Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, TB Told said:

Verujem da je tako. 

Samo što bi u ovakvoj situaciji lažni košarkaški radnik sipao otrov prema igračima koji su ga odbili (kao što je radio u prošlosti u svakoj situaciji), tako da treba pohvaliti i ovakve poput Drčelića kad su krenuli drugim putem i preskočili jeftini sns populizam prethodnika. 

Pa sad da Drcelic koji je prototip SNS privrednika može ići drugim putem i preskočiti SNS populizam nisam baš siguran.

Tj. siguran sam da ne može, neće i ne sme. 

A nije i da u ovom tekstu nema nikad u istoriji, stub srpstva i ostala zamlaćivanja.

Istina je da nema onog Čovićevog otrova posluženog u šolji ironije.

Posted

Imaju i imali su iste naslove ili slične i prema komšijama. Samo sad smo mi u fokusu jer su komšije neeksponirane, ne prave skandale, ne busaju se da su velikosrpski klub, već rade i ćute. Treba im samo još Theis i onda možemo da se slikamo sa svim ambicijama.

1 minute ago, RSF said:

Ne znam da li sam lose razumeo ali cini mi se da smo gotovi sa pojacanjim...

Ma jok, to se nikad ne zna.

Posted
1 minute ago, RSF said:

„Ekipa za narednu sezonu je pojačana, osvežena i podmlađena. Ispunili smo sve što je „struka“ tražila od nas, ali tu nije kraj! 

Mislim da ovo znaci da nismo gotovi sa pojacanjima, osim ako laze

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, RSF said:

Sto bi Dejo rekao - ne znam kako si dosa' do te konstatacije...

Koji je plan u nastavku prelaznog roka – šta može da se očekuje do početka sezone?

"Ekipa za narednu sezonu je pojačana, osvežena i podmlađena. Ispunili smo sve što je struka tražila od nas, ali tu nije kraj!"

• Like 1
Posted

Ove izjave Drčelića (ili izjave date pod njegovim imenom) su najbolje izjave koje sam čuo iz kluba još od ohoho. Znamo svi ko je i šta je Drčelić, ali drago mi je da makar zrno razuma ipak postoji u klubu. Siguran sam da se traže rešenja za uvaljivanje ugovora igrača koji nisu viđeni u klubu za narednu sezonu, nije to lako uraditi. Ti ugovori su ipak Čovićevo delo, bez obzira što bi posledice trebalo da snose i pojedinci koji su se uhvatili u kolo sa njim i pristali da budu ikebane na odgovornim pozicijama.

Što se Petruševa tiče, ne treba plakati za njim. Odličan igrač, ali sa mnogo mana koje se mogu eksploatisati. Karakterno to definitivno nije to, mnogo puta potvrđeno. Nebitno, hvala mu za sve što je dao klubu, a dao je makar to da je činio naše utakmice gledljivima u momentima kada mu je malo ko pomagao u tome od saigrača. Trofeja se sa njim baš i nismo naosvajali, a sva je prilika i da ne bismo ni da je ostao, jednostavno - odličan igrač i nikakav lider, a to bi morao da bude s obzirom na sposobnosti na parketu. Od mene nikad neće dobiti ni zvižduk ni ružnu reč, stvarno nema potrebe za tim. Niko od nas ne zna zasigurno šta je ko tu kome obećavao i kako su se pregovori odvijali pri čemu je jasno je da i u našem klubu ne sede majke tereze nego vucibatine, a očigledno je došlo i do nekih nepredviđenih porodičnih okolnosti, to svi provlače kao faktor. Sve najbolje u reprezentaciji i sve najgore u Dubaiju, naravno osim povreda i osim kad igraju protiv Partizana. Ostaće i lepi momenti da se pamte što se tiče njega u našem dresu, ali moglo je to i mnogo bolje i lepše. U Dubaiju makar neće imati pritisak toksičnih navijača i raznoraznih kompleksaša koji dolaze na utakmice da leče lične frustracije.

