Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)
3 hours ago, Todo said:

Odakle ta priča o 18mil?

Na više mesta sam pročitao 14mil za 3 god, i da je sada ispred Nanna..

Ima i na Mozzart sportu.

Prva info koju sam nasla je bila 6 m po sezoni (B92, Soccer) sad na Areni stoji 5… ok jeste razlika ali ne menja sustinu , postaje nalplaceniji igrac u EL.

Neki mediji pisu da je dobio i 10% vlasnickih udela kluba , sto mi zvuci neverovatno, ali ako je istina jos jedan nivo iznad svih ostalih u EL.

3 hours ago, Jeremija123 said:

Pošto su navijači u Turskoj poznati kao pristojni i primerni ljudi.

Sigurno nikada nije imao takvo iskustvo tamo, pa bi ostao šokiran na ove naše divljake.

Napisao sam, pogledaj podkast u kojem je pricao bas o tom delu. Za Fener kaze da je razultatski pritisak astronomski, ali da je pritusak svakodnevnice u CZ najveci. 

Edited by Admiral
  • Like 1
Posted (edited)
15 minutes ago, pavlaka said:

Daj ukratko 😊

Ukratko Luka iz podcasta drzi monolog i poradja visegodisnju mrznju prema Zvezdi, trenutno je otvoren 4 prsta

Edited by Fromthecorner
  • Like 20
  • Ha-ha 8
Posted
11 minutes ago, pavlaka said:

Daj ukratko 😊

I ja sam upao na pola ali koliko sam skontao popizdeo čovek što nisu pustili Plavšića da dodje u podkast pa je pustio jezik malo. Navodno Sfera bušili domaći igrači. Nisu najbolji odnosi u klubu. Nedović potpisao dvogodišnji ugovor, sada gledaju kako da ga se reše. Lazić navodno ima ugovor 420k po sezoni. Drčela zvao Guduru nakon potpisa za Milano.

Ne ulazim u tačnost informacija ali ima zanimljivog materijala.

• Ha-ha 1
Posted

U sustini nije pustio ni jednu informaciju, puca iz prazne puske i pokazuje animozitet prema Zvezdi jer navodno iz kluba nije dopusteno Plavsicu da gostuje u tom podcastu.

• Like 15
Posted
1 minute ago, alokin said:

I ja sam upao na pola ali koliko sam skontao popizdeo čovek što nisu pustili Plavšića da dodje u podkast pa je pustio jezik malo. Navodno Sfera bušili domaći igrači. Nisu najbolji odnosi u klubu. Nedović potpisao dvogodišnji ugovor, sada gledaju kako da ga se reše. Lazić navodno ima ugovor 420k po sezoni. Drčela zvao Guduru nakon potpisa za Milano.

Hahahaha cita Forum Luka ocigledno 🫣😂😂😂

Posted (edited)

Najgori košarkaši podkast u Srbiji, bez premca.

Sa jedne strane Kuzmanović, koji 20 godina ne prati košarku, ne zna imena pola igrača u El.

Sa druge strane Luka, koji o košarci nikad nije ni znao mnogo, neurotično rijaliti laprdalo.

Edited by Jeremija123
  • Like 31
Posted
16 minutes ago, alokin said:

Sta je od ovoga novo? Msm sta je rekao sto se vec ne prica ili nije pricalo? 

• Like 2
Posted
20 minutes ago, alokin said:

Nije rekao da su ga bušili već da ga nisu bušili nego da on ima loš odnos ka domaćim 

Posted

Ma levat,kao neke info ima a ustvari ništa,koliko sam skontao onaj Stex isto yutjuber mu je jaran,dijele informacije,a ni jedan nikakve info nema.

A standardna mu je priča,u Partizanu sve ekstra optimista a kod Zvezde nikad ništa ne valja,ukratko..

• Like 2
Posted

Coveku kao navijacu Partizana bi odgovaralo da nam bekovi budi Lazic i Nedovic, a prvi centar Mitrovic. Prodaje nam pricu kako je strasno to sto ih se Zvezda resava. Kao da su to igraci od 20 godina i da se ocekuje da eksplodiraju, a ne da su tu vec jako dugo i da se zna da sa njima nema napretka. Postavlja pitanje kako ce te se osecati ako Zvezda ode na f4, a igraju sve stranci. Valjda hoce da nas ubedi da je bolje da budemo 16, sa sve Mitrovicem i Lazicem u timu. 

• Like 19
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

Ugasio sam kada je ismevao navijace Zvezde kako su hvalili Janisa kad je imao 8 (naglasio tu osmu) uzastopnih pobeda protiv Zeljka.

Cim se neko pozove na to, vidis da je neverovatno navijacki ostrascen. Bukvalno od najgoreg amatera sa ulice do Fil Dzeksona, neka neko dodje i u derbijima sa ovakvim jednakim skupim timovima i ludilo armosferama uzme 8 uzastopnih pobeda, zasluzuje da se hvali na sav glas. Oni to ne mogu da prebole i to je to.

