Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, StiviKivi said:

Nebitan lik. Dao nama 15ak poena pa smo ga doveli da ne igra.

U pionirskoj ligi je dao nama 59 poena i 11 skokova. Odatle interesovanje. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Hteli smo ga pre nego što je iz Vizure prešao u Igokeu. On je pametno izbegao nas u punom luku i otišao u Igokeu. Naši su ga pratili ovu sezonu i odatle i njegovo angažovanje. Inače pre odlaska u Igokeu osim nas, za njega su bili zainteresovani još Mega i Real. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Hteli smo ga pre nego što je iz Vizure prešao u Igokeu. On je pametno izbegao nas u punom luku i otišao u Igokeu. Naši su ga pratili ovu sezonu i odatle i njegovo angažovanje. Inače pre odlaska u Igokeu osim nas, za njega su bili zainteresovani još Mega i Real. 

Gde u Real...pa tamo će i narednih deset godina prvi plej i rešavač tesnih završnica biti  Serhio Sivi. 

• Ha-ha 2
Posted
Just now, Wingwalker said:

Gde u Real...pa tamo će i narednih deset godina prvi plej i rešavač tesnih završnica biti  Serhio Sivi. 

Verovatno u omladincima Reala. Kao i Nakić, Tristan itd. 

Posted

Ma kakav Real, to je groblje za talente. Svi vide Luku Dončića i misle tako ću i ja. A u stvari na jednog Luku dolaze 100 u namanju ruku onih Radončića ili Vukčevića, a u najgoru verovatno gomila talenata za koje posle niste ni čuli.

Radošić je talentovan klinac, ima odličnu visinu i frejm. Ali da, neće igrati. Upropastićemo ga.

• Like 1
Posted
1 minute ago, JPM said:

Ma kakav Real, to je groblje za talente. Svi vide Luku Dončića i misle tako ću i ja. A u stvari na jednog Luku dolaze 100 u namanju ruku onih Radončića ili Vukčevića, a u najgoru verovatno gomila talenata za koje posle niste ni čuli.

Kao i svaki klub u EL.

• Like 7
  • Thanks 1
Posted

Ne vidim potrebu da se omalovažava čak i mali Radošić, dečko je prije svega ozbiljan radnik, kulturan momak i ogroman potencijal, njega je igokea vidjela kao nosioca narednih sezona te mu dala i visegodisnji ugovor te smo platili obestecenje da bi dosao kod nas, ako mozete samo da ne pljujete i date decku podrsku jer je klinac 2006 godiste i sigurno bi mogao za dvije sezone biti nasa zlatna koka

• Like 27
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Čočo said:

Niko ga ne omalovažava i pljuje. Samo smo svi svesni da će grejati klupu i tribine. Daj Bože da dobije koji minut u ABA ligi. 

Ako pokaze sliku sa nase tribine i saceka do 30 godina igrace.

Posted

Нови члан нашег клуба је један од најталентованијих играча у свом годишту у Европи Огњен Радошић.

Bas da vidimo...

• Like 2
  • Love 1
Posted

Bolje radosic nego stefanovic. Po meni bi bilo najbolje da decko ostane jos jednu sezonu u igokei na pozajmici. Da igra, razvije se, cenim da stefanovic radi solidan posao tamo. 

• Like 6
Posted

Ovako sam pisao za Radosića pre nepunih godinu dana:

Ako pričamo o visokom plafonu, ne bih se kladio na njega. Upravo u tom probacivanju narandžastog kroz crveno sa trojke i vidim najveći problem. Obzirom da bi trebalo da igra kao 2/3.

Dobar je atleta, ima duge ruke, što ga već sada čini dobrim kradljivcem, a potencijalno još boljim igračem na toj defanzivnoj strani terena.

Brine me ona ofanzivna. Iako se u juniorskim danima profilisao kao poenter, znamo da je skroz druga priča kada se to prenosi na seniorski nivo, a deluje da fino kuburi sa šutem spolja. Oko 30% za tri prošle sezone u KLS-u, a procenti na turnirima (tipa to reprezentativno u16) budu i ispod, oko 20%. Nije segment koji ne može da se popravi ali mehanika izbačaja mi ne uliva nadu, a ni onaj momenat kad sam video slobodno bacanje protiv Budućnosti na kom je pogodio tablu...

