me) onda ne znam kolika je trebala biti ponuda od Zvezde i sto se tice novca i sto se tice NBA izlaza da bi je prihvatio u odnosu na ponudu Makabija.

• Like 19
Posted

Lonnie Walker is on his way to Maccabi Tel Aviv. The guard has finalized his terms with the Yellows and will earn $2.2 million per season, for two years, and it should be noted that the player holds an exit clause to the NBA until August 1. So what can fans expect from him? Mainly, dunks that will shake the rings across Europe. Walker is reasonable from outside the arc, and has not bad morals.

Sport5 je preneo da je plata Walkeru 2.2M dolara. Nije opravdanje da nismo mogli da ispariramo ponudi.

• Like 3
Posted

2,2 je vec realnija cifra.Tesko da Makabi u okolnostima u kojima se nalazi,sa ambicijama sa kojima ulazi u sezonu,sa platama ostalih igraca koje su u proseku znatno manje i od ovih 2,2 miliona evra plati Vokera 10 miona za 3 sezone..ali,dobro,istina se,ovog puta,brzo probila...

Posted
12 minutes ago, Disfruto said:

Sport5 je preneo da je plata Walkeru 2.2M dolara. Nije opravdanje da nismo mogli da ispariramo ponudi.

Mozda mi ganjamo boljeg igrača :classic_huh:

• Ha-ha 3
Posted

Sramota. Kakav grozan dan. Nocas sam lose spavao i odmah sam predosetio ovakvom danu...

Kako oni misle ljudima da prodaju sezonske? Ovde sada jedino najbolji igrac monaca pegla stvari.. al nasi ne znaju da dovedu bombu... pa to ti je 🤕

• Ha-ha 3
Posted
26 minutes ago, liv7 said:

2,2 je vec realnija cifra.Tesko da Makabi u okolnostima u kojima se nalazi,sa ambicijama sa kojima ulazi u sezonu,sa platama ostalih igraca koje su u proseku znatno manje i od ovih 2,2 miliona evra plati Vokera 10 miona za 3 sezone..ali,dobro,istina se,ovog puta,brzo probila...

Zašto bi to bila realnija cifra. Zato što je u skladu sa histerijom koja vlada na forumu, naročito posle svakog potpisa komšija?

Radi se o dolarima, a ne evrima,  u evrima je to nepunih 1,9 miliona. Ispada da je u konkurenciji Reala i Zvezde izabrao najnižu ponudu, jer je od malena navijač Makabija? Izvorna vest iz US je bila "one of Europe’s highest-paid players". Sa tom "realnom" platom nije ni među prvih 20.

• Like 2
Posted
4 minutes ago, TB Told said:

Zašto bi to bila realnija cifra. Zato što je u skladu sa histerijom koja vlada na forumu, naročito posle svakog potpisa komšija?

Radi se o dolarima, a ne evrima,  u evrima je to nepunih 1,9 miliona. Ispada da je u konkurenciji Reala i Zvezde izabrao najnižu ponudu, jer je od malena navijač Makabija? Izvorna vest iz US je bila "one of Europe’s highest-paid players". Sa tom "realnom" platom nije ni među prvih 20.

1)Objasnih u svom postu zasto je cifra realnija iz ugla Makabija2).Gde sam napisao da je ponuda Makabija manja od ponude Zvezde?3)gde sam napisao da je odmalena navijac Makabija?4)Cak i da je nasa ponuda bila jaca-ne bi bio prvi koji bi nas odbio za manje pare(Edvards) 5)To sto ljudi ovde na forumu kritikuju poteze uprave,ne znaci da histerisu,a jos manje da ne vole Zvezdu.Naprotiv.

Posted

To da je navijač Makabija je naravno bila ironija, za koju sam verovao da je očigledna, jer sa platom od 1,9 miliona teško da je jedan od najplaćenijih igrača u Evropi.

Teško da nije histerisanje kad se na tu vest reaguje sa par desetina poruka tj psovki, što prema upravi (kao što @Guru napisa prema svima koji nisu Tomić), što prema "insajderu".

Posted

Svi su ocekivali Walkera, ali ne vidim da je srama sto nije dosao, realno 2,5-3 miliona ne bi dao za njega. Ma nivih el ekipa sa neogranicenim budzetima, trziste el igraca je tanko, tako da mora da se nadje sposoban sportki sektor koji moze da iskopa igrac za pristojne pare. Sad ispalo da za 2 milona ne kozes da dovedes top igraca... nije sami treba malo skautga i znanja.

Posted (edited)

Malo vise kukate nego što bi trebalo.

Nije bilo realno da Micic i Guduric završe kod vas u ovom trenutku.

To sto i Partizan i Zvezda imaju primetno veći budžet nego proteklih sezona ne znaci da mogu da dovedu proverene EL igrace u svom piku.

Okej naravno bude izuzetaka. Mi doveli onomad Pantera i Ledeja, vi Kampaca i Vildozu. Za 5 sezona je to 4 igraca. 

I dalje smo po budžetu i jedni i drugi oko 10 mesta, samim tim se i vrtimo oko tog plasmana.

Najbolje da imate ekipu

Micic, Guduric, Kalinic, Monek, Tajs

Kodi, Karter, Nwora, Odzelej, Rivero.

Slažem se sa većinom da se ne radi sa nekim planom, makar taj plan nije jos jasan, ali imaćete dobar tim, i obe ekipe ceka borba za plej of.

Edited by Coz29
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, TB Told said:

To da je navijač Makabija je naravno bila ironija, za koju sam verovao da je očigledna, jer sa platom od 1,9 miliona teško da je jedan od najplaćenijih igrača u Evropi.

Teško da nije histerisanje kad se na tu vest reaguje sa par desetina poruka tj psovki, što prema upravi (kao što @Guru napisa prema svima koji nisu Tomić), što prema "insajderu".

Nisam primetio tih nekoliko desetina psovki upucenih upravi i "insajderima".U mojim postovima neces naci ni jednu.Sto se ironije tice,u "slucaju" Voker je ima bas puno.