Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Nini3112 said:

Pa da,da bude prica kao pao lekarske a ovi ga potpisali😀

I da se opravdaju sto je otisao u Zvezdu iako je imao ponudu Partizana. Doduse ne znam sta ce taj lik ikom ali ajde.

• Like 8
Posted

Kakav potpis...

Ovo je takva tuga da ne znam po čemu se čovek ikako uklapa u roster..

Da ima neki fin šut - nema

Da je top ili dobar skakač -nije

Da igra dobru odbranu -ne igra

Da ne nastavljam....

U trenutku kad nam je na duže povrwdjen jedini centar koji igra dobru odbranu i koji je takodje dobar skakač(jedini)...itd...naši dovedu gospodina...BRAVO!

• Like 4
Posted (edited)

Leto jeeee.

Dajte malo lepih vibracija ♥️

Samo neki defetizam, nije to naš "ciganski" forte.

Živeli 🍸

Edited by BojanaCZV
  • Like 14
  • Love 2
  • Thanks 1
Posted

Sramotna centarska linija. Inace Rivero nije jos prosao lekarske preglede tj jos ih nije ni obavio. Neke zdravstene papire je trebalo da posalje i tu je nesto mutio, ali ociglledno da je na kraju poslao svu lekarsku dokumentaciju. Svakao ga valjda ocekuju ovde detaljni pregledi ako smo iole ozbiljan klub, ako ga ozvanicimo pre lekarskog pregleda onda ja stvarno nemam komentar.

Posted (edited)
11 minutes ago, BojanaCZV said:

Leto jeeee.

Dajte malo lepih vibracija ♥️

Samo neki defetizam, nije to naš "ciganski" forte.

Živeli 🍸

Daleko smo mi od bilo čega lepog. Pre su barem ovi periodi bar na oko bili takvi. Sad su nam i te čari upropastili. Ili bolje rečeno došlo sve na naplatu. 

Edited by Čočo
Posted
7 minutes ago, alokin said:

E do k****... Sta će nam 4 centra plus Mitrović ako ne ode

Ide Mitar. Ovo mi vise lici da Filip ne ostaje.

Rivero, Izundu, Plavsic, nema tu vise mesta.

Posted
6 minutes ago, Wingwalker said:

Ovaj klub nikada u svojoj istoriji nije potpisao igrača sa glupljom frizurom. 

I sa najgorim odrazom,mislim da je Raduljica u onoj sezoni mogao da skoci vise.

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Nini3112 said:

I sa najgorim odrazom,mislim da je Raduljica u onoj sezoni mogao da skoci vise.

Nije ni Stimac imao neki odraz....

Dobro sada se vec i sa Riverom ide u krajnost kao da je kanta od igraca, po meni je sasvim ok za drugog centra, nije u EL godinama slucajno.

• Like 5
Posted

Ocekujem da naredne sezone jurimo Kamenjasa, za nas je svako ko odigra mec u EL proveren igrac. 

Ipak za nasu upravu uvek vazi:

Bilo koji igrac iz EL >>> rizik sa nekim ko nije igrao EL. 

• Like 5
Posted

Mislim da se mraci previse... Ne tako davno je starter bio Hasan Martin, niko a rekao nije... Da sacekami epilog sa Filipom pa da komentarisemo. Navodno po tipsu i ovim insajderima twiterasima, vjv ostaje. Filip/ Rivero/ Izundu je vrlo respektabilna centarska linija.... Plavsica ocekujem u nekom Tofasu a od Bolomboja ne ocekujem nista... Moguce da nece ni igrati sl sezone i da je epizoda u Zvezdi gotova... Kazu " do januara". To ti je racunaj do marta tamo. A istice mu ugovor... A svasta se pisalo za njega ovde, da se ne ponavljamo.... Svakako treba cekati epilog oko Petruseva . Ako Petrusev ode i Rivero bude starter onda za ku*c sve

• Like 1
Posted

Sezona ce tek od jeseni, ali je onako navijacki (pa i subjektivno samim tim) jasno kako rade ljudi u klubu, te da i ova 3godisnja El licenca daje prostora za mesetarenja i "ako prodje-prodje" sistem, bez obzira na imena koja se pominju kao pojacanja Zvezdinog skauting i menadzment tima.

Pomislio sam odmah po famoznoj licenci - za Zvezdu ce to biti kamen oko vrata umesto lansirna rampa za neke dobre stvari, koje svakako mogu da se urade sa licencom u dzepu jelte..

• Like 4
Posted

U sezoni kada su najavljena veca ulaganja mi smo dosli do toga da od centarske linije Bolomboj,Petrusev,Mitrovic spadnemo na Rivero,Plavsic,Izundu...Mislim da ce broj kupljenih sezonskih biti najbolja ocena "rada" naseg rukovodstva.

• Like 1
Posted

Ovo je ekipa z brda z dola, nema sistemskog plana samo dovodi ono što misliš da je dobar igrač, ovaj sastav ako Sveropulos uklopi i ponovimo sličnu sezonu u El kao prošlu odati mu priznanje

Posted

E, više i sa tim brojem kupljenih sezonskih... kao da nekoga u upravi zabole za to. Što, finansiramo se od sezonskih, pa će da bude propast ako hiljadu-dve manje ljudi kupi zbog guzatog kubanskog šabana ili neke druge pridošlice?

Ako budemo konkurentni za PO hala će da bude puna sve dok je tako, a zarada od dnevnih karata je bolja nego od sezonskih.

Ako ne budemo konkurentni - prilično je svejedno da li ima 10 ili 12 hiljada na tribinama. Tih pola miliona eur razlike ih neće ni spasiti ni upropastiti.

• Like 10