Pritom, ume da tapka loptu ali ne na tom nivou da konstantno kreira za sebe i druge, već više završava na obruču u tranzicijama ili u nekim pravolinijskim kretnjama.

Za u18 reprezentaciju je sigurno dovoljno dobar, ne znam razlog zašto ga nije bilo, ali isto tako smatram da imamo 4 talentovanija igrača u tom uzrastu (Drezgić, Kostić, Dimitrijević i Bošnjaković).

Svakako, voleo bih da me demantuje i postane ozbiljan igrač...

I dalje stojim manje više pri svemu, osim što mi se čini da je za nijansu upristojio mehaniku šuta i da je možda posledično tome popravio procente šuta za tri (37% za tri u ABA ligi, i isto toliko na nivou sezone kada se doda i par utakmica LŠ i BiH lige). Doduše, na ukupno ne baš velikom uzorku - 13 od 35. Procenti sa bacanja su ostali skromni...

Puno sreće klincu. Čujem da je radilica, borben i pošten momak, pa ne sumnjam da će da grize prvo za neke minute u ABA ligi, pa onda nadam se i više od toga. 

• Like 15
  • Thanks 1
Posted
2 hours ago, Don Dusko said:

Ja se secam sekvence kad je Makabi imao sansu da izbaci PAO u TOP 8 i onda se pojavio ovaj lik i promasio par zicera koji je okrenuo momentum na stranu PAO....

To što je Rivero igrao u tom plej ofu je nešto najsmislenije u njegovoj karijeri, odličan bekap za Niba je bio najviše zato što je dobro snagom parirao Lesoru 

• Like 1
Posted
42 minutes ago, ZvezdaBL said:

Ne vidim potrebu da se omalovažava čak i mali Radošić, dečko je prije svega ozbiljan radnik, kulturan momak i ogroman potencijal, njega je igokea vidjela kao nosioca narednih sezona te mu dala i visegodisnji ugovor te smo platili obestecenje da bi dosao kod nas, ako mozete samo da ne pljujete i date decku podrsku jer je klinac 2006 godiste i sigurno bi mogao za dvije sezone biti nasa zlatna koka

Iako manje/vise je sve napisano niko decka ne omalovazava nego sumnje idu ka klubu da li ce od njega nesto napraviti tj da verovatno nece.

Isto vec receno ocigledno da je bila dilema Radosic vs Stefanovic tako da ovaj drugi nece kod nas.

Jasna je politika kluba da mora da se ima odredjen broj domacih igraca (ne kazem ni da je dobro ni da nije), na decku je da radi i ja mu zelim srecu.

• Like 1
Posted

Imace on dobru minutazu u Aba ligi, a i sto nebi kada je postalo nebitno takmicenje, prilika za mnogo minuta, Plavsica, Miljenovica, Radosica...

Treba stedeti nosioce maksimalno u Aba ligi, bice mnogo vise utakmica u EL i duplih kola...

• Ha-ha 1
Posted
24 minutes ago, Djirona said:

Ovako sam pisao za Radosića pre nepunih godinu dana:

I dalje stojim manje više pri svemu, osim što mi se čini da je za nijansu upristojio mehaniku šuta i da je možda posledično tome popravio procente šuta za tri (37% za tri u ABA ligi, i isto toliko na nivou sezone kada se doda i par utakmica LŠ i BiH lige). Doduše, na ukupno ne baš velikom uzorku - 13 od 35. Procenti sa bacanja su ostali skromni...

Puno sreće klincu. Čujem da je radilica, borben i pošten momak, pa ne sumnjam da će da grize prvo za neke minute u ABA ligi, pa onda nadam se i više od toga. 

Deluje da je malo popravio i završnicu na obruču desnom rukom, pa i bolhendling malo.

Veliki je radnik što je super i odlično drži koncentraciju