Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Da se ne vracam leto ili dva  unazad, ali vecina je ovde umirala od euforije kad su potpisivali Teo, Sabaz, Tobi, Kenan...

Sada kad jos uvek nema jasne slike, jer ocito je da klub pojusava da se resi Nedovica, Jaga, Kenana...vecina vec donosi prevemene zakljucke.

Zasto ne sacekamo da klub dovede ono sto misli da treba i moze, pa da onda sednemo i palamudimo?

Evo svih ovih godina bio sam onaj koji mraci tokom leta, sada imam neki osecaj da ce se igrati potpuno drugacija kosarka, koja nece biti dosadna.

Puno novih lica, mladjih igraca, atletike, talenta...

Ja bih bio srecan da ne uzmemo ni jedan trofej, ali da odigramo jednu atraktivnu, zanimljivu i fajtersku kosarku.

Meni se smucila Zvezda sa Lazicem, Mitrovicem, Nedovicem, Lazarevicem, Dobricem, Davidovcem, Kucmicem... isluzenim legendama u vidu  Koloma, Tea, Hange...

Stvarno mislim da ce se napraviti odlican tim, i mislim da ce biti jos odlazaka i to onih koji ce nas obradovati.

Radujem se ovoj sezoni, kao nekada kad je RWD najavljivao pojacanja.

• Like 8
Posted

Vecina publike je bila odusevljena i nedovicem. Ali to samo pokazuje koliko je nasa publika (ne mislim samo zvezdin) kurac i koliko nema pojma sa zivotom. Bukvalno sva tri domaca pojacanja, teo, beli i neda su bila cist populizam i znao sam da ce sva trojca biti fejl. Za naipira sam doduse verovao da moze biti game changer, ali treba imati u vidu da ipak nije isti igrac posle povrede.

Posted
19 minutes ago, Nate said:

Za naipira sam doduse verovao da moze biti game changer

Isto. Mada iskreno videlo se odmah da nešto ne štima. A posle smo videli i šta. Mislim da njegova porodica nije htela da živi ovde.

Posted
13 minutes ago, Nate said:

Vecina publike je bila odusevljena i nedovicem. Ali to samo pokazuje koliko je nasa publika (ne mislim samo zvezdin) kurac i koliko nema pojma sa zivotom. Bukvalno sva tri domaca pojacanja, teo, beli i neda su bila cist populizam i znao sam da ce sva trojca biti fejl. Za naipira sam doduse verovao da moze biti game changer, ali treba imati u vidu da ipak nije isti igrac posle povrede.

Slažem se za Bjelicu i Teodosića, ali Nedović je bukvalno došao u najboljim igračkim godinama kod nas. Plesao je po terenu u prvoj sezoni, pa sve i da je samo onu the trojku pogodio, dosta je od njega.

On nikada nije bio dobar defanzivac, a kako vreme prolazi deluje da mu se to najviše i zamera. Ja lično jedino kod njega ne mogu da razumem što ne koristi više prodor, mada ide to malo i sa godinama verovatno pa se više oslanja na šut.

Nikad se ne bih odrekao našeg deteta koje je bilo tu u najtežim trenucima za klub, koje je million puta pokazalo šta znači zvezdaštvo, koje je htelo da se vrati i dok je Saša Obradović bio trener, i koje na sve to i pristalo na manju platu, ali i na ulogu. Zvučim patetično, ali svakako da Nedović nije zaslužio ovakav tretman, što na forumu, to od sportskog sektora, koji se krajnje neprofesionalno poneo sa ovim produžetkom ugovora, a onda i sa potencijalnim raskidom.

Najviše od svega me možda boli i što će Kenan ostati, a lik ništa više nije pokazao od Nedovića ove sezone, a baš zato je i doveden. Za kraj, mislim da Nemanja i u ovim godinama ima šta da ponudi na evroligaškom nivou, pogotovu u nekoj smanjenoj minutaži i ulozi, ali šta je tu je.

Nemamo svi isto mišljenje o Nedoviću, svakako da poštujem tuđe, ali čini mi se da će mi ona the trojka biti i flešbek kad budem umirao.

• Like 7
  • Ha-ha 1
Posted

Ja ne mogu da ne volim nedovica nakon svega iz prvog mandata, nase dete od glave do pete, dobar je momak i ove uvrede nije zasluzio, ali jednostavno znao sam i tad da ljudi imaju pogresna ocekivanja. On nikad nije bio taj igrac. Barem ne u ekipama koje zele neki rezultat.

• Like 9
Posted (edited)

Mislim da je Braun prirastao za srca Zvezdaša jer je, za razliku mnogih primadona koje su nakon Minhena završile sezonu, pošteno odigrao do kraja, dajući se maksimalno i nimalo se ne štedivši.
Objektivno, mislim da sem nekih stvari u odbrani, malo šta može da nam pruži i neću žaliti što ide.

