Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
46 minutes ago, Taki said:

A realno i nema neke informacije iz kluba :classic_smile:

Sfero: Deluje da Filip nece ostati.

Filip, ljutito: Hvala bogu pa se ti nista ne pitas.

• Ha-ha 2
Posted
56 minutes ago, Saxon01 said:

Petrusev je vise odneo nego doneo, imao je dobrih evroligaskih utakmica, jeste bio napadacki jako dobar, ali u odbrani je bio zesca rupa,posebno apostrofiram plej of ABA i domacu ligu. 

Nece on ni u NBA , a bogami ni u neki jaci EL klub.  Plavsic je bolji od Luke Mitrovica,treba mu dati sansu .-

Teska prica.

• Like 3
Posted
34 minutes ago, Sector said:

Ima li klub info da je Thais slobodan i da košta manje od Filipa. 

Mogli bi @Markoss i @Mile1 da prenesu i u suprotan smer ovu informaciju, jer cisto sumnjam da novi predsednik cita forum.

• Like 2
Posted
41 minutes ago, Čočo said:

Govno malo nabeđeno. Daleko mu lepa kuća. Makar nam kubanski guzičar bio prvi centar. A svakako će biti. 

Brate polako sa ovim epitetima. Sutra da odluci da ostane dosao bi koji car je FIco!

• Like 6
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Brate polako sa ovim epitetima. Sutra da odluci da ostane dosao bi koji car je FIco!

Ja sam odavno rekao svoje mišljenje o njemu. Sigurno mi neće biti car ako ostane. Dal ostao ili ne ostaće isti. Mali umišljeni košarkaščić koji nikad ništa u svojoj karijeri neće uraditi. 

Posted

I da ne ostane Filip, iskulirajte sa epitetima. Ko zna sta su motivi. Nozda on stvarno nema hrabrosti da preuzme ulogu lidera, mozda mu treba opustenija sredina.

To nije pohvalno ali mnogo je vise igraca koji su u glavi samo igraci uloge nego li ste je lidera.

Filip vec dosta puta pokazao da ume da nestane kad je vazno.

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, Čočo said:

Mali umišljeni košarkaščić koji nikad ništa u svojoj karijeri neće uraditi.

Иначе вицешампион света, од овог лета и клупски и репрезентативни првак Европе, бронзани на Олимпијским играма, најбољи играч регионалне лигe са 21 годином, освајач шест трофеја за пет година професионалне каријере, у Евролиги елитни нападач, драфтован у НБА лигу где је и дебитовао. Са 25 година има биографију о којој машта 99% деце која почну да играју кошарку. Страхота какви бљутави коментари се овде дозвољавају, и после се питате зашто неко неће да дође или да се врати у Звезду.

• Like 14
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
28 minutes ago, Čočo said:

Ja sam odavno rekao svoje mišljenje o njemu. Sigurno mi neće biti car ako ostane. Dal ostao ili ne ostaće isti. Mali umišljeni košarkaščić koji nikad ništa u svojoj karijeri neće uraditi. 

Izvini Coco ali meni ovaj komentar bas nepotreban, klinacki 

• Like 9
  • Love 1
Posted
2 minutes ago, MilošVB said:

Već je uradio mnogo.

Ali je i fakat da ce ovo biti treci put da pravi los potez u karijeri ako ne ostane u Zvezdi.

Niko mu nece dati ovoliko slobode, a to sto on misli da je za NBA ce ga kostati odlicne evropske karijere.

• Like 1
Posted
31 minutes ago, Čočo said:

Bas trujes topik, svakog leta je slicno, ali meni si poceo da smetas mnogo u poslednje vreme, a moguce da krsis i poneko pravilo foruma.

Uopste ne doprinosis diskusiji ni na jedan nacin, samo mracis mracis i onda predjes u jednom trenutku u euforiju, i onda opet nazad.

Ja tvrdim da ce Filip ostati, a da bukvalno nikakvih zapleta specijalnih nije bilo, osim sto je rekao, zelim NBA, sacekajte me do 15. ako nije problem. Na nasoj upravi je da proceni da li je to problem ili nije. Ako jeste, rukujemo se i idemo da molimo Tajsa da nam se javi na telefon, ako nije, cekamo i to je to. 

• Like 11
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Ljudi kao da nisu svesni da treba u ovoj, slicnoj ili vrlo moguce i  goroj situaciji i atmosferi da se usredsrede na kosarku 

Meni se ove protekle sezone domace utakmice takoreci nisu ni gledale, uvek mi bio nek zuc u zelucu 

Svaki domaci igrac koji ima izbor birace manje stresnu i manje cirkusku atmosferu

Da li je on privatno ovakav ili onakav svejedno, svako iole razuman ce ozbiljno porazmisliti 

• Like 4
Posted

Meni je od samog ostanka Petruseva veci problem to opredeljenje kluba da za Srbina ima 3 miliona a za drugog nema. Tako sebe sami stavljamo u poziciju da ionako slab izbor jos smanjimo i rizikujemo rupcagu na poziciji 5 ako Filip kaze "ne". 

To je tragedija a ne Filip.

Sačekati ga do pola jula je skroz ok ako ce on tada raščistiti u glavi sam sa sobom. Ako neće onda je problem mnogo veći i tad je čak i bolje da ne dolazi.

Po meni Filip ima najbolji izbor dve godine Zvezda, onda Real, Fener ili slično. Imaće sigurno još 6-7 godina top košarke u sebi a to je 20ak milki novca.

Ukoliko sad opet omaši mislim da mu je put Unikaha/Mega/Igokea.

