Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Chaos Is Me said:

Kao što rekoh, Nwora može da pokrije nešto sitno minuta na dvojci, to čak i ovi iz kluba znaju. 😎

Nwora je u letnjoj ligi veoma često prenosio loptu i igrao sekundarnog organizatora jer se veoma lako demarkira i stiže na uručenje a na isteku napada, sa 203cm su mu i uglovi dodavanja širi.

• Like 2
Posted

Zna li neko od upućenijih ima li priče oko Brauna III? O svima i sa ugovorima i bez se zna eventualna sudbina osim za njega. Niko ga nigde ne spominje. 

Posted

Vasa bi za nas pio premija u marketinskom smislu, da bi klub napredovao treba da mu neki superstar...da li ce Vasa vise ikada igrati na nivou iz Efesa, veliko je pitanje...a i tu je bilo dosta toplo-hladno partija...

za sada mi deluje fino tim, Filip je mozda kljucna karika i nadam se da ce ostati...

onako na prvu mi deluje da cemo dovesti jos jednog pleja i to je to sto se bekovske linije tice...

• Like 1
Posted
32 minutes ago, JPM said:

Ja sam od nekoliko likova čuo Navora. Mislim da se prvilno čita Envora, po nigerijski. Sva ta afrička imena što počinju sa N se čitaju sa En.

31 minutes ago, The_Big_S said:

Ovi sa Sport Kluba su ga zvali u prenosima  “ ENVORA”

Ja na nekim klipovima iz NBA čuo Vora. 

Google veli ovako:

The Nigerian last name Nwora is pronounced "WOR-uh," with a silent "N". 

Essentially, you pronounce it as if it were spelled "Wora". The "N" at the beginning of the name is silent. 

• Like 4
  • Thanks 2
Posted (edited)
18 minutes ago, Čočo said:

Zna li neko od upućenijih ima li priče oko Brauna III? O svima i sa ugovorima i bez se zna eventualna sudbina osim za njega. Niko ga nigde ne spominje. 

Koliko se secam JBIII je imao 1+1, club option, tako da je na nama da li bi ga produzili

a mislim da je Petrusev sasvim sigurno nas, Oly je potpisao 𝗞𝗼𝘀𝘁𝗮𝘀 𝗔𝗻𝘁𝗲𝘁𝗼𝗸𝗼𝘂𝗻𝗺𝗽𝗼 na dve godine, kako javljaju grci danas i juce..

Edited by pilif88
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Ja sam cuo da se za ovakve postove dele banovi.

Izvor:trust me bro.

Ili ne dao bog warnovi.

Posted
12 minutes ago, Don Dusko said:

Ja sam cuo da se za ovakve postove dele banovi.

Izvor:trust me bro.

Tako ste banovali dečka jer je rekao da je Hanga teže povređen nego što je klub rekao i na kraju se ispostavilo da je bio u pravu. 

• Like 30
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

Imamo 5 - 6 igraca pod ugovorima koje ne mozemo da resimo, a ovde trosimo tastaturu da nam je Vasa preskup i da ne vredi te pare...

Skupo je ono sto nam nista ne donosi, a toga imamo na izvoz. Klasicno nestrucno Ćaci poslovanje. 

Ako postoji promil sanse da se dovede Vasa ili kako kolega napisa Edwards....Mr Drcelic pay, pay and don't speak.

Edited by Admiral
  • Like 4
Posted
15 minutes ago, Čočo said:

Tako ste banovali dečka jer je rekao da je Hanga teže povređen nego što je klub rekao i na kraju se ispostavilo da je bio u pravu. 

Hvala druže! Još je gora situacija bila sa Topićem ali o tome nije smelo da se priča.

• Like 4
Posted
12 hours ago, Carl Johnson said:

Meni je suludo da se uopste razmatra

Xavier ludak, inace postao je “viralan” kada je na Florida State-u ubacio 30 poena za 4 minuta.

On je generalno dobar skorer, pogotovu kad se zapali, tu ne pomaze odbrana, dosta bolje sutira iz driblinga, sto govore i skandalozni karijerni procenti sa linije penala za jednog beka, bilo je sezona ispod 50% bacanja sto je horor zaista. Iznenadjujuce, krajnje pristojan, moze se reci i dobar defanzivac, brze noge sa solidnom anticipacijom. Bio je strasan atleta, izuzetno eksplozivan, ali je malo vec usporio. Fali mu visine za beka, zato se provlaci kao neki kombo, iako plej ne moze da bude nikad u zivotu.

