Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Navodno 3-godisnji ugovor

I Misko je cava samo takva 

sa nama prvo jednogodisnji a onda pozajmica do kraja sezone

Necu mu zvizdati, neka je ziv i zdrav i osvoji zlato sa reprezentacijom ali bas gorak ukus

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Dzo23 said:

Petrušev u Dubai 3 godine. Putuj igumane...

Kako ono reče, "a to što veruješ u sve što je napisano, više govori o temi"

Mislim da će momčina uspeti da ujedini grobare i delije, da mu zvižde u Beogradu. 

• Like 2
  • Love 3
Posted
7 hours ago, Zvezdaš96 said:

Mislim da mi pored mladosti, atletike, energije koju poseduju svi igrači koji su ovog leta došli i želje, da poseduju i kvalitet.

Da se razumemo, ni ove sezone nas ne vidim na final 4(prosle sezone smo u jednom trenutku bili na deobi 4.mesta na fazon 8-10 kola pre kraja što je naš najveći uspeh u istoriji kluba u EL za sada), alii i da ostane ovakva ekipa, ja vidim Zvezdu ako se sve kockice poslože kao ekipu koja juri i sva 3 domaća trofeja i koja do poslednjeg kola juri plej of, a na fazon kolo-dva pre kraja obezbdjujemo makar 10.mesto u najgorem slučaju.

Znači stepenik po stepenik, Sferopulos ima još 2 godine ugovora kod nas i rekao je da mu je cilj da jednom uspe Zvezdu odvesti u top 4.

Odveo nas je u top 10, naredne sezone u top 8 dakle stepenik više, što znači da u poslednjoj godini mandata njegovog kada se ova ekipa uigra i nadogradi narednog leta, možemo čak i taj top 4 napasti i tako se oprostiti od Sferopulosa i uspešno ovaj ciklus odraditi, pa dovesti Alimpijevića ili Sašu Obradovića za poslednju sezonu u kojoj imamo A licencu, da dodatno nadogradi tu ekipu i napadne i jedino što nam fali, a to je EL!

Ne znam šta mi je bolje, to da smo mi izmislili i prodali Kampaca i Vildozu ili to da je Panter otišao u veci/bolji klub.

A i ova ideja da Sfero posle dve sezone u kojima izbori F8 i F4 dobije otkaz je isto dosta jaka...

Posted
2 minutes ago, paxxx said:

Ne znam šta mi je bolje, to da smo mi izmislili i prodali Kampaca i Vildozu ili to da je Panter otišao u veci/bolji klub.

A i ova ideja da Sfero posle dve sezone u kojima izbori F8 i F4 dobije otkaz je isto dosta jaka...

Zašto je jaka?

Pa dolazi do zasićenja a i ako bi napravio najveći uspeh ikada u KK Czv logicno i druge ekipe da bi ga htele i dovele mozda opet Olimpijakos a ugovor mu istice svakako..

Posted

Treba na vreme obavestiti Čovića da se ono Filipe Filipe, tana nana Filipe, ne odnosi na njegovog sina, da se ne prekidaju utakmice bezveze.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
51 minutes ago, mindgame said:

aj sto ga nema Markos, on se oglasio pre 3,4 dana, ali gde je @Mile1 ljudi ? Čovek takođe ima pouzdane info 

Aman ljudi, sto ih prozivate stalno, kad budu imali neki info i ako budu hteli da ga podele oni ce to i uraditi.

Edited by nunilo
  • Like 4
Posted
1 minute ago, JPM said:

Kako je obeštećenje za nas 1.2 miliona a za Dubai 500k. Može neko moguće tumačenje?

Bratski klubovi. A mi da vidimo pa da im opet pevamo u Areni...

Posted
Just now, Nini3112 said:

I to on placa bratina😀

Ma to je bullshit, dobio za toliko veći ugovor, ali kako se razlikuju klauzule? Ko je lagao, za 1.2 ili za 500k, nešto nije istina od ta dva.

• Like 1
Posted

Sad cemo videti ozbiljnost i ambicije kluba.

Nudili smo tonu kesa za Filipa i Vasu.

Ozbiljna pojacanja moraju doci na 1 2 5 inace ne pise se dobro...

• Like 8
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, JPM said:

Ma to je bullshit, dobio za toliko veći ugovor, ali kako se razlikuju klauzule? Ko je lagao, za 1.2 ili za 500k, nešto nije istina od ta dva.

Zašto ne bi bilo istina i jedno i drugo. Mi smo bili spremni da platimo više, jer nam Petrušev više znači, nakon što smo ispali iz kombinacija Olimpijakos baš i nije imao neku pregovaračku poziciju.

• Like 1
Posted
Just now, TB Told said:

Zašto ne bi bilo istina i jedno i drugo. Mi smo bili spremni da platimo više, jer nam Petrušev više znači, nakon što smo ispali iz kombinacija Olimpijakos baš i nije imao neku pregovaračku poziciju.

Zato što je sa 1.2 na 0.5 palo u roku od nedelju dana. Nije baš da Olimpijakos nema prebijene pare pa da toliko spušta cenu. Možda tamo u oktobru. Sad ne.

• Like 1
Posted
1 minute ago, JPM said:

Zato što je sa 1.2 na 0.5 palo u roku od nedelju dana. Nije baš da Olimpijakos nema prebijene pare pa da toliko spušta cenu. Možda tamo u oktobru. Sad ne.

Za bracu 1.2 za ostale 0.5,ipak brat nije dugme 😂,ps verovatno neko prebijanje za nekog drugog igraca u fazonu ti meni spusti tu ja cu tebi tu i svi srecni i zadovoljni

Posted
7 minutes ago, pavlaka said:

Sad cemo videti ozbiljnost i ambicije kluba.

Nudili smo tonu kesa za Filipa i Vasu.

Ozbiljna pojacanja moraju doci na 1 2 5 inace ne pise se dobro...

Budi skroman brate i budi presrećan i šutiraj se u peduu ako dodje neki bek ili plej, značii očekivanja smanji da jedan nizak igrač dodje i pevaaj ako to bude neki kvalitetan..

• Like 1
Posted
Just now, JPM said:

U oktobru ne bi dobili ni 200 hiljada. Nakon što se formiraju timovi niko neće da plaća obeštećenje.

Baskonija je pre mesec dana tražila jednu cifru nama i nije htela da spusti, a Olimpijakos je platio par stotina hiljada manje za Hola.

Nije palo za nedelju dana, to obeštećenje smo mi prihvatili još pre mesec dana. I tada je bilo jasno da sem nas niko nema nameru da plaća toliku cifru.

Posted
2 minutes ago, Fromthecorner said:

Kakav god bio Filip nemojmo da mislimo da i nasi nisu nesto zasrali u pregovorima, znajuci ovo sa Nedovicem itd

Zasrali ne zasrali sramota za igraca da nas tako vozao,s obzirom da mu dva puta spasavamo karijeru,trebao je odmah reci hvala na ponudi ali meni nije mesto tu.

ps nadam se da smo sada pametni i da ga vise necemo vracati.

• Like 3
Posted
4 minutes ago, Fromthecorner said:

Kakav god bio Filip nemojmo da mislimo da i nasi nisu nesto zasrali u pregovorima, znajuci ovo sa Nedovicem itd

Nesposobni, polupismeni diletanti u pregovorima sa balavim tipom koji cerki daje ime Stasia. 

What could possibly go wrong?

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
5 minutes ago, Fromthecorner said:

Da je ovo prvi put da se ovako ponaša pa i da verujemo u to.

• Like 3