Ovo stvarno izgleda kao da je malo popio pre ukljucenja, pominje neke ekipe iz kraja, preti sta moze biti, zvuci kao mesavina Alex Jonesa i Bize dona Krusevca

Edited by bosMan_jr
  • Like 22
  • Ha-ha 3
Posted

Ne ulazeći u istinitost tračeva i insinuacija koje je izneo, čovek deluje zabrinjavajuće loše za osobu koja zauzima kakav-takav medijski prostor. Otprilike Anđus nivo, a Baka Prase je za njega ozbiljan dingospo.

• Like 14
Posted

Meni je Kalina nevjerovatno drag igrac i definicija je pobjednickog igraca no njegov status u trenutku povratka u Zvezdu (bilo prvi ili drugi put) se bas i ne moze porediti sa Vasom. Kalina je prije svega elitni igrac uloge na nivou najjacih EL klubova, jedan od najboljih u toj roli u zadnjih 15ak godina sigurno dok je Vasa ipak MVP kalibar igraca i certificirani EL superstar. Rolu kakvu Kalina ima u Zvezdi tesko da bi imao u bilo kom elitnom EL klubu odnosno bio bi svugdje igrac uloge koji radi prljave poslove za talentovanije od sebe dok je u Zvezdi, pogotovo u sezoni kad se prvi put vratio, jedan od nosioca ili the nosioc. Vasa s druge strane bi dobio kljuceve ekipe u koju god EL ekipu da ode. 

• Like 8
Posted
1 hour ago, Jeremija123 said:

Najgori košarkaši podkast u Srbiji, bez premca.

Sa jedne strane Kuzmanović, koji 20 godina ne prati košarku, ne zna imena pola igrača u El.

Sa druge strane Luka, koji o košarci nikad nije ni znao mnogo, neurotično rijaliti laprdalo.

Teska je konkurencija, meni licno tesko da one 6.75 slusam duze od 10 sekundi. 

Pogotovo kad krenu da objasnjavaju nesto, ili da pljuju igrace a blage veze nemaju (mi bar kenjamo ovde ne snimamo klipove). 

Jao Mile mi je favorit jos uvek. 

• Like 4
  • Tuzno 1
Posted

Cisto da pomenem, da se nadam da ce sledece godine igrati samo oni igraci koji ce pogoditi otvorenu trojku. Znaci ne zanima me sut iz driblinga, sut preko ruke, sut sa logoa..... samo da pogode trojku kada su sami kao duh.

I voleo bih da imamo igrace koji u kontri 2 na 1 zavrsavaju lagano i polaganjem, a ne sutem za tri. Nadam se da ne trazim mnogo 😀 

• Like 19
Posted

Sećam se kao juče da je bilo, izjave na NBA TV pre nekih, sigurno više od 20 godine, da je bila emisija o Detroit Pistonsima, gde Larry Brown kaže da "onaj ko ne može da pogodi bar 50% otvorenih šuteva - nije košarkaš".

Misli se naravno na utakmici, ne na treningu.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Sasha said:

Luka i Kuzma najgori košarkaški podkast  ikad. Oni ne prate košarku nemaju pojma o njoj

Tačno.

Međutim, kreću se u košarkaškim krugovima i do njih stižu razne informacije.

Tako da ne bih a priori odbacivao ovo što pričaju.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, quentin said:

Tačno.

Međutim, kreću se u košarkaškim krugovima i do njih stižu razne informacije.

Tako da ne bih a priori odbacivao ovo što pričaju.

Šta su sve pričali ne pratim ih?

Posted
1 hour ago, Sasha said:

Luka i Kuzma najgori košarkaški podkast  ikad. Oni ne prate košarku nemaju pojma o njoj

1 minute ago, Sasha said:

black-guy-computing-math-problems-meme-2

• Ha-ha 21
  • WOW 1
Posted
Just now, NMX said:

black-guy-computing-math-problems-meme-2

A ne pratim ih više jbg nisam dodao to više. Gledao sam ih na početku skoro redovno jer sam mogao na poslu to da radim. Jbg 

• Like 1
Posted
Just now, Sasha said:

Ma lupao,ništa konkretno,najviše o tome kako nećemo imati domaće igrače,kako možemo sad navijati za strance,kako ćemo se raspasti.A njegov Partizan godinama bez domaćih igrača..Ne priča šta bi sa Avramovićem, Smajlagićem, Trifunovićem,Tristanom a zna razvezati o našim za koje je i red da idu.U sustini bolje nemoj gledati samo ćeš se iznervirati .I da ako sam dobro shvatio kao Lazić sad produžio za 420 hiljada a Lazić prošlo ljeto produžio do ljeta 2026.

• Like 2
Posted

Sve da je i istina, slusati sta prica ovaj pijani grobar, koji zove nasu ekipu Nigerijci, koji govori za Bokana da je gospodin, stavlja Miliju Vojinovica u isti kos sa Zvezdom. Podcast se zove Lukrilo o svemu, a prica sat vremena o Zvezdi. 

"Plavsa nije dosao jer je podrzao Djokovica na Instagramu"????? 

Po tviteru citam kako je klub u losoj situaciji, kako je ovo sve istina, itd. Svako ko zeli dobro Crvenoj zvezdi, treba da proziva ovo smece odvratno i da mu ne daje sekund paznje.

Ovo je jak udar na klub i ovim postaje veliki neprijatelj kluba. Nista novo od grobarskih medija. 

• Like 9
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1