Stvarno ne bih voleo da ga vidim kod nas, ali ako dodje i daju mu prostor, sto ne sumnjam da ce nasi strucnjaci uraditi, to moze da bude 15 ppg uz nekih 34% suta iz igre, i jedna do dve 30+ partije.

Uzivajte:

I Majkl Odzo koji mu pravi blokove ❤️ 

Posted
1 hour ago, Cofara said:

Nije da nije, kažu da mu Nejpir nije pričao baš lepe priče o nama 🙂

Mogu ovo da potvrdim, sedeo sam u kafiću do njihovog stola. 

Posted
On 7/4/2025 at 1:59 PM, JPM said:

@DjuraDS Jel možeš molim te da skloniš svoju reakciju sa upisa iznad, ovo je moj stav o Branku i nije namenjen sprdnji. Čovek je dao ogroman doprinos.

Не. 

• Like 1
  • Ha-ha 9
Posted
1 hour ago, Čočo said:

Pa nemoj slučajno da neko ima informacije mimo “svetih Bogova” ovog foruma, ako slučajno nešto znaš moraš imati ovjeren papir kod notara kao dokaz

• Like 7
  • Love 1
  • Ha-ha 3
  • Pumpaj! 1
Posted
1 minute ago, ZvezdaBL said:

Pa nemoj slučajno da neko ima informacije mimo “svetih Bogova” ovog foruma, ako slučajno nešto znaš moraš imati ovjeren papir kod notara kao dokaz

To je najbolji način da se spreči pisanje apsolutnih budalaština.

Nije savršeno naravno ali svako ko je video koliko ova tema može da ode u božju mater, razume takvu molbu.

Ne vidim šta je problem pitati moderaciju da li je ok objaviti nešto i njima na privatnoj poruci reći ko je izvor.

• Like 1
Posted (edited)

Da ostavim i ja komentar.

Za sada su mi ok pojacanja skoro sva, malo jedino Odzeleje mi nema previse logike, kao i Plavsic ako dodje Rivera, pa jos ostane Petrusev.

Ne racunajuci Rivera, svi igraci za koje smo znali vec mesec-dva su i dosli, danas konacno i Nwora...

Ostaje nam da izaberemo kvalitetnog i jakog nadam se i ofanzivno plejmejkera i da ozvanicimo Rivera i eventualno Petrusev da ostane..

Šteta i ovog leta i prošlog za Dontu Holla, od ostalih koji su se spominjali u Zvezdi i nije bilo puno onih koje smo baš hteli, a da su nas dobili koliko vidim, što je čudno..

Praktično jedino taj Edward nas je dobio, a da smo ga baš želeli.

Sve u svemu imaćemo bolji tim, nego prošle sezone, a da li će to biti dovoljno za bolji plasman i konačno direktan plasman u top 8??

Hmm.. nisam siguran baš, jer treba se poklopiti mnogo kockica i hemija u ekipi, a po mom mišljenju i od odabira prvog plejmejkera će dosta zavisiti plafon ekipe.

Što se bekova tiče, drago mi je da Nedović odlazi, Karter i Kenan su meni ok, a ubedjen sam od početak da nećemo nijednog beka da dovedemo i da će Karter i Kenan kao jedini pravi bekovi početi sezonu pred nama.

P.S pomoćni trener Zvezde izjavio najkasnije u januaru se vraća na parket Bolomboj, a izgleda da smo pored Izundua potpisali još jednog centra, jer je izjavio da je dogovoren, potpisan još jedan centar, tj ukupno 2 nova centra, pa je izgleda Rivero onda završen verujem...

Edited by Zvezdaš96
Posted

Ovo je saopštio Vasilis Jeragotelis, pomoćnik Janisa Sferopulosa, trenera beogradskih crveno-belih.

„Potpisali smo dvojicu igrača na centarskim pozicijama, ali takođe čekamo Džoela Bolomboja da se vrati što je pre moguće. Očekujemo da će to biti najkasnije do januara 2026. godine“, istakao je Jeragotelis u razgovoru za EOK web radio.

• Tuzno 4
Posted
5 minutes ago, Fromthecorner said:

Ovo je saopštio Vasilis Jeragotelis, pomoćnik Janisa Sferopulosa, trenera beogradskih crveno-belih.

Potpisali smo dvojicu igrača na centarskim pozicijama, ali takođe čekamo Džoela Bolomboja da se vrati što je pre moguće. Očekujemo da će to biti najkasnije do januara 2026. godine“, istakao je Jeragotelis u razgovoru za EOK web radio.

Lo i Izundu.

• Ha-ha 2