• Like 2
Posted

Nemamo validne informacije, temperatura visoka, napeta atmosfera na ulicama...To utiče i na upise tipa MRSUPCKUMTRINU etc...Što je negde i razumljivo. Moramo da zadržimo dostojanstvo i mentalnu stabilnost a ljudi teško je. Tako i po neki upis ovde sevne u afektu, tu ubrajam i sebe...Idemo dalje!

• Like 2
Posted (edited)

Ali dečko cinculira ,meri,seče,množi,sabira ,držeći nas za to vreme na "stendbaju" dok vreme prolazi i nama neke druge dobre mogućnosti i šanse možda odu u nepovrat.

Čitajući izjavu Janisa,reklo bi se daje razočaran da ne kažem izigran.

Zaključak ,ne bih ga čekao da mi je sin rođeni.

Pa neka nam se ponudi opet da spašava karijeru u našem dresu treći put.Ko ima želju da igra za nas dobro došao,ko se premišlja i drvi parku neka ide gde hoće.

Ako ima ikakve šanse gurnuti lovu Tajsu pa neka gospodin glanca tribinu u NBA ili klupu u nekom EL.

Baš mi se smučila ova saga Petrušev.

Edited by Zadnji vezni
Posted (edited)
30 minutes ago, bosMan_jr said:

Bas trujes topik, svakog leta je slicno, ali meni si poceo da smetas mnogo u poslednje vreme, a moguce da krsis i poneko pravilo foruma.

Uopste ne doprinosis diskusiji ni na jedan nacin, samo mracis mracis i onda predjes u jednom trenutku u euforiju, i onda opet nazad.

Ja tvrdim da ce Filip ostati, a da bukvalno nikakvih zapleta specijalnih nije bilo, osim sto je rekao, zelim NBA, sacekajte me do 15. ako nije problem. Na nasoj upravi je da proceni da li je to problem ili nije. Ako jeste, rukujemo se i idemo da molimo Tajsa da nam se javi na telefon, ako nije, cekamo i to je to. 

Čekaj, čekaj. Ja trujem topik i kršim možda neko pravilo foruma što govorim trenutno realno stanje u našem klubu? Nabacujete ovde svakakva imena( kršite pravilo teme), formirate nerealne rostere (izbacujete iz tima igrače koji su pod ugovorom i za sada je takvo stanje da ne idu nigde inače bi već bili bivši), trujem temu svojim mišljenjem o Petruševu koji je do sada pokazao da je bezobrazan ili glup. Karijeru smo mu dva puta oživeli a on i nakon 7 godina profesionalnog bavljenja košarkom i dalje pravi iste poteze. Znači ili je glup i povodljiv ili bezobrazan. I takav kakav god da je košarkaš nam nije potreban. I lično ne bih voleo takvog u timu zajedno sa momcima karaktera kao Kalinić. 

Sva ova dešavanja oko kluba bih mogao da podnesem da imam 14 god. ili da sam krenuo da pratim klub prošle sezone. Ali mnogo je ovo godina za nama da se ne vidi isti obrazac funkcionisanja. Na kraju Petrušev neće ostati vodeći se poslednjom izjavom trenera i pomoćnog trenera ekipe. Prvi centar će biti prvo naredno pojačanje na toj poziciji i istu će deliti sa Izundom, Plavšićem i Bolombojom kad se vrati. Sve već viđeno. 

Edited by Čočo
  • Like 4
  • Pumpaj! 1
Posted
25 minutes ago, JPM said:

Ali je i fakat da ce ovo biti treci put da pravi los potez u karijeri ako ne ostane u Zvezdi.

Niko mu nece dati ovoliko slobode, a to sto on misli da je za NBA ce ga kostati odlicne evropske karijere.

Kad budem ponovo sedeo sa Miškom, probaću da saznam kakva je situacija.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
9 minutes ago, Zadnji vezni said:

Ali dečko cinculira ,meri,seče,množi,sabira ,držeći nas za to vreme na "stendbaju" dok vreme prolazi i nama neke druge dobre mogućnosti i šanse možda odu u nepovrat.

Čitajući izjavu Janisa,reklo bi se daje razočaran da ne kažem izigran.

Zaključak ,ne bih ga čekao da mi je sin rođeni.

Pa neka nam se ponudi opet da spašava karijeru u našem dresu treći put.Ko ima želju da igra za nas dobro došao,ko se premišlja i drvi parku neka ide gde hoće.

Ako ima ikakve šanse gurnuti lovu Tajsu pa neka gospodin glanca tribinu u NBA ili klupu u nekom EL.

Baš mi se smučila ova saga Petrušev.

Legitiman stav ali 15 jul zaista nije problem da se saceka.

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Čočo said:

Ja trujem topik i kršim možda neko pravilo foruma što govorim trenutno realno stanje u našem klubu?

Ne nego sto zaista nema potrebe za uvredama. Ako lik ne oseca Zvezdu kao ti, to je skroz normalno. Ima pravo da bira. A klub treba da se vodi interesom rezultata a ne furanjem nacionalistickih bajkica i velikosrpskim klubom.

• Like 1
Posted

Meni se do sada, najviše dopada potpis Kartera. Nemam pojma kako će se pokazati kod nas, ali po opisu, karijeri, pisanju Španaca, deluje kao dobar igrač na kritičnoj poziciji. A nije baš u prvom planu i EL zver...Meni se taj princip skautinga ili analize dopada. Ostalo, pomozi Bože (čekamo kompletiranje i odlaske).

• Like 4
  • Thanks 1