Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, mister-no said:

Hahah pa oni su ga ladno produžili i sad gledaju kako da ga se otarase... Kakvi bezmozgovići jbt 

Sad je isti kao Kenan, oba imaju ugovore kojih ne znamo kako da se otarasimo. Kakvi amateri, ko njima daje pare da ih ovako rasipaju. Čekić bi pokvarili što kaže moj tast

Ma lupaju ovi iz Max beta,kao po običaju, totalno text koje veze sa vezom nema. Prvo hteli smo da ga produžimo,usmen dogovor,pa kao potpisan ugovor, ali nije overen, ljudi ne znaju šta pišu i to sve u 2 pasusa.

Jedino logično da su imali usmeni dogovor, ali da sada će odustati od toga...

Kakav potpisan ugovor,kakvo traženje kluba da preuzme deo plate,veze sa vezom nema text .

• Like 3
Posted
1 hour ago, The_Big_S said:

Kada su govorili o opraštanju ružne prošlosti, sigurno nisu mislili na Stefanovića. Verovatno je to bio Avramović koji je i pre neki dan u podkastu rekao da je naš navijač.

Sjebalo ih to što nisu znali da je Ostoja u ugovor stavio da 2 godine ne može kod nas

Bas mislim da je Markos rekao da to nije Avram, vec neko drugi, pa je meni na pamet licno pao Exum / Kaboklo. 

Kako nas uprava maestralno priprema za CMM-Lo-Miljenovic, Karter-Kenan-Neda :D

Posted
9 minutes ago, kolanidja said:

Bas mislim da je Markos rekao da to nije Avram, vec neko drugi, pa je meni na pamet licno pao Exum / Kaboklo. 

Kako nas uprava maestralno priprema za CMM-Lo-Miljenovic, Karter-Kenan-Neda 😄

Nisam ja to pisao. Ne znam na koga se odnosila ta proslost. 

Posted
14 minutes ago, kolanidja said:

Kako nas uprava maestralno priprema za CMM-Lo-Miljenovic, Karter-Kenan-Neda 😄

Mislim da je @Mile1 to napisao, jos pre zavrsetka ABA plej-ofa.

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Markoss said:

Nisam ja to pisao. Ne znam na koga se odnosila ta proslost. 

Markose brate naš, kaži nam za šta da se pripremamo ? Da li će dodji neka ubica ili nešto skroz trece i ugasiti svaku nadu ? 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
54 minutes ago, Todo said:

Ma lupaju ovi iz Max beta,kao po običaju, totalno text koje veze sa vezom nema. Prvo hteli smo da ga produžimo,usmen dogovor,pa kao potpisan ugovor, ali nije overen, ljudi ne znaju šta pišu i to sve u 2 pasusa.

Jedino logično da su imali usmeni dogovor, ali da sada će odustati od toga...

Kakav potpisan ugovor,kakvo traženje kluba da preuzme deo plate,veze sa vezom nema text .

A brate možda lupaju ali ne znam.. Jaga su produžili pa sad ne možemo da ga se rešimo, Sfera produže na tri godine, ovaj sve bitno izgubi posle toga, evo reče čovek za Vajta, Dobrica, Davidovca. Kenana da nisu potpisali na toliko bilo bi putuj igumane. CMM da nema ugovor da li bismo za te pare goreli od želje da ga produžimo. 

Tako da ovo za Nedovića je tako naš tm, da uopšte nije nemoguće. Plus se govorkalo da su se dogovorili o produžetku pre mesec, dva.

Posted

Samo da ne gledam jaga i nemanju...ostalo manje vise. Bicemo atleticniji to stoji, samo mi se cini bez mnogo mozga

• Like 7
Posted
10 minutes ago, bosMan_jr said:

Jos uvek se ovde ne dele banovi za postavljanje i prepricavanje Maxbeta?

Marko Ljubomirovic je jedan od najpouzdanijih nasih novinara,niko nije preneo Prlinu ili ostale.

Prvi je najavio odlazak Dobrica kao i njegov povratak i tkd. da ne nabrajamo.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Nini3112 said:

Marko Ljubomirovic je jedan od najpouzdanijih nasih novinara,niko nije preneo Prlinu ili ostale.

Ma sve to ok ali potpisao je ugovor koji nije overen 🫣😂😂😂

Posted
14 minutes ago, Nini3112 said:

Bas mu profesionalno zvuci tekst

• Like 5
Posted
12 minutes ago, Nini3112 said:

Prlina je inace sef svim novinarima u maxbetu. Sad da li sme da se objavljuju vesti bez njegovog znanja to ne znam, ali znam da im je sef i da kod njega na obuku idu novi novinari...

Posted

Ma ceo tekst je umobolan i potpuno besmislen... 

WTF 1: "potpisan ali ne i overen ugovor:classic_huh:

WTF 2: "Zvezda i Nedović će raditi zajednički na novom angažmanu i pronalaženju novog kluba" :classic_laugh:

WTF 3: "Novi klub bi preuzeo i dogovorenu platu nekadašnjeg srpskog reprezentativca, dok bi eventualna razlika u iznosima pala na teret kluba sa Malog Kalemegdana." :s_w:

+ bonus WTF na početku:

"Miloš Teodosić je u smiraj svoje igračke karijere uveliko radio i kao aktivni član sportskog sektora na planu "recruiting-a", odnosno dovođenja i pregovora sa igračima." :lol_2:

• Like 1
  • Ha-ha 5
  • WOW 1
Posted

Pa i onaj potkast sto vodi s vremena na vreme mu je promasaj samo takav, dok je Plavsic bio na nesto je i licilo, ali ovako, nekako zamuckuje mnogo itd...

O ovom tekstu sta reci, znamo svi ko sve danas bavi novinarstvom.

Posted

Nista ovo ne cudi, u klubu je totalni cirkus. Tomic je doveden “odozgo”, pa ga buse Bagzi i ekipa. Hteo je da produzi Luku, ovi mu se zahvalili, ponudio je 4-5 igraca, Sferopulos sve odjebao, izgleda da nisu bas u najboljim odnosima ni njih dvojica, bice zanimljivo svakako…

• Like 7
  • Love 1
  • Ha-ha 3
  • Pumpaj! 1
Posted
35 minutes ago, Carl Johnson said:

Nista ovo ne cudi, u klubu je totalni cirkus. Tomic je doveden “odozgo”, pa ga buse Bagzi i ekipa. Hteo je da produzi Luku, ovi mu se zahvalili, ponudio je 4-5 igraca, Sferopulos sve odjebao, izgleda da nisu bas u najboljim odnosima ni njih dvojica, bice zanimljivo svakako…

spacer.png

Trenutna situacija u klubu.....

Posted
3 hours ago, Brajant Danston said:

U sto marke da će igrati za manju platu od one koju smo mi bili spremni da mu ponudimo.

3 hours ago, Stefi88 said:

Jbg lepsi grad i klima za zivot, uredjena zemlja, naravno da ce igrati za manje para ...

Vrlo je moguće da će zvanično biti manje novca, ali javna je tajna da klubovi u Španiji muljaju oko poreza na razne načine i igračima isplaćuju novac sa strane. Pre par godina sam pročitao za Dubljevića da je klubu "iznajmljivao" neke prostorije, tipa restoran za milione evra. Svi klubovi to rade i toleriše im se.