Svakako, hvala mu na maksimalnom profesionalizmu pokazanom kod nas.

Edited by Drug Crni
slova
  • Like 9
Posted (edited)

Svaka cast JB3 ali on je iskakao na kraju sezone jer jedini ima glavu da odigra 100% svaku utakmicu dok su drugi potonuli pa se njegova borba bas strcala.

Da li bih ga zadrzao sledece sezone?

Naravno da ne.

Edited by Don Dusko
  • Like 8
Posted
41 minutes ago, Crni said:

Da se ne vracam leto ili dva  unazad, ali vecina je ovde umirala od euforije kad su potpisivali Teo, Sabaz, Tobi, Kenan...

Sada kad jos uvek nema jasne slike, jer ocito je da klub pojusava da se resi Nedovica, Jaga, Kenana...vecina vec donosi prevemene zakljucke.

Zasto ne sacekamo da klub dovede ono sto misli da treba i moze, pa da onda sednemo i palamudimo?

Evo svih ovih godina bio sam onaj koji mraci tokom leta, sada imam neki osecaj da ce se igrati potpuno drugacija kosarka, koja nece biti dosadna.

Puno novih lica, mladjih igraca, atletike, talenta...

Ja bih bio srecan da ne uzmemo ni jedan trofej, ali da odigramo jednu atraktivnu, zanimljivu i fajtersku kosarku.

Meni se smucila Zvezda sa Lazicem, Mitrovicem, Nedovicem, Lazarevicem, Dobricem, Davidovcem, Kucmicem... isluzenim legendama u vidu  Koloma, Tea, Hange...

Stvarno mislim da ce se napraviti odlican tim, i mislim da ce biti jos odlazaka i to onih koji ce nas obradovati.

Radujem se ovoj sezoni, kao nekada kad je RWD najavljivao pojacanja.

Sve ok, svi se nadamo...

Samo strepnja je veća jer je ostao Sfero a videli smo da on ne igra brzu košarku i  to dok je imao Kodija i Jaga. Koji su sve samo ne igrači za pun i postavljen napad. 

Pa na osnovu čega očekuješ da se to promeni, tj. kakvi igrači da stignu da bi se to promenilo kada već nije sa ovima. Ja mislim da nema teorije, jedino ako popije neki brzi otkaz mada i to sumnjam kad već nije sad onda će da ga trpe dok sve ne ode u pm.

Meni se sviđa Nwora, pa i Karter hipotetički.

Kod Monekea mi se sviđa hasl, i skok, konačno da imamo tu takvog igrača, kao neki apgrejdovani i napadački potentniji Braun. Može biti dobro oruđe u pravim rukama a da ne ponavljam da sam skeptičan što se tiče tih ruku u suprotnom može biti teg oko vrata celoj ekipi.

Rivero i Izundu, da ih spojimo opet ne bismo napravili ono što nam treba, centar koji zatvara i drži pola odbrane, nešto poput Bolomboja.

Odželej je bio solidan prošle godine, ove slabiji ali deluje prenatrpano, jer je po meni čista trojka i sad ćemo da izmišljamo toplu vodu i pravimo kompromise.

Drugo ako pucamo na plej of nema tu puno igrača sa poenima i da daju siguran koš kad zatreba. Zato na jedan i dva moraju dva rutinera, ako pucamo na visoko... Ako meditiramo tu od 10-13,14. mesta kao sve ove godine onda ne treba više ništa.

Posted
11 minutes ago, mister-no said:

Pa na osnovu čega očekuješ da se to promeni, tj. kakvi igrači da stignu da bi se to promenilo kada već nije sa ovima.

Ne znam, osecam da ce otici i Nedovic i Kenan, da ce doci dva do tri igraca evroligaskog kvaliteta, bar nece biti doaadno, a f4 ne ocekujem.

Nadam se nekoj euforiji tokom sezone, sa puno lepih poteza.

• Like 2
Posted
8 hours ago, mindgame said:

bataliti Micića i krenuti svim silama po Campazza. Mile je napisao da se na skupstini stidljivo pominjao. Iskeširati obeštećenje, platiti ga realno, pojuriti beka ozbiljnog skorera i ostanak Petruseva. Sa time bi verujem većina bila zadovoljna. 

Bio bih i ja zadovoljan sa Margo Robi, ali nisam siguran kako bi se ona snašla sa mnom..

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
1 minute ago, Night wolf said:

Bio bih i ja zadovoljan sa Margo Robi, ali nisam siguran kako bi se ona snašla sa mnom..

Meni su lepse Jenifer Lawrence, Mikey Medison, Phoebe Dynevor, Aleksandra Daddario, Jesica Alba..

