Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Nedović je dobio svojevremeno masan 3-godišnji ugovor koji je odrađen u fullu i upravo je istekao, te nema košarkaških razloga da se produžuje. Tako da je kompenzovan lepo za sve, pa i odbijanje Partizana, onu trojku, suze i ostalo. Istinskom Zvezdašu su šištala jajca da se malo pocima u odbrani cele sezone ili preuzme inicijativu u napadu protiv moćnog Spartaka bez Amerikanaca, tako da ne brini ti za njega, ima tu dovoljno ušteđevine za još mnoga letovanja na Mikonosu sa Tadione-om. Canaan (nažalost) ima važeći ugovor koji mu nismo dali ti ili ja nego balvani iz kluba.

Promasio si skroz...

Uopste ne brinem za njega i njegove finansije i da li ce imati za Mikonos itd...

Sistala su jajca vecini  navijaca kada je Nedovic igrao za kikiriki i odbijao u ono vreme Partizan, bilo nas je oko 150-200 navijaca u Pioniru...

Kazem da lose postupamo sa istinskim Zvezdasima u klubu kojih je sve manje.

A to dal je dobio masan ugovor, dobio je koliko vredi, ako Dobric Deda vrede po 700k vredi i Nedovic milion.

• Like 2
Posted (edited)
13 hours ago, Čvarkov said:

Nadam se da ni Riverov ugovor nije overen.

Nema veze i sa njim ćemo da tražimo novi klub..

Kad bolje razmislim bolje da otvorimo agenciju kao Miško, imamo dovoljno igrača svakako.

Jedno pitanje. Znam da smo pre par meseci jurili Motlija. On ima valjda 1+1 sa Hapoelom, a pri tome imaju Kabokla i Oturua.. Možda će on na tržište, kako to da više nemamo interes?

Edited by Night wolf
  • Like 1
Posted
5 minutes ago, Night wolf said:

Nema veze i sa njim ćemo da tražimo novi klub..

Kad bolje razmislim bolje da otvorimo agenciju kao Miško, imamo dovoljno igrača svakako.

Jedno pitanje. Znam da smo pre par meseci jurili Motlija. On ima valjda 1+1 sa Hapoelom, a pri tome imaju Kabokla i Oturua.. Možda će on na tržište, kako to da više nemamo interes?

Pa nema mesta za njega ako Petrusev ostaje...

A cekaju da vide sta ce biti sa Petruevim.

• Like 2
Posted
3 minutes ago, fradler said:

Vraca nam se veseli Dalibor, moracemo i sa njim da poradimo na novom klubu, Spartak ga ne zeli.

Ako Luka ide u Spartak mozda DAlibora posaljemo u Dinamik.

Posted
45 minutes ago, fradler said:

Vraca nam se veseli Dalibor, moracemo i sa njim da poradimo na novom klubu, Spartak ga ne zeli.

patrick-stewart-mild-shock.gif

• Ha-ha 3
Posted
51 minutes ago, fradler said:

Jbt na koliko smo potpisali Dalibora, 5 godina? 

Kako smo se dobro osigurali da slučajno neko ne pomisli da nam ga preotme. 

• Ha-ha 11
Posted
2 hours ago, The_Big_S said:

Takvi su mi najgori.

Za 3 godine je uzeo 3,3 miliona evra SNS para i nije se bunio.

Tačno je prošlo 8 meseci od pada nastrešnice, nigde se oglasio nije, ni na jednom protestu bio nije..

I sada kada su ipak odlučili "da ga se reše" setio se da pumpa. 🤢🤢

Kladim se da je novi ugovor potpisan i da je ostao u klubu, taj ne bi pumpao ni gumu na bicikli!

Pre mogu da svarim one koji javno podržavaju SNS i koji se ne stide toga nego ovo što sada rade Lazić i on!

Zavisi u kom smislu mislis da se nije oglasio povodom nastresnice. Normalno je da se oglasio kada se to desilo i da je putem drustvenih mreza izjavio saucesce. Ako mislis da je cutao u smislu da nije pozivao na proteste i da je cutao u smislu da nije pljuvao po sns onda je to istina cutao je i on kao sto je cutalo jos preko 90% sportista nase zemlje... Inace da ne otvaram pandorinu kutiju ja podrzavam tvoju teoriju i najveci licemer povodom tvoje price je tu negde. Neki kazu da je najveci ikada, ja kazem da je najveci licemer jer daje podrsku studentima ali uzima sns pare...

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
20 minutes ago, Sector said:

Na 4 godine. Pojedini su ovde lupetali kako je bolji igrac i korisniji od Davidovca.

Posted
26 minutes ago, Sector said:

Čak smo uspjeli izbaciti i klauzulu za nba.Baš sam obratio pažnju na njega u nekim utakmicama Spartaka,lik je ozbiljno nazadovao,on ni tamo mjesta nema,koga i mi sve imamo na platnom spisku..