• Like 32
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

odličan igrač i nikakav lider

Ovo. Tipičan lik koji da 30 poena a ekipa mu izgubi 15 razlike.

Posted
38 minutes ago, JPM said:

@TripleJ Prema onome što je juče rečeno a nakon ovog Drčelićevog intervjua, verovatno je Olimpijakos probao da izvuče maksimum novca jer smo mi toliko zagrizli da moramo imati Srbe u timu, pa kad im nije prošlo, onda su aterirali na realnu cenu. I ta priča da će je Filip sam platiti je bullshit, naravno.

Mene nešto zanima sad, video sam i sinoć par opaski. Jel ljudi ovde na forumu shvataju da Olimpijakos nije bratski klub Zvezdi (nije da bi to nešto i značilo u moderno doba biznisa), već da su NAVIJAČI bratimljeni? Jel to ulazi u glavu prosečnom posetiocu ovog foruma? Prema tome, zajebite te zajedljive komentare pune sarkazma o bratskim klubovima. To nije tačno.

Sada razne su price. Na svim grckim portalima se pise o 1 milion eura. E sada sta je istina,? Verovatno 800-900 hiljada. Ostojini portali su gurnuli 500 hiljada da bi uneli jos neko seme razdora u nas klub, a grci stavili milion da bi Olimpijakos izaso sto bolje iz citave price 😄

Posted
5 minutes ago, JPM said:

2 minutes ago, The_Big_S said:

Zar to nije Nedović ?

Zar to nije Yago?

Posted

Jesu sva trojica. Zato smo i ispušili za trofeje. Oni izdivljaju, pogledaš statistiku +/- otišo u -20.

• Like 1
Posted (edited)
14 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Sada razne su price. Na svim grckim portalima se pise o 1 milion eura. E sada sta je istina,? Verovatno 800-900 hiljada. Ostojini portali su gurnuli 500 hiljada da bi uneli jos neko seme razdora u nas klub, a grci stavili milion da bi Olimpijakos izaso sto bolje iz citave price 😄

Filipova devojka, novopečena majka, namerno dala ime detetu koje se Filipu ne sviđa, onda to ishajpovala preko medija i otišlo sve u kurac. Dobro da nije otišao na Tajland...

...plot twist, jer je grobarka.

Edited by JPM
Posted (edited)
1 hour ago, BB7 said:

Све ово што се дешава, добар је показатељ да је одлука да се склоне Човићеви домаћи играчи била добра.

Велика је штета што су неки од њих Звездаши, и као такви одлучили су се да подгревају масу која верује да се нешто дешава унутар клуба.

Не дешава се ништа, само сте добили захвалнице јер су Нвора, Монеке, Картер и Оџелеј у овом тренутку бољи играчи од вас.

Вероватно су поједини мислили да до 40. године треба да играју у Звезди за 500 хиљада, јер су заслужни за нешто. Уосталом, читамо и коментаре... Доста се потенцира да су људи незахвални.

Чиме сам ја то незахвалан, што желим да у клубу за који навијам не игра 7 35-годишњака који више немају где? Што су пре 7 година дали Звезди то што су дали. Хвала им на томе.

Не живим у 2017. него идем ка 2026.

Koliko je sve dobra odluka,odgovor ce nam dati rezultati. Biće teško sve uklopiti ali podmladjivanje ekipe je bilo neophodno. 

Nije problem što se traže bolji,mladji igraci nego što se omalovazavaju dosadasnji igrači, nazivaju svakakvim imenima.Isto što i ove čeka posle par loših utakmica,sezone sa jednim trofejem,neulazenjem u top8. 

Nezahvalnost je drugo ime za navijače kojima drugi kreiraju mišljenje o značaju trofeja. Koji ne slave kad ga osvoje a ceraju sve kad ga ne osvoje.