Posted
19 minutes ago, ZvezdaBL said:

Gazeta Grčka piše da je Vasa daleko od Olimpijakosa, da nije zadovoljan platom i ulogom koja mu je dodijeljena.

Ja sve više mislim da će Vasilije na kraju da završi kod nas, iako mu to možda i nije bio primarni cilj ovog leta.

• Like 4
Posted (edited)

Meni je mnogo bitnije da Petrusev ostane, jer boljeg igraca necemo dovesti sigurno...

A Micic, nisam neki njegov fan, niti ga ocekujem kod nas, svakako tu na bekovskim pozicijama mozemo malo i rizikovati sa nekim igracima...

Braun, veliki borac, ali bas ogranicen u napadu... Da nema Dede bio bi dobar na njegovom mestu.

Edited by Stefi88
  • Like 2
Posted (edited)

Ja iskreno mislim da Vasa ne vredi te pare koje se spominju i da to nije taj igrac vise koji je bio u Efesu, al situacija na trzistu pokazuje da nema tog kapitalca koji nama treba, da bi ova ekipa imala sanse za neki ozbiljan rezultat. Svakako mislim da nece kod nas na kraju zavrsiti i da se dzaba nadamo necemu..

Edited by Zvezdan
Posted
13 minutes ago, Igor_ said:

Moj licni osecaj je da ce Vasa na kraju nazad u Efes i svi su dzaba krecili. 

mislim da ipak ne, produžili su Rodriga Bobou i mislim da je Doužer ostao tamo, nisam siguran

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, mindgame said:

mislim da ipak ne, produžili su Rodriga Bobou i mislim da je Doužer ostao tamo, nisam siguran

Odlazi ima Thompson 

Ima mesta za Vasu i te kako, kao i u svakom klubu sto ima mesta za takvog igraca..

Posted
43 minutes ago, pavlaka said:

Meni su lepse Jenifer Lawrence, Mikey Medison, Phoebe Dynevor, Aleksandra Daddario, Jesica Alba..

Dobar izbor, Margo mi je prva pala na pamet, ali kontaš poentu upisa..

Mislim da svi mnogo mrače što iz navike, što iz primera u prošlosti, što iz želje da se dovedu bombe a čini im se da pucaju petarde.. razumem sa jedne strane.

Opet sa druge strane mislim da smo rešili pozicije koje smo mogli da rešimo odmah. I sviđa mi se kako smo to rešili.

Koliko sam shvatio Markosa čekamo još igrače na 1,2 i 5, ako Petrušev ne ostane. 

Stvarno mislim da ovde ipak postoji određeni plan i da nisu pojačavane pozicije 3 i 4 da bi ostavili nerešeno pitanje pleja. Pravi se otklon od domaće osnove po svaku cenu i Čovićevog načina poslovanja, bar se meni tako čini. 

Verujem da smo već sada jači nego prošle godine. Brine me trener, ali pošto to nije nešto što možemo da promenimo sad, nema svrhe trošiti živce oko toga. 

Ostaje žal za prošlom godinom zato što su Barsa i Real baš bili očajni, Pao i Oly nisu imali sreće sa povredama i nekako mi se čini da je ta sezona nešto što se neće ponoviti i da će ova biti mnogo jača, sa jačim timovima.

I da, gledao sam onaj upis sa vestima o Žalgirisu, pročitao komentare njihovih navijača, i gle čuda, ne razlikuju se mnogo od nas. Neki mrače, neki misle da će biti defanzivna mašinerija, neki su realni.. isto kao i ovde..

Posted
9 hours ago, Zvezdaš96 said:

Žalgiris izgleda pronašao ćup sa blagom, kako nas da ne snadje taj Wiliams Goss prvak Evrope sa Realom i umalo prvak sa Olimpijakosom gde je top igrao ključne mečeve, a sada i Lo..

Da ne bude malo mnogo njima da sa tako malim budžetom imaju 2 dobra evroligaška čak i elitna pleja, a mi sa dosta većim budžetom nijednog?

Ne možemo mi sa njima da se trkamo. Državni vrh u Litvaniji sipa samo u jedan klub, dok kod nas moraju dva da se namire. Izgleda da su ove godine rešili da budu mnogo bolji, lepši i jači od bg blizanaca.

Posted (edited)
8 minutes ago, Čvarkov said:

Ne možemo mi sa njima da se trkamo. Državni vrh u Litvaniji sipa samo u jedan klub, dok kod nas moraju dva da se namire. Izgleda da su ove godine rešili da budu mnogo bolji, lepši i jači od bg blizanaca.

Zato je Trinki popio pedalu!Jer nije hteo velikog Madoa Loa!

Jos jedna instanca gde kopiraju srpskog velikana po imenu Crvena Zvezda !

Edited by Don Dusko
  • Like 1
  • Ha-ha 2