Posted (edited)

Da razjasnimo... to što zovete *SNS parama* to su ipak pare poreskih obveznika. I to svaki dinar.

SNS-ove bi bile da su orke plaćale igrače gistro od svoje stranačke članarine.

Tako gledano, nije vas sramota da putujete na more autoputem koji je nepomenik sagradio SNS parama...ju nou vot aj min.

Uzgred, Nedi ciganinu sve najbolje u nastavku karijere. Nije mi bilo drago kada je dolazio pa sam ovo jedva dočekao. Red je podsetiti i da je ugovor od pre tri sezone na 1.1 milion po sezoni danas bliži vrednosti od 1.5m. 

Sa druge strane...ipak se Nedović vratio u prajmu, kao Kalina dva puta, što od Gudure očigledno nećemo gledati a gancija Tea i nismo morali baš da gledamo.

Vasilije čitaš li ovo...

Edited by Wingwalker
  • Like 19
  • Thanks 1
Posted

Dalibor Ilić je obećavao kad je dolazio u Zvezdu pritom je imao 21. ili 22. godine i solidnu sezonu u Igokei. Šta se sa njim desilo u međuvremenu stvarno ne znam, rekao bih da je glava problem. Ima odlično telo preko 2m visok, veliki raspon ruku ali otkad je došao u Zvezdu nije ništa pokazao a dobijao je šanse da igra. Pritom nije da je imao neku konkurenciju mogao je makar kroz Aba ligu da se nametne. Sećam se jedne pripremne utakmice dok je Duško bio trener još, da je odigrao koliko toliko pristojno. Uhvatio defanzivni skok, istrčao sam kontru i zakucao, pomislih u tom trenutku da možda ima od njega nešto ali ništa. Dovođenje njega je imalo koliko toliko smisla.

• Like 4
Posted
40 minutes ago, Cavani said:

Na 4 godine. Pojedini su ovde lupetali kako je bolji igrac i korisniji od Davidovca.

Nije mnogo teško biti bolji od Pradedovca ali je zato vraški teško biti gori.

Za taj poduhvat skidam kapu Dači Iliću. 

• Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, alokin said:

Dalibor Ilić je obećavao kad je dolazio u Zvezdu pritom je imao 21. ili 22. godine i solidnu sezonu u Igokei. Šta se sa njim desilo u međuvremenu stvarno ne znam, rekao bih da je glava problem. Ima odlično telo preko 2m visok, veliki raspon ruku ali otkad je došao u Zvezdu nije ništa pokazao a dobijao je šanse da igra. Pritom nije da je imao neku konkurenciju mogao je makar kroz Aba ligu da se nametne. Sećam se jedne pripremne utakmice dok je Duško bio trener još, da je odigrao koliko toliko pristojno. Uhvatio defanzivni skok, istrčao sam kontru i zakucao, pomislih u tom trenutku da možda ima od njega nešto ali ništa. Dovođenje njega je imalo koliko toliko smisla.

Desilo se to da deluje nezainteresovano na treninzima,nesto slicno kao Borisa,bar tako kazu

Posted

Prejak za kikboks, preslab za roknrol.

Ilić ima fantastične fizičke predispozicije za neku lokalnu ligu, dok za EL/NBA nivo, treba više mesa, atletike, skočnosti, krvi za tu neku ulogu backup centra.

Na žalost nije radio na tehničkim stvarima koje bi ukomponovale fizikalije, i zato će ostati na tom lokalnom nivou. Još je mlad, još ima mogućnosti da se unaprijedi, ali na žalost tu i karakter dolazi do izražaja. Nema tu puno usađenih radnih navika, organizacije, pravog plana. Da popravi procenat šuta, usavrši dribling malo, radio bi nam čuda, ali jbga.

• Like 3
Posted
27 minutes ago, alokin said:

Ja stvarno nikad nisam kod njega video ništa preterano obećavajuće i realno je bilo očigledno da će teško do neke ozbiljnije uloge u CZ.

Za EL peticu mu fali sajza (a i skilla), a četvorku ne može da igra bez šuta za tri. Školski primer igrača zaglavljenog između pozicija.

Posted
Just now, božija noga said:

Novo ime koje se do sad apsolutno nije pominjalo. Ratan Mejs. 

Negde mi se čini da portali svako moguće ime igrača koji je bez kluba pominju i povezuju s nama...

Posted
9 minutes ago, božija noga said:

Novo ime koje se do sad apsolutno nije pominjalo. Ratan Mejs. 

Kad malo bolje razmislim, Lo i nije tako loše rešenje

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, The_Big_S said:

Kad malo bolje razmislim, Lo i nije tako loše rešenje

Lo na kecu ovaj na dvojci i to je to plus Petrusev ako na kraju ostaje .

Posted
1 minute ago, Wingwalker said:

Mejs bratina od 30ppg u EC do jedne EL tekme odigrane u Realu.

Lud kao struja brat,ali ovo "sjajan suter je u pitanju"😀