Edited by borisbakic
  • Like 2
Posted
9 minutes ago, Fromthecorner said:

Ispalilo ga 10 igraca

To su nas ispalili, a ne klub. Mi smo se palili na poluinformacije i netacne informacije o igracima koje kao dovodimo. Ispalili su nas Petrusev i Guduric, ali to je i rekao. Za Micica smo se samo raspitivali, pa tako i nije mogao da nas ispali.

• Like 2
Posted
27 minutes ago, JPM said:

A zapravo, za 2 mandata koja je bio tu, kad god je on dao dosta poena ili smo pobedili ili baš tesno izgubili...izuzev prvog EL derbija prošle sezone.

• Like 2
Posted
5 minutes ago, VISOKOLETAC said:

To su nas ispalili, a ne klub. Mi smo se palili na poluinformacije i netacne informacije o igracima koje kao dovodimo. Ispalili su nas Petrusev i Guduric, ali to je i rekao. Za Micica smo se samo raspitivali, pa tako i nije mogao da nas ispali.

Ispalio nas je je i Maodo Lo. Nolan je rekao da je u zavrsnim pregovorima.. a a on na kraju potpisao za Zalgiris 😁

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Prijatelj mi je bio na svadbi kod Vildoze. Drug je sa mladinim ocem. Slikao se sa Kampacom i pitao, normalno, da li dolazi kod nas, na šta je Kampaco crkao od smeha i rekao mu u fazonu, slučajno sam završio prošli put u Zvezdi, morao sam da prespojim do planiranog povratka u Madrid, bio sam jednom, dovoljno je. I rekao mu je da apsolutno nikakvog kontakta između njega, menadžera, Reala i nas nije bilo.

A mi ovde ispisali 5 stranica o Kampacu.

• Ha-ha 6
Posted
6 minutes ago, Dropkick Murphys said:

A zapravo, za 2 mandata koja je bio tu, kad god je on dao dosta poena ili smo pobedili ili baš tesno izgubili...izuzev prvog EL derbija prošle sezone.

Sećam se finala kupa Zvezda-Mega. Zvezda bez pola tima plus odlazeći OBrajant, Mega naložena sa Petruševim i Simonovićem, twin towers.

I šta bilo. Posvršavao im Marc Dickson Strawberry po licu. Rutinirao ih čovek. Filip je dobar igrač za nebitne utakmice, stegnu se mudanca kad je važno. Pogledaj pod slobodna bacanja u ključnim trenucima. Jedva dobaci do prvog obruča.

Posted
8 minutes ago, pavlaka said:

Ispalio nas je je i Maodo Lo. Nolan je rekao da je u zavrsnim pregovorima.. a a on na kraju potpisao za Zalgiris 😁

Nije nas ispalio , odustalo se od njega kao i od Lorenza, a bilo je price i oko Tompsona ali on je zeleo pre u spaniju a i mislim da ga nasi nisu bas zeleli 

Posted
3 minutes ago, Maverick88 said:

Nije nas ispalio , odustalo se od njega kao i od Lorenza, a bilo je price i oko Tompsona ali on je zeleo pre u spaniju a i mislim da ga nasi nisu bas zeleli 

Izgleda si stvarno bio u pravu za Filipa i lične razloge tako da ti dugujem izvinjenje. Samo, mnogo mi bilo smešno, jebena sapunica.

Izvini.

• Love 1
Posted

Koji su tačni razlozi Filipovog odlaska? 

Ako postoji nešto konkretno, trebalo bi to znati. Nije u redu momka pljuvati bez razloga. 

Posted

Filip je igrač sa manama i vrlinama, ali bio sam za to da ostane zato što je the devil we know. Zna ga trener, zna se sa većinom saigrača, znamo šta možemo da dobijemo od njega. Sad treba uklapati čitavu centarsku liniju.

Posted
Just now, Tormund said:

Koji su tačni razlozi Filipovog odlaska? 

Ako postoji nešto konkretno, trebalo bi to znati. Nije u redu momka pljuvati bez razloga. 

Zašto bismo imali potrebu da znamo njegove privatne razloge?

• Like 10