Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
27 minutes ago, Markoss said:

Koliko znam - Hauard nije opcija.

Logično. Ostao je Kenan, doveli smo Kartera i Nworu od kojih svi očekuju da budu “pogadjači” a ne šuteri, tako da vrv tražimo pleja koji zna da postavi pozicioni napad, koji je dobar organizator da nam Jago i CMM ne tapkaju loptu u mestu 23,5 sekundi…

• Like 3
Posted
7 minutes ago, Fromthecorner said:

Ima li nekih pomaka na najvaznijoj na parketu, poziciji 1 i koji je razlog sto smo propustili 10 igraca na toj poziciji, jel gledamo ka NBA ili nemamo para dok ne oteramo Yaga

Nema pomaka na poziciji PG. Na SG gledamo igrace preko bare.

• Like 17
Posted
4 minutes ago, Markoss said:

Pa nece ni biti pomaka osim ako dozet nije krenuo sa My player na 2K, pa kad dostigne 99 ocenu u svim kolonama, dovede sam sebe.

Kakav tacno pomak moze da se desi na PG ako ne gledamo preko, a sudeci po napisanom ne gledamo. Mozemo da se molimo da Vasa hoce da dodje, u sta nisam verovao nijednog trenutka, i to je to. Hoce li magicno da se pojavi plej za nas u Evropi?

Meni jedino sta ima smisla je ono sto sam vec napisao, a to je da tog kvalitetnog pleja trazimo preko, a da SG nece ni doci. Sve drugo mi je glupo na toliko nacina da ne znam ni odakle bih poceo.

• Like 2
Posted
8 minutes ago, Markoss said:

Jel sigurno ono sto je Andjudic potvrdio za mozzartsport, da igrac pod br 36 sig odlazi?

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
25 minutes ago, pavlaka said:

Jel sigurno ono sto je Andjudic potvrdio za mozzartsport, da igrac pod br 36 sig odlazi?

Sprdao se Anđuša, ostaje Neda.

• Tuzno 1
Posted (edited)

Naši žele da ovaj prelazni rok završe ni sa jednim pametnim potezom. Oboriće sve moguće rekorde besmisla i gluposti. 

-Treba nam ako ne dva onda makar jedan plej oni žele da dovedu na već jednog beka i jednog koji je već stigao još jednog beka.

-Na već tri krila koja imamo pod ugovorom oni dovode još trojicu. 

-Ali zato ćemo imati jednog klasičnog krilnog centra. 

-Od četiri centara jedini koji igra odbranu propustiće pola sezone a ostala trojica su na Vi sa odbranom. Ali daj i petog centra Rivera koji takođe odbranu samo na papiru može da gleda. Petrušev i da ostane je u ovih pet centara takođe gadljiv na odbranu. 

Ovakav bućkuriš od ekipe se dugo neće gledati na evropskom parketu. 

Edited by Čočo
  • Like 2
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted

Raduje me me što se gleda ka američkom tržistu. 

Ima jako dobrih opcija kad je ta pozicija 2 u pitanju. 

Što se tiče pozicije 1 siromašno je tržiste. Malo je pravih plejmejkera koji su sposobni da razigraju tim, i koji u suštini prave razliku, a da su nam koliko toliko realni.

Ako postoji igrač poput Karlik Dzonsa, da li u nba, g ligi ili Kini, treba ga podhitno uzeti. 

3 i 4 pozicije smo jako dobro pokrili. Zadovoljan sam. 

Što se tiče pozicije 5 skeptičan sam, i na prvu mi se ne svidjaju potezi koje smo povukli. 

Filip i Rivero nisu za prvog centra. Oba su ofanzivno mnogo bolji nego defanzivno, a to, što ranije napisa @Chaos Is Me nikad nije dobro.

Za centra, meni lično, je najbitnije da je prisutan na skoku, da kontroliše reket, i da ne primamo preko njega svaku utakmicu 20+ poena. U napadu šta uradi uradi. 

Fener je sa Kem Birčom i Melijem osvojio EL.

Al ajd vidićemo dalje. Da li će uopšte i biti to dvojac na poziciji 5, kao i šta će odabrati na gorepomenutim pozicijama 1 i 2.

Mislim da će nam ti potezi definitivno i determinisati sezonu u dobroj mjeri. 

I za kraj da pohvalim dovođenje mladog, lijevorukog Ognjena Radošića. Super potez. Vjerujem da će igrati u aba ligi 20+ minuta imati veliku priliku da napreduje. 👏

• Like 5
Posted
1 hour ago, Markoss said:

Koja je logika sa dovodjenjem SG ako vec imamo Cartera, Nworu, Cannana i Radosica?

Za PG mi je jasno.

• Like 2
Posted
6 minutes ago, JPM said:

Koja je logika sa dovodjenjem SG ako vec imamo Cartera, Nworu, Cannana i Radosica?

Za PG mi je jasno.

Od ove cetvorice se mozemo pouzdati samo u cartera. Canaan bi mogao biti od koristi ako se svede na ono sto najbolje radi i ako se od njega ne ocekuje da sam kreira za sebe, al to zahteva dovodjenjw ozbiljnog plejmejkera. Da ne kazem micica. Iako i moje informacije iz kluba kazu da se na nworu racuna kao na dvojku, meni to deluju suludo. Mozda bas u nekim specijalima koji minut uzme na dva, ali u kontinuitetu nema sanse da se gura sa njim na dvojci. Posto su male sanse da mozemo do dobrog pleja ja bih gledao jos jednu dvojku koja nije operisana od kreacije. Takvih granicnih nba/gleague igraca, za koje verujem da bi u evropi pravili razliku, ima. Ne mogu da prezalim sto smo propustili nowella ili makar duartea, ali i dalje se moze probrati nesto sto bi bilo da kazem recimo medium risk high reward.

• Like 1
Posted
13 minutes ago, JPM said:

Za PG mi je jasno.

Ma sta Radosica racunas...

A i duga je sezona realno...

Tek je polovina Jula, treba sacekati kraj prelaznog roka pa da sudimo, ne mislim na tebe nego generalno kazem... 😉

Posted

Moja neka logika je da nam treba jos jedan ballhandler na beku, vise plej ali ne midzet.

Na 2/1 imamo cartera, na dva Canaana i Nworu, cak i ako ne racunam Radosica. Bice tu dosta preklapanja i rotacije ali nisam bas siguran za tog SG da nam treba. 

Vasa bi bio idealan jer je gabaritno dvojka, a skilom jedinica. Ali jebiga...

Po meni nam treba Filip i jedna jedinica koja je Lorenco brown telo sa malo boljim sutem...Pa...kao onaj iz Fenera.

• Like 3
Posted (edited)

Банујте, не банујте како год оћете,

али мени ово са Васом дјелује да су они лупили цифру, па ако прође прође, ако не, ми му не гинемо, а и то наше је за ЕЛ ниво у Топ 10 плата.

Edited by Los_Pollos_Hermanos
Posted
16 minutes ago, Markoss said:

Navodno bi sutra trebalo da se zna ostaje li ili ne.

Znaci ozvanicicemo Rivera sutra.

• Ha-ha 5
Posted
22 minutes ago, Markoss said:

Nemaju on i Filip dodirne tacke.

Da li to znači da ako kojim slučajem Filip ne ostane, dolazi i Rivero i plus još jedan centar?